Poradna duly
Jana Čurdová
Jeni tak to me moc mrzi s tou tvoji maminkou.Ale treba se casem umoudri.
Palonko ja mam taky strasne suchou pokozku-mela jsem s tim problemy uz drive ale ted je to jeste horsi.
Dneska jsem nejaka unavena, vzbudila jsem se v pul jedenacty, byla 2 hodiny vzhuru a pak spala az do ted ![]()
Picha me nejak v brise…
Ohledne jmen, my mame nemecke prijmeni, navic ja nemam -ova, takze jmena se hledaji snadno, hodi se vsechna. Ja bych strasne chtela pro holcicku Justina nebo Nina, pro kluka si manzel vydupal Joachim (ja bych radsi Jachym). Ale je to vse VELMI predcasne, vzdyt nemam ani prukazku..
zapasim s fotogalerii.je to strasne blbe udelane,uz tri obrazky jsem omylem nahrala do verejne galerie.jde to nejak smazat? ![]()
Myslim ze nejde, taky se mi to podarilo..Musis si vybrat v menu do jake to das..ale to asi vis.
Teda tady se už řeší jména
No my zatím máme jen pro kluka, bede to Matouš pro holku zatím nemáme.
Tami Super, že se chlapi dohodli. Teď jen, aby neprudila ta sousedka. Ale snad má její chlap doma větší slovo.
jména Zatím to neřešíme. Ale špičkujeme se o příjmení. Já chci samozřejmě po sobě, Martin po něm. Já ze srandy vybírala samá hrozná jména k jeho příjmení. A tak máme „pracovní“ jméno - Vendelín.
žaludek já si včera tak libovala, že už od víkendu mi nebylo špatně a šup ho, dneska ze mě letěl oběd ven.
Jen , neboj, to se podá. Uvidíš, že mami obrátí.
moudra Holky, máte nějakou chytrou knížku?
Nikiki asi musíš napsat administrátorovi, aby tu fotku vymazal.
Husu zatím koupenou nemám - mám malý a plný mrazáče - ale už vím, kde ji mají, takže v sobotu půjdu nakupovat. už se na ní těším, idkyž včera když mluvili o tom % tuku… No uvidíme ![]()
stokvet-taky mluvili o tom ze ten husi tuk je zdravy ![]()
no ja tu kachnu udelam dnes nejpozdeji zitra.podle toho jestli se mi bude chtit do obchodu ![]()
tak kouknete na moji rodinku jestli chcete
https://www.emimino.cz/modules.php?…
Tak to jsem holky teda zvedava, jestli mati casem obrati, ja tomu teda osobne moc neverim, teda aspon zatim to tak nevypada.
S Danem jsme spolu skoro 3 roky, nema ho rada od zacatku a ze by se jejich vztah nejak lepsil, tak to teda rozhodne ne. Spis je to horsi a horsi.. Tak jsem zvedava, jak se to vyvine v pripade mimca.
Ona si mysli, ze mam na mimi hromadu casu, ze mam budovat karieru
a takovyhle blbosti. No my jsme hodne odlisne a v mnoha vecech si vubec nerozumime. Byla jsem strasne rada, kdyz jsem se od ni mohla odstehovat k Danovi. Doma bych to asi dyl nevydrzela, no takze tak. ![]()
Jak si mam udelat soukrome album? Dala jsem 2 fotky do spolecne diskuze, ale nejak se mi nechce tam zaclanet se svatbou, tak bych rada mela svoje album.
jee stokvitku ja jsem narozena na Vendelina ![]()
Jinak ja mam nejake moudre knizky z minula.
Jeni ja to mam doma stejne a to jsem odesla z domu uz v 17-ti letech.
Niki napis email Lesine na Lesina@emimino.cz popis ji tam fotku kterou chces smazat(s nadpisem atd at vi o co jde) a ona ti to vymaze.
Holky prosim Vas, mam takovou prosbu, nasla jsem na netu nejaky recept na jabl. kolac, vypada jednoduse, tak ho snad zvladu i ja, no nevim, nevim. Jen tam nebylo napsano, jestli se dava do predehrate trouby nebo ne.
![]()
Je na to nejake pravidlo? Nevite?
Bude to muj prvni pokus o peceni, minule jsem Evissky kolacek nedelala,bylo mi pres vikend tak blbe, ze predstava peceni cehokoli byla naprosto nemozna. ![]()