Poradna duly
Jana Čurdová
Jeni, ještě že já nemám až tak moc porodnic na výběr.. mám to jednodušší.. ![]()
Pořád mě občas bříško pobolívá.. napravo v úrovni pupíku.. Vždycky musím zůstat chvíli v klidu, než to přejde..
Jeni, ted to došlo, děkuji moc, snad to kamarádce pomůže, ty jsi naše doktorka zlatá, děkuji
ahoj holky,
chtela jsem vas jen v rychlosti pozdravit.. ted me propustili z nemocnice kde jsem lezela od utery na kapackach a neni mi moc dobre.. tesila jsem se az si vse od vas doctu, ale musela jsem to vzit zrychla a omlouvam se, ze nebudu reagovat, jen blahopreju k dalsim kontrolam, pohlavim a vitam novou clenku.. hlavne gratuluju luckackovi, myslela jsem na tebe.. potrebuju se ted fakt vyspat a pak vam napisu vic, ted jen to nejdulezitejsi: mimi je v poradku..
zatim pa a mejte se
Pido, kočičko! Teda, ty máš trápeníčko, ale bude to jistě dobré, proč jsi byla na kapačkách??? Hlavní je, že miminko je v pořádku!Opatruj se a hodně spinkej, aŤ nabíráte síly. Myslím na tebe
Ahoj holky,
mám vyřídit pozdrav od Zelenoočka - a taky to, že bude mít holčičku:)
jeje, Píďo, co to čtu? opatruj se, kočičko, hlavně, že jste s miminkem v pořádku!!!!!!!!!
Ahoj Baghi, jak se máš?
Zelenoočka bude mít taky holčičku? Téda, to budeme mít výběr!!Gratuluji a jak se má? Nemá přístup na net??
Pido, hlavne at je ti brzo dobre, pak si nas vklidu doctes a budes zase pekne psat. Moc te zdravim, myslim na mimi a samozrejme i na Tebe. Drzte se.
Tak Zelenoocka bude mit taky holcicku, teda tady bude princezen, Baghi jsi hodna, ze jsi to sem napsala. Nevis, proc Zelenoocka nepise? Porouchal se ji pocitac?
Pido do postylky,nozky nahoru a at jsi brzo fit ![]()
my jsme byli v obchodaku kdyz venku je nanic a udelala jsem dobry kseftik,meli v akcii stijany na noze tak ho konecne mame ![]()
k obidku bude smazeny kvetak s bramborama ![]()
jo vzdyt to pisu
dostali jsme k vanocum dve
y nozu ale ani jeden stojan tak nam chybel ![]()
ja byla venku a vitr je tam ze me malem odnesl..Ale nastesti mam ted vice kilo takze jsem asi pro nej byla hodn tezka.
Pidalko jeee chudatko a co ti bylo?Uz je to lepsi?Hezky odpocivej,jak pise Niki nozky nahoru a opecovavej jak sebe tak mimi.
Evi ja to mam napsano v prukajde ale jim tam nemusim.Jen jak jsem cetla jak nektere holky psaly o tom ekg tak jsem se na to na gynde zeptala no a dr mi rekl ze to tam je,ze mam navstivit obvodacku a ze potom ona rozhodne zda je nutne ekg ci neni.Ale ze on to z hlediska gynekologie nevyzaduje.
Baghi ahoj to je fajn ze ses ukazala a zes „prinesla“ tak super zpravu o Zelenoocce..A ze ji gratuluji k holcicce.
Celticko tak je fajn ze jsi doma a ze malej je v poradku.
Palonko Niki mysli stojany ne..A jinak jak jsi psala o Moni a tom cukru-no ja uvazuju ze se zeptam zda to jde odmitnout.Moc se mi tam nechce a skoro kazda tehule tu cukrajdu ma.
Tami, mě dr. říkala, že ted jsou ty testy na cukr dost přísné a ty limity taky, takže je možné, že mi řeknou, že to není úplně ok, ale to bych se pak jen omezila sladké a chodila bych tam prostě na kontroly.Ptala jsem se kámošky, co má ráda taky moc sladké a říkala, že jí to nepřišlo zase až tak přeslazené, tak uvidím. Jo, ty stojany jsem pochopila, mě spíš pobavila ta AKCIA