Poradna duly
Jana Čurdová
ahoj natalko
tak at se ti dari a at se ti tady libi
navod jak udelat metrik je tady http://emimino.cz/modules.php?… ![]()
Ahoj holky!!
tak jsem už u našich, něco málo ze skříní jsem natahala dnes, zbytek se převeze do konce listopadu. Jen se bojím, asi jako každá, jak to dopadne při další kontrole, abych třeba nemusela nastoupit znovu do práce, to bych neměla kde v brně bydlet:( Kontrolu mám 23.11. Navíc mám výtok, výsledky budou v pátek, snad to nebude nic hnusnýho:(
vy toho tolik napíšete že nestíhám reagovat, tak to bude asi dost zmatené:D
Bříško už se mi srovnalo, zakulatilo a roztáhlo do boku, takže už mi tak netrčí, ale prsa mám jak silikony
to je nezvyk, měla jsem obvod přes prsa 86cm, takový prkno, a teď jsou mi podprdy těsný, já je nikdy nenosila, je mo to nepříjemné, ale budu muset nějaké větší pořídit
a prsa mě bolí nejvíc po ránu. a taky jsme modelka: předtěhu míry 172/53. vy jste strašně malinkatý holky ![]()
V pátek jsem poprvé a snad naposled zvracela, večer, po tom co jsem spolykala utroš, tak jsem se naštvala, 2 prášky skončily v záchodě.. tak si teď poslední 4 tabletky zavádím. Jinak nevolnosti prý postihují těhu z pravého vaječníku, z levého nevolnosti nebývají, že to nějak souvisí s tělním oběhem.
Některá se tu ptala na srdíčko, omlouvám se už nevím která z vás:( četla jsem že ve 4+3tt začíná cirkulovat v embryu krev, v 6tt začíná srdíčko ťukat a v 9+4tt je vývoj srdíčka kompletní. Tak se nebojte, pokud na UZ ještě nebylo moc vidět.
Utíkám na ordinačku, tak zítra se těším, papaaa
vitam Natalku!!!!!!!!!!!!
jdu hajat,sem prejezena a zitra jdu do poradny.
Celtico pokud budes chtit tak si myslim ze ti nemocenskou urco necha kdyz budes chtit.
Vytok-ster mi bral minuly ctvrtek kvuli tomu tak jsem zvedava na vysledky.
jak to delate ze mate tri metriky?me to nejde
pry je podpis prilis dlouhy
to ze je podpis dlouhy to ti to tam pise?Ja mela jednou metriky ctyri
Ahojte kočičky!
Nejdříve bych chtěla přivítat novou těhulku Natálku a přeji jí hodně zdravíčka a at se nebojí, všechno dobře dopadne!Holky, že by nás už bylo přes dvacet? No my jsme teda parta!!Hodně štěstí při tvorbě metříku
Celtico!!Ty jsi teda hubeňousek, fakt modelka!!A je dobře, že už jsi u rodičů, jsi šikulka, moc ti fandím
Pído, chudinko, tebe to zase skolilo, spinkej odpočívej
Taky jsem vám chtěla poděkovat, jak jste mi pěkně pochválili mimíska, vzhledem k tomu, že s sebou tak šil, tak jsme se báli, že ho dr. ani nevyfotí.
Těhotesnké oblečení - budu kupovat tady ve Zl. v bazárku, mají tam věci od odsávaček nových až po kočárky. Jsou to nové věci z dovozu. Ale na jaře bych si chtěla koupit nějaké krásné šatičky. Když jsem byla ted na gyndě, tak ty holky mají takové suprácké hadry. Strašně se mi líbilo, jak chodila oblíkaná Bendová
Mytí oken - vzhledem k tomu, že ta okna bychom mýt neměly, tak bych si klidně firmu objednala, zvlášť, kdyby byla za dobrou cenu, ale jasně, záleží, kolik která máme doma oken, v paneláku jich je mín než na baráku.
Dnes po obědě jsem měla úplně velké bříško, mamka úplně čučela a hrozně jsem se jí líbila.
holky, ani nevím, jestli vám to mám psát.. Jeli jsme s Míšou nakoupit a u pokladny mě zase chytla ta debilní migréna. Takže jsem ted tři hodiny ležela, hlabou bych rozbila kde co.Objednávala jsem se na rehabka, tak jedna měla volno až koncem listopadu
a další že by mě mohla vzít v ut př. týden, ale jak vidím,pokud se mnou nic neudělají, tak ty migr. budu mít každý den..Tak Míša volá kam může, aby mě vzali , ale všichni jsou zasekaní, tak ještě uvidíme..
hmm to je divne..ono v podpisu muzes mit 255 znaku..jestli ti treba fotecka Natalky nebere hodne znaku
teda Palonecko to ti fakt nezavidim..Ja mela v Brne kamosku a ta trpela na migreny ze i jezdila na pohotovost jak to nemohla vydrzet..No fakt jsem ji litovala.
Pidalko tebe je mi taky lito-holka na tebe to zase sedlo ![]()
Ohledne oken-ja bych si taky urco na to pozvala firmu.
Tak a uz jdu spat at je ta nase fazolka na zitrek hezoucka
Palonko to je strasne.ale snad se musi najit nekdo kdo te veme kdyz je to akutni.
tami-dobrou noc
Dobré ráno holky!
Tami, doufám, že jste se dobře vyspinkali na tu dnešní kontrolu, budu na vás moc myslet!
Tak nakonec mě vezme jedna paní před dvanáctou hod, tak jsem strašně ráda, chudina nepůjde ani kvůli mě na oběd. Vezmu jí nějaké čajíky a možná se v bufetu stavím na chlebíčky, aby si aspon něco dala..
Všem vám přeji úspěšný den a samé dobré zprávičky
Dobré ráno!
Vítám mezi námi Natálku a přeju pohodové těhu ![]()
Palonko - je mi tě děsně líto, co si s tou pitomou migrénou vytrpíš! Doufám, že ti paní dnes aspoň trochu pomůže.
Taminko - držím palce na kontrolu a dej vědět jak jste s fazolkou dopadli ![]()
Holky, s tím oblečením si začínám trochu dělat hlavu - přece jen chodím do práce a musím chodit slušně oblečená (kostým, sako apod.). Vůbec mě nenapadá, kde tady v Brně je nějaký obchod s těhu oblečením. Vím jen, že těhu oddělení je v CaA, ale tam toho není zas až tak moc a spíš takový sportovní styl. Klidně bych i nějakou halenku z bazárku - ale vůbec nevím, kde. A těhu spodní prádlo? Tak s tím si hlavu nedělám - prsa mám pořád skoro stejný a nějaké enormní zvětšení nečekám. Nemám k tomu ani rodové dispozice
Takže Taminko - s tím obchodem s těhu spodním prádlem ti tedy fakt neporadím ![]()
dobre rano
dnes je mi nejak spatne.jdu s malou do materskeho centra at si trochu pohraje s detma tak snad to prejde.
Palonko tak snad uz ti dnes trosku vic pomuzou.
ja taky nevim kde tady maji tehot.obleceni.hadry kupuju spis u vietnamcu tak nemam prehled.
holky nevite vubec co je s lenkadavi?mam docela obavy.od toho spineni se tusim neozvala jestli jsem to neprehledla ![]()
preji hezky den.kdo jde na kontrolu at prinese jen poziitvni zpravy ![]()
Ahoj holky, před chvilkou jsem vstala, ale je mi podivně, ale to po té migréně.Musím jít ale do obchodu na nějaký kabanos, protože chci na oběd udělat zapečené těstoviny.Tak se apon projdu, já taky doufám, že mi trochu pomůže, jinak už se fakt zblázním!
Monix,ty kostýmky ti vůbec nezávidím, já jsem ted tak ráda doma v teplákách, ale jistě v tom CaA oblečky mít budou, určitě mrkni.Co se týče podprsenek, tak já už min. dva roky nosím jen sportovní, ale je pravda, že si budu uset koupit větší přes objem. Normálně mám 80b.
Nikiki, snad tě ta nevolnost přejde, věřím, že se s Naty budete mít v centru dobře.
Taky jsem už včera myslela na Lenkadavi, musíme věřit, že se nám brzo ozve a bude vše v pořádku!
Ahoj holky, teda číst ty Vaše románky je docela náročné
špinění ustalo, vše se dalo do normálu, jinak včera mi bylo tak hrozně špatně, že jsem ani z postele nevylezla a skoro nic nesnědla, byla jsem ráda, že jsem ty hrozné nevolnosti zaspala. No a dnes ráno do sebe dostanu rohlík a čaj ještě v posteli…je mi dobře a dám si těhu vitamíny a už to ze mě letí…doufám moje první a poslední zvracení…zítra jdu na KO, ach jo, snad bude vše v pořádku, vítám novou těhulku a všem přeji krásný den