červňátka 2008

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2398
1.2.08 14:21

vsechno co je v akci se musi koupit :lol: no tak potesilo me to protoze jsem nejdriv koukla do kika a odesla jsem s tim ze nedam 800 za kousek dreva.a v hypernove je meli za 160 na 5 nozu tak jsem vzala dva a je to akorat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
1.2.08 14:25

Niki, mě pobavila ta slovenština

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
1.2.08 14:26

palonko tak ted nevim o cem je rec 8O :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.2.08 14:30

toz ta tvoja „akcia“ Niki :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
1.2.08 14:35

Tož kurňa akcia!

No nic, už se pakuju a jedu na baloons! pápá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2398
1.2.08 14:37

akcia hm :nevim:
no nic.jdu radsi cistit brambory :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.2.08 14:40

a ja du skladat pradlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.2.08 15:24

Holky..tak v unoru uz maji dalsi miminko a je to KLUK!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1244
1.2.08 15:25

Holky, tak ja se pro dnesek loucim, preji vsem krasny vikend, davejte pozor na mimca i na sebe. V pondeli zase napisu, vy piste HOOODNE, at mam v pondeli co cist. :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
1.2.08 15:26

Jeni uzijte si s Danem oslavu ale bacha t ti neni spatne :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
1.2.08 18:05

Ahoj holky,
jsem zpět z baloons!No, tak to byl mazec!Tempo bych řekla jak o malinko lehčí aerobic akorát na balonech, cvičily jsme na hudbu typu Trezor od Káji Gotta, takže v dost rychlém tempu. No a pak je zase klidnější fáze. Civčí se na velkých balonech, s malýma a taky s gumicí.Tak jsem si předplatila 300 za 5 lekcí.A pěkně mi vyhládlo!

Anteeo, dávej na sebe pozor a pěkně odpočívej!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
964
1.2.08 18:40

Holky ukvákaný, člověk tady celý den neí a pak se málem učte :) :) :)

Pido - to je dobře, že už jsi doma z nemocnice. Lež, opatruj sebe i mimíska a až ti bude dobře, tak se nám ozvi.

Zelenoočce že gratuluju k holčičce. Tak mám dojem, že „baby“ jsou v převaze, ne ?

Tami - je mi jasné, že 2 dny by jsi se na horách asi pěkně nudila - pořád jen postávat pod svahem a nebo posedávat v hospůdce nebo na hotelu - to bych asi taky nejela. Příští rok vyrážíme všichni i s mímísama !! :)

Dneska jsem měla nákupní den - v práci jsem skončila dříve a tak jsem vyrazila na Vaňkovku a pak jsem ještě nechávala umývat auto, tak jsem nuceně strávila hoďku v NC Královo Pole. Mám tak ochozené nožičky…:( No - zas takové kvanta jsem nenakoupila, jak by se mohlo zdát, ale aspoň jsem se pokoukala, kde co mají nového. Nevím jak vy, ale já když koukám na věci na sebe, tak pořád přemýšlím, jestli to unosím na procházkách s mimísem. Už nepřemýšlím, tak jak kdysi, jestli se to hodí do práce apod. A nebo boty - já kdysi totálně ujetá na boty - dneska si říkám: vysoké podpatky ke kočárku jsou nesmysl, teď v těhu mám věčně nateklé nohy, tak to ani teď neunosím…tak nač si vůbec nějaké boty kupovat. No - nějak se mi začíná posouvat žebříček hodnot - a myslím, že je to úplně správně.
Přeju všem krásný víkend !

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5492
2.2.08 13:16

Ahoj těhulky!
Chtěla bych vám popřát krásný víkend. U nás je tedy pěkně škaredě..
Kupodivu mě po cvičení nic nebolí a dokonce mi dnes přišlo i to objednané dvd a ráno jsme byli nakupovat a tam jsem si v Levné knize koupila ještě jedno dvd za 99Kč se cvič. pro těhu, je to jen takové protahování,ale to je taky třeba. Tak to odpoledne zkusím.

Jak jste se vyspaly??No, tak my nic moc, protože nám asi vlezla potvora kuna do střechy a dělala binec od 3 do 4 ráno. Jsem se úplně bála, že máme zloděje, budila jsem Míšu… no děs, tím pádem se vzbudil i malý a začal sebou mlet v bříšku..

Jinak v úterý jdu konečně na předporodní kurz, tak jsem zvědavá je to od 13 asi do 15 hod. dle toho, kolik budem mít dotazů, tak jsem zvědavá!

Ráno jsem dělala tiramisu, tak bude na zítra krásně zaležené a ještě jsem nakoupila suroviny na Taminčin tvarožník… Tami chtělo by to foto, ale to jsi asi už nabalila Liborovi na hory,že? Tak se opatruj slaměná vdovo!

Mějte se hezky kočičky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17019
2.2.08 13:50

Ahojky koťátka

posílám hlášení přímo z pelíšku, bumbám gagajíčko, manžel udělal snídani do postýlky, pak nám říkal pohádku a zase letííííím zpátky ať nepřijdu o mazlinkování :-P :-P :-P

Zdravím nakukující Palonečku

Zprávy z pohotovosti: křeče budu mít asi do konce těhu, nic mi na to nemůžou dát, ale mimísek je v pořádku, pan doktor na mě byl moc hodnej, ukázal mi srdíčko miminka na UTZ :srdce:

A taky se mi předevčírem otočilo miminko v bříšku a bylo to strašně kráááááásný, tak se těším až to zase ucítím :lol: :lol: :lol:

Papa těhulinky, jdu zalehnout :twisted: :twisted: :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
2.2.08 14:36

ahoj holky

hlasim skaredou sobotu,dopo jsme byli i Ikei a koupila jsem mantinel do postylky slevneny z 399 na 199 a kbeliky na pliny atd..

Libor za chvili jede do rajchu tak budu sama.Nechcete nektera dojet? :wink:

Anteenko tak to me mrzi ze budes mit krece az do konce tehu-je to dost neprijemne ale co bychom vsechny nesnesly kvuli miminkum,ze?

Palonko no teda-kuna je hrozna..Vim co to je,u znameho taky vlezla kuna na pudu a ten kraval-no vsak vis sama.Jo a tvaroznik jsem nedelala,protoze jsme se vcera trosku chytli tak na to nebyl cas.

Jinak jsem potkala znamou a ptala se ji na ten monitor dechu-zda ho meli protoze maji 10-ti mesicni holciccku(byli s nama minuly rok v breznu lyzovat a mala Sofinka mela 5 mesicu),rikala ze je to k nezaplaceni na tech prvnich 5 mesicu a rekla mi ze to meli pujcene z nemocnice a ze to bylo z te kde ja chci rodit tak se tam na to zeptam..Bylo by to super nez to kupovat za drahe penize.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí