Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky,
tak jsem dnes trpela jak pes u zubare, celou noc me bolel zub, uz to dele odkladat neslo…Tak jsem se tam dosourala, mela klasicky hysterak,protoze se desne bojim, vynutila si injekci na umrtveni (pry to miminu nevadi) a musim tam za mesic zas!! Jezisi, to je tisickrat horsi nez porod (aspon doufam, teda).
JInak spatne mi neni, ani nebylo, trochu me to znervoznuje…jediny co, tak me boli prsa, ale taky uz ne jako driv. K doktorovi jdu az za 3 tydny, takze vubec nevim na cem jsem. Naposledy jsem byla v 6+4, pujdu az v 12+2. Prukazku nemam a jenom doufam, ze bude vse v pohode.
Nancy, ty jsi nebyla na kontrolním utz? Nebo už jsi viděla srdíčko?
MadGirlNancy neboj určitě bude vše v pořádku. Mi u prvního těhu taky nic nebylo, ani ty prsa mě nebolely. Zubaře raději nepřipomínat. Před třemi týdny jsem byla trhat zub a teď ještě jezdím každý týden léčit druhý což nesnáším.
To lenkadavi: na UTZ jsem byla v 6+4, to srdce normalne bilo a plod mel 8 mm.
Tak vidíš, je vše v pořádku. U mě dr nic v 6+3 nic neviděl, jen malinkatou fazolku, snad bude zítra vše v pořádku…
Nancy vsechno bude ok..Nejsi sama komu nic neni tak neboj..A doufam ze uz ti je psychicky lip.. ![]()
Holky musim si postezovat ohledne tech sousedu..Pido ty to necti at se zbytecne nerozcilujes!!!!!!!!!!!!!!!!
Takze zidle byla odstranena domovnikem.Dnes si tam ta krava dala zidli NOVOU a ten jeji kriminalnik tam rval jaka jsem pi.a a ze mi rozbije hubu atd.No proste paradicka…A pak mam byt v pohode a uzivat si tehu,ze?
Jo jinak v moci zadne bilkoviny ani cukry nebyly…
Tami jak ctu o te tve sousedce tak vidim jednu kraaavicku ktere se dokonce podarilo domluvit s majitelkou bytu aby me s rocnim ditetem vyhodila z podnajmu.a nikdy jsem se nedovedela co ji k tomu vedlo.nebydleli jsme tam ani 3 mesice.
na tvem miste bych ji normalne zasklivala,nechla ji vyhodit i tu druhou zidli a jen bych se usmivala.takovi lidi nestoji za rozcilovani
pokud by treba zacali vyhrozovat tak bych podala oznameni na policii,treba pres toho domovnika ![]()
teda Niki ja zasnu ceho vseho jsou lide schopni!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jinak vidim ze uz se ti podaril i treti metrik..
A ze Nancy ma novou fotecku v profilu kde ji to moc slusi.
Zidli ji opet necham vyhodit a pokud budou vyhrozovat tak je udam.Nejsem a ani nechci byt zadna mrcha ale takovy lide me opravdu hooooooooooodne otravuji zivot.
Teda Tami - ty si fakt užíváš!!
Tak příšerné sousedy by bylo nejlépe odstřelit !!! Chápu, že to musí být opravdu nervy - a ty teď potřebuješ hlavně klid.
Nancy - mě taky dohromady nic není. Blbě mi téměř není, prsa mě bolí jen občas a jen trochu. Takže neboj !! Bude to určitě dobrý.
Přiznám se, že v tuhle odpolední hodinu závidím těm na neschopence. Už jsem unavená a těším se, že si doma chvilku zchrupnu. A čeká mě mé oblíbené žehlení
Navíc dneska jsem se málem v práci pěkně vytočila a měla jsem co dělat abych kolegu neodeslala někam… Když mě takový ten lajdácký přístup vážně někdy vytáčí…
Přeju vám krásné odpoledne a příjemný večer ( s dobrým papu a pohodičkou bez nevolností
). Monika
Holky už asi 3 dny pociťuju hořkost v ústech. Má to některá z Vás? Je to normální?
Leni ja to do osmeho tydne mela non-stop a byla jsem z toho nestastna..ale pak to preslo.A myslim si ze to neni nic nezvykleho
holky ja jsem male varila hraskovou polevku a mam vetry.myslite ze to mam jenom z toho ze jsem se nadychala vune hrasku?
protoze ja jsem nic vetrotvorneho nepapala
no ale aspon muzu doufat ze to brisko me dnes bolelo jen z toho ![]()
hehehe Niki
Z toho ze ses hrasku nadychala,jo?Ty ses vtipalek..
![]()
No ja jsem teda na lusteniny uplne ujeta,miluju cockovou a fazolovou polevku a ted bych to asi moc nemela papkat ale proste neodolam.
nojo je to nesmysl ale nic jine me nenapada.vis jak,cely den mi nic neni a jak uvarim hrachovku tak se mi zacnou dit v brichu takove veci…
![]()