červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5492
1.2.08 10:12

Macku ty jsi cvičila? Podle dvd jo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10190
1.2.08 10:15

Jo podle dvd, koupila jsem si ještě 2 nové, byly levné, ale jsou v pohodě. Připomněla jsi mi žehlení, mám tu toho taky pěknou kupu, ale není čas necháme to na víkend k telce :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
1.2.08 10:19

Tak to je bezva, já si objednala min. týden a stále mi to nedošlo :twisted: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
1.2.08 10:27

Teda teta Palonka si nam po ranu prihla nejakyho alkoholu ne? Anebo to mas z ty prace? Trosku si me smichala s Jeni, ta ceka Justynku!!!
Palonko, Palonko - u nas diky nahle zmene pohlavi :lol: :lol: :lol: je jmeno ve fazi hledani…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
1.2.08 10:37

Jé Kacho, šmarjá, se omlouvám, vy jste psaly po sobě, tak se mi to popletlo, ale vy si to přeberete,že… Jo, chlastám od rána

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
1.2.08 10:44

V pohode, spis me to pobavilo!!! A co si davas? Ja prave jedu v Mattoni granatove jablko a moc mi chutna!
Jinak holky asi budu rodit na poli, protoze Podoli (i pres protekci) a Apolinar (taky pres protekci) je naprosto neprustrelny, tedy plny.
V Krci registruji od 33. tydne a urcite taky budou hned plny..... Je to mnamka teda…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
1.2.08 10:55

Polonko, nic se nedeje, Kacha Ti urcite to, ze jsi ji „pridelila“ moji Justynku odpustila a ja to taky neresim, takze klid. :lol: :lol: :lol:
Kacho s tou Krci nestras, ja chci rodit tam, videla jsem uz vysetrovnu atd, tak doufam, ze se tam dostanu, ja mam termin zacatek cervna, tak se tam proste musim nejak vecpat, jinak jako nouzovku mam Bulovku, ale tam se mi moc nechce, protoze tam dela porodnika muj kolega z prace a to bych asi neprezila, kdybych mela rodit u nej :evil: :evil: :evil:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
1.2.08 10:57

Ahooooj těhule, u nás sněží! 8O 8O 8O

Luci, jsem moc ráda, že máš takové výsledky! Mám z vás radost!!!

Kacho.. moc mě mrzí, že máte takové trápení s pejskem.. ale snad bude všechno ok!

Aurinko.. gratuluju k holčičce!

Vítám mezi námi novou dušičku.. Ahoj Macekk..

Vy musíte k obvodnímu lékaři na EKG??? 8O O tom já nic nevím..

Palonko, krásný bříšo.. malinký, ale krásný! :D

Jinak, já bych taky pořád jedla.. hrůza.. sestřička v poradně se zděsí, až stoupnu na váhu! :D
Tvarožník bych si dala.. jenže Robert nejí tvaroh.. bych to musela jíst sama.. :roll:

Jinak jsem dnes spala o něco líp, než předchozí dvě noci.. ale žádnej zázrak.. Občas mě prtě kope, ale spíš nevím, jak si lehnout.. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
1.2.08 10:58

Holky díky :oops: - dopila jsem nějaký ovocný čaj či co.

To je děs s těma porodnicema! Ale vzít vás přece musí!!

Jeni, ať tě odrodí kolega, aspoň se znáte :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
1.2.08 11:02

Evi, špatně se ti leží kvůli bříšku?? Náš rarach dělal od zpráv až do půl 11 takovou paseku, až jsme musela sejít k našim a mamuši to ukázat.
Moje břicho komentovat nebudu a už ho fotit nebudu, protože to stejně na té fotce vypadá jináč :P :lol: U vás sněží? Tady od rána prosvítá slunko, i když ted se to zrovna nějak kaboní. To vyšetření na EKG mám předepsané v průkajdě, společně s alergiema, plicním atd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1845
1.2.08 11:05

Palonko.. já mám v průkazce jen zubaře a praktickýho..

Já ti ani nevím, jestli kvůli bříšku.. prostě se nemůžu správně uvelebit.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
1.2.08 11:09

Tak to nevím Evi, kdyžtak se zkus zeptat gyndr…Já bych to taky nějak nehrotila, je to dle mě na každé

Tami, ptala jsi se na Moni a cukr - no, myslím, že psala, že jí zatím nic neřekl a že tam snad ani nepůjde nebo tak něco

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
923
1.2.08 11:33

Nazdar kočky, u dr to byla rychovla, vyšetření + UTZ, protože pak má dovču, tak jsem se musela přeobjednat na 22.2.

za těch 8 dní od poslední kontroly jsem přibrala půl kila :lol: a malýho jsem neviděla, protože druhý monitor měli v servisu :roll: jen paní dr se culila a smála jak sebou mrská a že aké má guľky a velkého pipina.. a já z toho měla houby, tak jsem si aspoň představila že ho má po kolena :lol: :lol:

ještě tu krvičku na cukr 12.2 a únor ja za náma. krom výsledků z amnio, ty by měly dojít do 3 týdnů.

Zdrhám od pc, za chvíli dojede neteř na týdenní prázdiny, to zase bude rodeo

:roll: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
661
1.2.08 11:35

Jeni, ja chodim na Bulovku do Medy k doktorovi a prece tam nepujdu rodit ani za nic. Byla jsem tam na tom preruseni loni a to radsi opravdu porodim na poli! PA byla dobra, ale ten doktor, ja ho ted potkat, tak mu asi plivnu do tvare…
Muzu tam rodit s doktorem z Medy, ale je to bratru za 30, tak to beru jako posledni moznost, protoze garance, ze to bude zrovna ten muj doktor proste nedostanu.

A na test na cukr pujdu taky, ale jeste mam cas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
1.2.08 12:47

Palonko, ne ze bych mela neco proti memu kolegovi, ale predstava, ze me uvidi az takhle intimne, no fakt ne. Navic i ostatni dr. se kteryma pracuju me od Bulovky celkem zrazuji, navic je pry obecnym tajemstvim, ze se tam dost pije. Jeste je sance rodit na Kralovskych Vinohradech, ale me se proste ta jejich porodnice nelibi. Maji sice kursy cviceni zdarma a zdarma je i nejake edukacni minimum k porodu, no ale proste me to tam nejak netahne. :?
Budu verit, ze Krc vyjde. No a kdyby nahodou ne, tak si rikam, ze v urgentnim pripade me prece musi nekam vzit.
Jo, malem bych zapomnela privitat novou clenku tehle diskuse, takze MackuK vitam Te, at ti to tady s nama pekne utika az do porodu.
Celticko, to je dobre ze je mimi OK, no a povidani pani dr. muselo byt fakt legracni. :lol:
Evisko, s tim lezenim je to docela problem, uplne te chapu, ja ted spim na boku a jakoby trochu stocena a celkem to jde.
Psala jsi, ze te boliva na prave strane, uz to preslo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí