Česká pošta - moje nervy!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Twitter
15.12.16 13:04

@smudlinky s tou reklamačkou to je taky na pendrek, když to posílá někdo cizí, kdo má už moje peníze na účtě :think: věřím, že jen před Vánocemi nestíhají.

• Citovat
  • Upravit
14895
15.12.16 13:11

@Twitter tak to mas dobrý..já ten balík musím dat pod stromecek :mrgreen:
Normálně už mám vždy vše koupené v listopadu ale na tohle jsem natrefila náhodou a tak jsem to obednala :mrgreen:
Tak musíme počkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2852
15.12.16 13:50

@Twitter mají na účtu sice Vaše peníze - pokud jsou solidní, tak po vyřízení s poštou peníze vrátí. zvláštní je, že by se naráz ztratily 2 balíky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
15.12.16 20:18

@smudlinky no právě :think: věřím, že jen nestíhají. Pak dám vědět, jestli se to nějak hlo. Zatím to tam pořád je.

• Citovat
  • Upravit
10
16.12.16 15:41

Mě překvapila teď když jsem tam byla, tak mají v praze od 7 do 8 večer jenom hodinu na předávání balíků a divila jsem se, že jsem tam byla skoro jediná. Jinak je to šílenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101702
16.12.16 17:01

@ArielkaD Jak jen hodinu, si ho muzes vyzvednout celou pracovni dobu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3327
16.12.16 17:22

@Twitter asi nestihaji. Má čerstvá zkušenost_ 12.12. mi byly odeslány 2 balíky z různých míst, jeden už mám doma a druhý leží v Praze v depu :zed: snad dojde včas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
16.12.16 18:28

Tak u nas nakonec vse jinak.. on to neposlal na postu prodejce a posta ten balik nemela. Nechapu sice tu Prahu ale kdyz jsem mluvila s ceskou postou po druhe tak mi rekla ze to vubec nepredali dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Twitter
16.12.16 20:22

Hlásím, že dneska jeden z balíčků dorazil. Ale neaktualizovali tu jejich on-line službu - sledování zásilek. Snad v pondělí přijde i ten druhý.

• Citovat
  • Upravit
Twitter
17.12.16 10:48
@Sopttíček píše:
@Twitter asi nestihaji. Má čerstvá zkušenost_ 12.12. mi byly odeslány 2 balíky z různých míst, jeden už mám doma a druhý leží v Praze v depu :zed: snad dojde včas

mě se teď stalo právě přesně to samé. Na ten druhý pořád čekám.

• Citovat
  • Upravit
Twitter
19.12.16 11:10

Dneska dorazil i druhý balíček :palec:, ale sledování zásilek opět neaktualizované.

• Citovat
  • Upravit
2448
19.12.16 11:16
@Twitter píše:
Dneska dorazil i druhý balíček :palec:, ale sledování zásilek opět neaktualizované.

Někdo musí odpípnout ten čárový kód na zásilce, aby se to dostalo do sledování. Když třeba chvátají a neodpípnou kódy, není to tam. Mně se moje zásilka „sleduje“ tak, že byla podaná a pak byla doručená, nic mezi tím :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
19.12.16 11:56

Me dnes nastesti posledni balicek taky dorazi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
10.1.17 11:19

Včera opět Česká pošta nezklamala. Když se vracel manžel z práce, tak donesl ze schránky výzvu k vyzvednutí zásilky, adresát prý nebyl zastižen. Byla jsem celý den doma a zvonek u nás nejde přeslechnout :pocitac: Už jsem ale přišla na to, že pokud odesílatel neuvede v podacím lístku na mě kontakt, tak se ani neobtěžují balík přivézt a pošťačky hážou lístek rovnou do schránky. Bohužel jsem neměla možnost volby přepravní společnosti, když nemusím, tak vybírám jinou :cert:

Nedávno jsem narazila na toto, což je více realitou než vtipem :lol: :

Také jste jako dítě na někoho zazvonil a rychle zdrhnul než otevřel? My jsme z toho udělali byznys!

Česká pošta - balík do ruky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14895
10.1.17 11:36

@Danďuška me to udelali jednou a udelala jsem na poste takovy cirkus ze od te doby vzdy vse klape

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová