Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Twitter tak to mas dobrý..já ten balík musím dat pod stromecek ![]()
Normálně už mám vždy vše koupené v listopadu ale na tohle jsem natrefila náhodou a tak jsem to obednala ![]()
Tak musíme počkat.
@Twitter mají na účtu sice Vaše peníze - pokud jsou solidní, tak po vyřízení s poštou peníze vrátí. zvláštní je, že by se naráz ztratily 2 balíky.
@smudlinky no právě
věřím, že jen nestíhají. Pak dám vědět, jestli se to nějak hlo. Zatím to tam pořád je.
Mě překvapila teď když jsem tam byla, tak mají v praze od 7 do 8 večer jenom hodinu na předávání balíků a divila jsem se, že jsem tam byla skoro jediná. Jinak je to šílenost.
@ArielkaD Jak jen hodinu, si ho muzes vyzvednout celou pracovni dobu.
@Twitter asi nestihaji. Má čerstvá zkušenost_ 12.12. mi byly odeslány 2 balíky z různých míst, jeden už mám doma a druhý leží v Praze v depu
snad dojde včas
Tak u nas nakonec vse jinak.. on to neposlal na postu prodejce a posta ten balik nemela. Nechapu sice tu Prahu ale kdyz jsem mluvila s ceskou postou po druhe tak mi rekla ze to vubec nepredali dal.
Hlásím, že dneska jeden z balíčků dorazil. Ale neaktualizovali tu jejich on-line službu - sledování zásilek. Snad v pondělí přijde i ten druhý.
@Sopttíček píše:
@Twitter asi nestihaji. Má čerstvá zkušenost_ 12.12. mi byly odeslány 2 balíky z různých míst, jeden už mám doma a druhý leží v Praze v depusnad dojde včas
mě se teď stalo právě přesně to samé. Na ten druhý pořád čekám.
Dneska dorazil i druhý balíček
, ale sledování zásilek opět neaktualizované.
@Twitter píše:
Dneska dorazil i druhý balíček, ale sledování zásilek opět neaktualizované.
Někdo musí odpípnout ten čárový kód na zásilce, aby se to dostalo do sledování. Když třeba chvátají a neodpípnou kódy, není to tam. Mně se moje zásilka „sleduje“ tak, že byla podaná a pak byla doručená, nic mezi tím ![]()
Včera opět Česká pošta nezklamala. Když se vracel manžel z práce, tak donesl ze schránky výzvu k vyzvednutí zásilky, adresát prý nebyl zastižen. Byla jsem celý den doma a zvonek u nás nejde přeslechnout
Už jsem ale přišla na to, že pokud odesílatel neuvede v podacím lístku na mě kontakt, tak se ani neobtěžují balík přivézt a pošťačky hážou lístek rovnou do schránky. Bohužel jsem neměla možnost volby přepravní společnosti, když nemusím, tak vybírám jinou ![]()
Nedávno jsem narazila na toto, což je více realitou než vtipem
:
Také jste jako dítě na někoho zazvonil a rychle zdrhnul než otevřel? My jsme z toho udělali byznys!
Česká pošta - balík do ruky…
@Danďuška me to udelali jednou a udelala jsem na poste takovy cirkus ze od te doby vzdy vse klape
@smudlinky s tou reklamačkou to je taky na pendrek, když to posílá někdo cizí, kdo má už moje peníze na účtě
věřím, že jen před Vánocemi nestíhají.