Červnovky 2014

Napsat příspěvek
Velikost písma:
502
22.4.14 16:11

:mavam: Zdravím holky, já jsem docela ráda, že už jsou svátky za námi, byla jsem v jednom kole, navíc přijela ségra z Anglie, tak nebyl čas…
A dneska a zítra přijímačky na gympl se starší dcerou…jsem zvědavá jak to dopadne, tvářila že to byla katastrofa 8o tak uvidíme
@Lucinka0 gratuluji a přeji vše nejlepší!!!
Jinak na mě padá taky nějaký splín, dnes jsem 33+3, vím, že už se to valem blíží a samozřejmě se hrozně těším…teď sousedka si přivezla domů čerstvý miminko…asi to bude tím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
22.4.14 16:14

@papmark mě se zdá, že taky otýkám, cítím jakoby napnuté prsty na rukách i nohy okolo kotníků a tak…tak snad to nic není - kontroly všechny jsou ok

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
22.4.14 20:54

Já nechtěla zbytečně strasit, ale když jsem začala otekat takhle cela, tak jsem mela preeklampsii a musela jsem jít rodit o temer tři týdny dřív. Je k tomu vysoký tlak, bílkoviny v moci, kolabuji ledviny a játra. Může to doprovázet silná bolest hlavy, což je fakt hrozná bolest, poruchy zraku, to sem neměla, mdloby, nevolnost a může se i zvracet.Ale to může byt a nemusí. Ke konci těhotenství je to nebezpečné jak pro miminko, tak pro maminku. Takže raději se zeptat co nejdříve. A pit se ma právě kvůli tem ledvinam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
22.4.14 21:03

@marturka Ono to není o tom ze jsi kráva naivní, ale člověk chce mít klid a mysli si ze by to aspoň takhle mohlo jít. At děláš co děláš, prostě se všem nemůžeš zalíbit. Hlavně ze ma přítel pochopení a je v tom s tebou za jedno.No ale na druhou stranu jsi se hezky a v klidu nacpala? :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
23.4.14 07:34

@marturka To zalíbení jsem myslela tak nějak ironicky. Já už to taky nedělám, když se nechce tak se nechce a život jde dal i bez tech par hlupáků, akorát nam to občas stěžují. My to máme s tchyni, ona by chtěla aby manžel přišel s dětmi a ukázal ji je, ale beze me. Manzel ji řekl at přijde na návštěvu a uvidí je, ze jsme já, deti, on- rodina.To nechce, tak na děti prdi a toho nejmladšího nikdy neviděla a malou az se narodí taky neuvidí. Já ji v tom nebranim, návštěvu bych přežila, ale ona nechce.Co jsem ji udělala nevím, ale zapojili se i sourozenci, takze s nimi se manžel taky nestyka. Vrazili jsme peníze máme do bytu a nakonec jsme byli ti nejhorší a nejblbejsi, tak asi tak.
Zaplavat bych si taky šla, ale my tady máme studenou vodu a vlastni bazén máme na zahradě a to se ještě nedá. :(.Kam chodíš plavat? Já uvidim příští týden jestli jsem něco přibrala.
Tak kazda jsme prodělala v těhotenství něco jiného, ale příznaky jsou podobné.
Já nemůžu ležet na levé straně, nevím co to je.Je to jako když se člověk presedi a ma mravence, ale k tomu to ještě nesnesitelné picha a pálí. Ted už me to i na dotek bolí. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
207
23.4.14 10:57

No já mám tzv. tchýni slibotechnu :D ta vždycky když řekne já malýmu koupím to a to tak už by utratila miliony pak se mi tak nějak vtírá do toho co mám vařit jíst a tak nějak sem alergická na její řeči malej se ma narodit v červnu a ona s ním chce v červenci k moři protože děti to mají zadarmo samozdřejmě bezemně a autobusem to bych musela bejt fakt blbá abych ji měsíční dítě svěřila když budu kojit :D pak sem se dozvěděla že stejně malej pujde do inkubátoru :D normálně jednou se mi i zdálo že sme byli u ní na návštěvě a píchla mi injekci na vyvolání porodu :D to sem z ní byla na prášky teď to vedu tak že jeddním uchem tam druhým ven :D a přítel tam chodí sám a já mám klid :) Miluju svoje rodiče ty jsou aspoň normální :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
23.4.14 16:22

Ahoj holky :-)
Ta už jsme dovezli kočárek a byli jsme i na predporodnm kurzu, fakt zážitek :mrgreen: jsem si jako jediná dělala poznámky a když jsem se kolem sebe rozhledla, tak jsem s připadala jako trubka :mrgreen: 8o

Ale fakt zajímavý pro prvorodicku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
23.4.14 23:51

Ahoj holky tak se hlásím z porodnice.. Jak jsem tady včera psala ze mám pěkný otoky a k tomu se mi přidalo i bušení srdíčka tak si me tady nechali kvůli tomu že jsem měla tlak 170/100 a kvůli bilkovine v moči mi zjistili i preeklamsii neboli gestozu ( nebo jak se to píše).. Tak čekáme jaký budou výsledky ale snad to bude v pohodě a malá změnou vydrží dokonce a nebudou mi to muset ukoncovat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
24.4.14 06:54

@papmark Ahoj,tak držím palecky, který týden jsi? Ted budeš chodit asi curat do svého dzbanku a budou ti porad měřit tlak.Me když takhle přijali do nemocnice tak jsem sla druhy den rodit, protože mi nic nezabiralo na tlak. Dostala jsem injekci, prášky, kapacku a nic. Rikali ze jediná léčba je porod.Tak snad se jim povede aby ještě mala chvilku u tebe vydržela. Drž se.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
502
24.4.14 10:20

@papmark tak se držte :kytka: :kytka: hlavně že jsi ty i mimčo pod dohledem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
104
24.4.14 13:02

@papmark Jéje..tak se držte holky a ještě at malá v bříšku pobude :kytka: Hlavně, že ted budete pod dozorem a ví se o tom. Vidím, že ke konci těhu máme ted každá nějaké potíže a pak si to má člověk užívat, ale asi to k tomu patří :|
Já včera byla na kontrole a malé pořád hlavičkou nahoře a pohlaví zase nic, záznam pěkný, jinak ostatní ok.Jen dneska na kurzu mi řekla PA, že to nevidí už, že by se otočilo, že to bude tou vodou na hraně, zkoušeli jsme zajít na nějakou metodu, kde otáčí mimi přírodně, ale paní řekla, že pokud je málo vody, že by to nechala tak, že ono ví, proč se nechce otočit a že už je pozdě na to. Takže se mám připravit na císař..no moc radost z toho nemám teda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
24.4.14 18:09

@papmark Držím palečky at vše dopadne dobře :) Jak tak všude ruzne čtu tak hodne miminek se tlačí ven. Já taky doufám že malá ješte vydrží zatím mi prašky pomahají :) Tak jsem zvedava co mi řekne na další kontrole. Tak se hlavne holky držme. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
974
24.4.14 22:03

Ahoj holky tak se hlásím z porodky a jsme obě v pořádku. Od rána do zitra sbírám moč do džbánu tak se zitra uvidí jestli tak mame ještě bílkoviny. Jinak tlak uz je celkem ok ale mám ho pořád trochu zvýšený a průměrně mi za den nameri těch 150/90. Malá je zdravá a všechny cesty z placenty jsou průchozí a jsme o týden menší ale to pak malá určitě dožene.
Jinak holky moc vám děkuju za podporu..děkuju!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.4.14 10:16

@papmark Tak hlavne že je vše zatím v počárku. Tak se holky držte. :kytka:
@marturka Tak aspon nejsem sama taky mám tedka hodne silné pohyby asi se miminka protahují nebo co. :) Malá me chvilkami kope jako by pod prsama pak do boku a pořád se převrací. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
25.4.14 11:16

@marturka No já to taky nechápu :nevim: Doktorka mi řekla že malá leží hlavičkou dolu, ale pořád se převrací tak jsem zvedavá co mi řekne ve středu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí