Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, prave jsem upekla cosi v pekarne na chleba, je to z babovkovyho testa, ale je to hranaty!!!
Vypada to moc dobre, asi to sezeru! Super, zadna prace, vsechno jsem tam nahazela, ono se to umichalo a pak to upeklo a hranata slehackova babocka je na svete!!!
![]()
Takze email Lesine odeslan,budu cekat na odpoved a pak dam vedet jaky bude postup.
Fio super zpravicka o tom ze kontrola dopadla vyborne!!!Kdy mas dalsi kontrolu prosim?
Tak jeste Aknel a Stokvitek…
Kacho
To se snad na to dojdu podivat ![]()
Fio gratulace k utz!!!
Holky ta Aknel mně trápí, už je to druhý den, psala že se nám večer ozve ![]()
Tami, moc díky za gratulaci, další kontrolu mám 13.2.poradna.
Hezký večer všem. A tady je malá ukázka mimča, ta skvrnka vlevo nahoře je miminkova ručička.

diky za info Fio a mimi je moc hezky..
Naty taky me ta Aknel moc trapi,pamatuju si ze psala ze se hned po kontrole ozve!!!Snad je vsechno v poradku a jen se nedostala na net.
Jeni a Niki kdy mate dalsi utz?
A cekam na vysledky kontrol Aknel,Stokvitka a Lenky a koukam ze Luci a Moni maji zitra kontroly tak hodne stesti.
Naty , ocividne je co vylepsovat, ale chutna to dobre. To mi zase bude blbe, kostuju to jeste teply. Neboj, nekdy te pozvu, kdyz to mas jen pres les!
Holky a nepsala Aknel, ze nekam treba jede? Nebo se ji treba vy… internet, to se stava. Nesmime malovat certy na zed! Drzim palce.
Holky jak to mám udělat s tim praním věcí pro mimi. Mám to vyprat už teď nebo až třeba v květnu? A musí se prát všechny věcičky nebo stačí jen bodyčka, dupačky a tak. Třeba nevim jestli prát i kalhoty, mikinky. A pak budu muset prát i naše oblečení v tom prášku pro mimi? blbý otázky co?
Ivi a Fio - gratuluji ke kontrolám!
Kacho - ty jsi šikulka!! voní to až sem!
Aknelka se určitě brzy ozve!!!!Nesmíme se tak strachovat!
Natálko, můžeš to vyprat ted, ale určitě bych to vyprala v tom květnu, ať je to voňavé a profoukané na jarním větříku. některé holky na diskuzích to perou v Arielu sensitive, ale já bych to prala extra v Lovele nebo v něčem takovém
Jo a vyper všechno. Jinak si myslím, že je na to čas.Já to budu prát až v tom květnu nebo tak nějak
Dík Tami, že jsi se toho zamykání ujala, ty jsi to stejně tušila,že?
Tami, díky za pochvalu mimča ![]()
Palonko, díky za gratulaci.
Ivi, gratuluji ke kontrole ![]()
Holky, taky si myslím, že se Aknelka ozve, třeba jí jen nejde net, jako nám v pondělí.
fio gratuluji k utz ![]()
natalko to ma jeste cas,vyper to az nekdy v kvetnu at to mas cerstvy,vsechno vyprat,vyzehlit…prace jak na kostele ![]()
tami dalsi utz jeste netusim.15 jdu na kontrolu a doktorka mi rekne na kolikateho se mam objednat.to ma jeste cas dva mesice ![]()
Takže konečně jsem vás dočetla:
Luckacku - umím si představit, jak hrozně se cítíš a moc držím palečky, jako asi každá tady z nás, určitě bude nakonec všechno dobré, uvidíš
Taminko, Eviško - moc gratuluce k cukr testům, já teď nejím, ale žeru, pochybuju, že bych takhle večer vydržela bez jídla a pak ještě pít nějakej hnus
Košile vs. pyžamo - mám už nakoupený košile, takže je to jasný
Natálko - oblečení jsem už všechno jednou vyprala v prášku pro děti, ale tak v květnu to ještě jednou přeperu a asi investuju na ty nejmenší věci do prášku z mýdla pro mimča (jsou to spíš takové mýdlové piliny), prý je to jediná jistota a nevadí ani alergickým dětem… přesto i tak dvoje máchání a to co dokupuju teď už neperu a vyperu to pak až v tom květnu, prala jsem jen to hafo věcí co jsem měla z anglie
Fio - gratulace k fotečce a utz
je to krasavice
A ostatním držím palečky při dalších kontrolách, já budu zítra volat abych se objednala, tak pak uvidíme… při laxnosti mé lékařky mě objedná až někdy na červen ![]()