červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1845
1.2.08 13:06

Jeni, ještě že já nemám až tak moc porodnic na výběr.. mám to jednodušší.. :D
Pořád mě občas bříško pobolívá.. napravo v úrovni pupíku.. Vždycky musím zůstat chvíli v klidu, než to přejde..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
1.2.08 13:09

Jeni, přišla ti SZ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
1.2.08 13:18

Palonko, uz jsem posila odpoved pres SZ, dosla Ti?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
1.2.08 13:21

Jeni, ted to došlo, děkuji moc, snad to kamarádce pomůže, ty jsi naše doktorka zlatá, děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
470
1.2.08 13:28

ahoj holky,
chtela jsem vas jen v rychlosti pozdravit.. ted me propustili z nemocnice kde jsem lezela od utery na kapackach a neni mi moc dobre.. tesila jsem se az si vse od vas doctu, ale musela jsem to vzit zrychla a omlouvam se, ze nebudu reagovat, jen blahopreju k dalsim kontrolam, pohlavim a vitam novou clenku.. hlavne gratuluju luckackovi, myslela jsem na tebe.. potrebuju se ted fakt vyspat a pak vam napisu vic, ted jen to nejdulezitejsi: mimi je v poradku..
zatim pa a mejte se

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
1.2.08 13:30

Pido, kočičko! Teda, ty máš trápeníčko, ale bude to jistě dobré, proč jsi byla na kapačkách??? Hlavní je, že miminko je v pořádku!Opatruj se a hodně spinkej, aŤ nabíráte síly. Myslím na tebe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
1.2.08 13:34

Ahoj holky,

mám vyřídit pozdrav od Zelenoočka - a taky to, že bude mít holčičku:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2901
1.2.08 13:35

jeje, Píďo, co to čtu? opatruj se, kočičko, hlavně, že jste s miminkem v pořádku!!!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
1.2.08 13:37

Ahoj Baghi, jak se máš?
Zelenoočka bude mít taky holčičku? Téda, to budeme mít výběr!!Gratuluji a jak se má? Nemá přístup na net??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
1.2.08 13:59

Pido, hlavne at je ti brzo dobre, pak si nas vklidu doctes a budes zase pekne psat. Moc te zdravim, myslim na mimi a samozrejme i na Tebe. Drzte se.
Tak Zelenoocka bude mit taky holcicku, teda tady bude princezen, Baghi jsi hodna, ze jsi to sem napsala. Nevis, proc Zelenoocka nepise? Porouchal se ji pocitac?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
1.2.08 14:00

Pido do postylky,nozky nahoru a at jsi brzo fit :wink:

my jsme byli v obchodaku kdyz venku je nanic a udelala jsem dobry kseftik,meli v akcii stijany na noze tak ho konecne mame :)
k obidku bude smazeny kvetak s bramborama :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
1.2.08 14:06

Niki, ty si taky akcia a čeho, prosím??Stijany??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
1.2.08 14:08

jo vzdyt to pisu :) dostali jsme k vanocum dve :,-(y nozu ale ani jeden stojan tak nam chybel :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.2.08 14:10

ja byla venku a vitr je tam ze me malem odnesl..Ale nastesti mam ted vice kilo takze jsem asi pro nej byla hodn tezka.

Pidalko jeee chudatko a co ti bylo?Uz je to lepsi?Hezky odpocivej,jak pise Niki nozky nahoru a opecovavej jak sebe tak mimi.

Evi ja to mam napsano v prukajde ale jim tam nemusim.Jen jak jsem cetla jak nektere holky psaly o tom ekg tak jsem se na to na gynde zeptala no a dr mi rekl ze to tam je,ze mam navstivit obvodacku a ze potom ona rozhodne zda je nutne ekg ci neni.Ale ze on to z hlediska gynekologie nevyzaduje.

Baghi ahoj to je fajn ze ses ukazala a zes „prinesla“ tak super zpravu o Zelenoocce..A ze ji gratuluji k holcicce.

Celticko tak je fajn ze jsi doma a ze malej je v poradku.

Palonko Niki mysli stojany ne..A jinak jak jsi psala o Moni a tom cukru-no ja uvazuju ze se zeptam zda to jde odmitnout.Moc se mi tam nechce a skoro kazda tehule tu cukrajdu ma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
1.2.08 14:17

Tami, mě dr. říkala, že ted jsou ty testy na cukr dost přísné a ty limity taky, takže je možné, že mi řeknou, že to není úplně ok, ale to bych se pak jen omezila sladké a chodila bych tam prostě na kontroly.Ptala jsem se kámošky, co má ráda taky moc sladké a říkala, že jí to nepřišlo zase až tak přeslazené, tak uvidím. Jo, ty stojany jsem pochopila, mě spíš pobavila ta AKCIA

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí