Poradna duly
Jana Čurdová
Sheelle.. hodná? No já nevím, podle toho, co jsi psala, mi tak hodná nepřijde.. No, jak myslíš, ale uvažovala bych nad změnou..
Já babyplan brala už před těhu, asi tři měsíce.. tak v tom pokračuju..
teda dneska je nejaky den nevolnosti.. ja jsem snedla jen jednu housku a ted to nevidim na nic dalsiho.. ![]()
jinak krem jsem chtela nejaky dobry, protoze na strie docela trpim, tak jsem si koupila od vichy, pry ma byt ted jeden z nejlepsich, ale stoji asi 500 a je to 125 ml, tak spotreba bude asi velka.. mam ale znamou skvelou kozarku a uz jsem se s ni o tom driv bavila a rikala, ze az budu tehu at prijdu a neco s tim udelame.. ze vi jak na to.. tak tam jdu pristi tyden a dam vam urcite vedet.. ![]()
jinak sheelle, ja osobne si myslim, ze ti mela dat neco na to krvaceni, treba ten utrogestan a ascorutin.. proste to tehu nejak podporit a ne jen te objednat za takovou dobu a skoro ti naznacit, ze do te doby klidne muzes potratit.. a taky te mela nechat doma.. a to ze je mila?? radeji bych klidne nekoho mene mileho, ale schopnejsiho
no hlavne se tim nestresuj a v klidu si to rozmysli a ber to tak, ze doktori tu jsou pro nas a ne my pro ne!!!
Pido.. nojo.. jenze Vichy je na mě moc drahý..
To bych vydělávala jen na krémy..
Ahoj holky, no, konečně jsem zase tady s váma. Jsme po obědě a šněčky mám taky upečené. Eviško, tady ve Zlíně je hezky, vyslíkla jsem peřiny a ted to peru, ale Míša mi pořád říká, at nezvedám ruce, tak mi vždycky prádlo pověsí, pokud to věšíme ven na šňůru. Je hodný.
Ohl, krému- mě ho donesla včera kamarádka, že nevypotřebovala v těhu ten svůj, tak aby jí neležel doma a jmenuje se Elasti-Q a přispíváte koupí Kapce naděje. No, já na ni hleděla, že bych se už měla natírat..takže zatím vypotřebuju její a pak se poohlídnu po nějakém v lékárně.
Jo, ty bonbony, no tak myslím, že jsem o tom četla tady v diskuzi, ale rychle jsem hledala na netu, ale nenašla jsem nic. Tak jsem se zděsila, co jsem vám to to navykládala, ale Taminka píše, že je teda má, tak až přijde z venku, tak nám to jistě napíše, že Tami.
Sheelle, doktora si rozmysli, jak ty to cítíš, sice jsi byla z jejího přístupu překvapená, ale zlá se ti nezdála, my tam s tebou v ordinaci nebyly a každá to cítí jinak, tak držím palce, aby ses rozhodla dobře.
Holky co ty nevolnosti!! Jsem snad jediná, co zatím zvracela? Ale když se člověk vyzvrací, je to lepší, ale je to jiné, já jsem ted na neschop a nevím, jak bychlítala v práci, kde jsme ve velkém kanclu a je nás tam 5 a furt tam někdo chodí, drnčí telefony, nervozita..no uvidím, jaké to bude až půjdu do práce.
Já dnes snídala celozrnný rohlík s máslem, sýrem a šunkou a ted měla kuře po italsku.ale já mám spíš problémy co s pitím. Už piju obyč. vodu a zakápnu citron co vy?
Chodíte někam cvičit? Já dělala powerjogu a hathajogu a bylo to fajn, je taky gravid joga, ale tu bych chtěla cvičit spíš doma… no a pak jsou ty kurzy pro maminky
Palonko.. já mám s pitím velký problém.. je mi blbě z čaje i z vody.. takže málo piju, což je špatně.. ![]()
A cvičit nechodím.. bojím bojím, aby to mimču neublížilo. A na kurzy pro těhulky je asi ještě brzo, ne?
loucim se s vama na par dnu.jedeme na vikend pryc takze tady nebudu.drzte mi palce at avladnu tu dlouhou cestu autobusem ![]()
preji vam krasny a pohodovy vikend ![]()
Palonko, ohledne toho cviceni, ja chodila a powerjogu a masterspinning, ale te se setrim, nikam nechodim. Mam doma DVD s pilates, tak mozna budu cvicit to, je to spis takove protahovani, takze to snad muzu.
Cviceni pro tehotne muze byt fajn, jen si nejsem tak uplne jista, jestli na to jsem ta spravna adeptka. Nemam moc predstavu co se tam cvici.
Ja teda jeste nezvracela, ale dneska jsem k tomu nemela daleko, ted uz je to trosku lepsi, tak doufam,ze vikend bude v klidu. ![]()
Berunky, já už pádím domů, tak si užijte víkend.
Pa pa.. http://sirmi.ic.cz/smajl/257.gif
Holky, tak já myslela na nějaké protahovací cvičení jako pilates, pro těhulky je to myslím až od 20. týdne nebo tak nějak, ale vím, že je třeba si volat dříve třeba v 15.
Eviško, krásný víkend, jistě jsi šŤastná, že letíš domů, snad ti bude dobře konečně!!
Nikiki, kup si ty lízátka na cestu a přeji krásný víkend a v pondělí se nám ozvi, budeme tady
Já mám všechna cvičení, co jsem psala na dvd a je tam i pilates, ale taky bych se raději informovala, co můžeš a nemůžeš cvičit.
Tak tady už se taky pomalu zatahuje, ach jo a o víkendu moc hezky být nemá
ahoj tak uz jsem zpatky i s kachnou..Btw byla jsem ve Sparu a byla tam i husa..
Jinak ty bonbony uz jsem brala pri minulem tehu ale ten sacek uz nemam takze musim pockat az budu kupovat dalsi a pak hlasnu nazev.Ale kupovala jsem to u nas na chalupe v totalni dire sveta..
Ty kremy-pro me je Vichy taky trosku nadstandart-je sice dobry,pouzivam mineralni vodu na oblicej,cistici penu a predtim krem na velmi suchou pokozku ale leze to pekne do penez.Takze mam Weledu,Bonellu a z DM babylove..Kazdy preferuje neco jineho,zalezi potom na zene co ji sedi.Ale fakt je dobre zacit s mazanim co nejdriv protoze jakmile se pokozka zacne natahovat tak uz je potom pozde.Takhle se promazava a zvlacnuje hned od zacatku.
Evisko a NIki krasny vikend a opatrujte se.
Jinak ja jsem jako Sheelle-muzu jist cokoliv a blbe mi neni..
Jo s tim pitim jsem na tom jako Palonka a Eviska-nemuzu se donutit neco vypit takze se odbyvam a potom se mi mota hlava.. ![]()
Rikala jsem to svemu gyndari a ten mi rekl ze musim pit jinak tim ublizuju sama sobe.Mimi si tu vodu ze me „vysakne“,mozek aby potom mel vodu tak vy:,–(i veskere ustroji aby mohl fungovat.
Jinak ja chodila taky do powerjogy ale minule jsem prestala a uz jsem tam ani nezacala chodit.Mela jsem potom problemy s tim pozdravem slunci kdyz se tam skace do toho lehu.Ale uvazovala jsem ze potom zacnu cvicit gravijogu.
Tami, zkus tu obyč vodu a kápni trochu citronu nebo můžeš trochu přisladit, ale mě to stačí bez cukru, prostě tam dám pár kapek citronu, aby to nebyla jen voda vodovitá ![]()
Však do lehu se skákat nemusí, můžeš plynně přejít. Já se na to zeptám na další kontrole dr a pak bych asi taky najela natu gravidjogu. Joga mi vyhovovala, taky jsem se zklidnila krásně protáhla hrb, protože v práce za pc je to otřesné. ![]()
Ty bonbony napiš, ale možná než si je koupíš, tak nám nevolnosti přejdou
![]()
no do gravijogy urco chodit budu a doufam ze pri dalsi KO dostanu prukazku abych si mohle jeste do konce roku vyzvednout tech 500 kc od vzp na to plavani..Sice moc nemusim ty chlorovane bazeny ale zadarmo proc ne.. ![]()
No do toho plavání chci taky chodit, jen mám strach v takovém počasí, to bysme museli jezdit jen autem, protože rozpařená z bazénu jít na zastávku a čekat, to je tak na nachlazení ![]()
no to mas pravdu..to pocasi je na prd a byt rozparena z te vody a pak se tahat po venku je dost blbe..Ja jsem se divala kde tady u nas jsou bazenya zkusila bych se domluvit s jednou skolou kousek od nas zda bych mohla chodit tam..
Jo a to piti-ted jsem si koupila Fantu,normalne jsem dostala chut na bublinky.. ![]()
JInak se snazim si varit konvice caje ale toho se taky clovek prepije.