Poradna duly
Jana Čurdová
Ahoj holky, tak jak se máte? Já jsem včera měla hrozně rozlítáno - chlapa jsem vezla do práce, pak s dětma k zubaři, odpoledene hudebka atd..
@marturka jéje chudáček, tak to si přítel užívá ![]()
@zandýsek teda holka drž se a hlavně se netrap a jen lež…ale je mi divný, že tě třeba neposlala do nemocnice? Přece jen by to tam líp ohlídali ne? A jak se tu už psalo, je klidně možné, že nakonec ještě budeš přenášet, tak se drž ![]()
@Bodlinka 09
tak to je vtipný…od tohodle já mám děti - vždycky připoměň mi čepovat plyn, benzín, stavit se tady a tamhle a holky mi to pak v autě připomínají, protože já teda taky děsně zapomínam ![]()
@celinne Tak klukovi jsou dva roky, tak hlavně ze na tu zmrzku nezapomněl, teda ani já.
Ale co mi vždycky bezpečně najde je auto na parkovišti a může byt velké a ví kam jít. Nevím jak to dělá, já takhle kolikrát i hledám manželovo auto, tak pak vezmu Máťu za ruku a on mě dovede.
To mi jsme byli na návštěvě u mých rodičů a spali jsme tam hlídala sem neteř takže trénink
malému když kopal domlouval můj táta
to kdyby jste viděli docela sranda
a pak jsme jen jedli a jedli a jedli
až jsme z toho usnuli
zachvíli tam jdu na oběd
tak snad se zas tak nepřejím ![]()
Moje kamarádka když se schylovalo takhle brzo k porodu, okamžitě nemocnice, špalky pod postel, tak se ji moc pohodlne nelezelo a ještě ji zasili a naštěstí donosila kluka v pořádku do termínu. Nebo spíše odležele. Taky to nechapu ze ji nechala doma, člověk nikdy neví a v nemocnici by si přeci jen poradili.Ale nebudeme zandyska strašit. Držím palecky a to všem, at miminka vydrží u maminky v bříšku co nejdéle a jsou zdravá.
Holky já jsem z toho zmatená. Bude kde jsem četla, tak maminky posílají do nemocnice. Me nechala doma a napsala mi prášky, prej je to na zpomalení otvírání. Ve čtvrté jdu znova na kontrolu, tak jsem zvědavá co mi řekne tentokrát. Porad lezim aby se to nebo ne zhoršilo, a jenom se modlim abych malou donosil v pořádku.
@zandýsek Ahoooj, předně doufám, že to dobře dopadne, ale kdyby jsi měla velkej strach, tak si radši zajdi k doktorce dřív, řekni jí, jak se cítíš a nech si vše vysvětlit. Stres ničemu nepomůže. Držím palečky ať malá vydrží v bříšku až do termínu. ![]()
@Zajdule @marturka mužů říct ze po tech praskach UTROGESTAN jsem klidnější a už me ani břicho netaha dolu, ale kdyby se mi něco nezdálo tak hned jedu.
@zandýsek Tak se drž a hlavně v klidu se snaž být, psychika dělá hodně..určitě to zvládnete a donosíš drobka. Držím palečky ![]()
Ták dneska u nás máme hnusně tak vařím guláš bolí mě na levé straně žebra a prcek kope a kope tohle je jeden z dnů kdy si říkám už aby byl venku… mám od přítele všechno zakázané prej dokud nám nepřijde postýlka nenechá mě zvedat ani peřiny tak si přijdu jak s prominutím postižená
ach jo já se holky tak nudím
@Lucinka0 Taky se nudím
přítel má odpolední, tak se tu v obýváku válím sama s kocourem na gauči a nevím do čeho píchnout.. venku ošklivo a byla tu pěkná bouřka i s kroupama, takže se venku ani nedá být.. Mám tady ještě pár věcí pro malou na vyžehlení, ale nějak se mi do toho nechce ![]()
@papmark taky má přítel odpolední vrátí se až kolem sedmé
takže si povídám se psékama a s malým z nudy pomale šilhám… malej má věci vypraný i vyžehlený takže nemám co dělat… spát se mi nechce v TV nic rozumnýho nedávají dneska nuda velikááánská
Manžel ma dneska taky odpolední, tak se vrátí kolem 23hod. pokud toho nebudou mit hodně. Dneska jsem vezla kluka na trénink a to počasí co jsem chytla, děs. Bouřka, pršelo v provazech a do toho začal padat sníh, vločky velké a lepili se na sklo a stěrače absolutně nestihali. Chvílemi jsem nevěděla kde je silnice.Ted jsem zalezla a asi si pustim něco na internetu. Máťa u mě leží, hladí mi bříško a říká Adéka spí, pak si lehne do manželovo postele a dělá ze spí a hrozně u toho chrápe.
Tak přitel byl včera v práci až do osmy doma v devět jeli jsme ještě k našim kde se táta chlubil co malému koupil
normálně mě nepřestává udivovat jak dobrý mají chlapy vkus pak táta domlouval malýmu že když mě nenechá vyspat vezme si ho na tábor
a tak jsme se ze srandy bavili že kdybych malýho porodila a dala ho ke svému tátovi tak ve dvou měsících se zvládne přebalit sám
tak táta říkal že ve třech
že první měsíc by ho měl hlavně na mazlení ![]()