Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já to sledovala jak to začínalo…teď už mě to moc nebaví, už to pro mě ztratilo tu zajímavost. Jinak co jsem zaregistrovala, hlásí se tam dost cizinců, což mi přijde škoda - pokud to třeba nějaký vyhraje (ikdyž má talent), ale to je je jen můj “problem”.
@Miuska1 Koukám jak kdy, ale včera jo,
na skoro celé. No ten prdlouš, co se tam přišel ztrapnit s tím házením všeho možného a co nebylo „uměním“ ani náhodou
, a před kterým se celá porota schovala za židle…trapas. Co někdo udělá jen proto, aby byl v TV, co?
Ale ta blondýnka s těmi básničkami, co rozbrečela Mareše…to jsem slzela i já.
Nekoukam a uz mam na tento porad averzi.
Prijde mi, ze tam tretina lidi dela hovadiny, jen aby byli v televizi. A aby to zaujalo, musi to byt echt blbost, protoze uz je tezke po tech letech vyniknout. Tretina jsou cizinci a jestli vubec tretina nejaci talenti.
Navic nemam rada tyhle ukricene, prehravane show
Sledovala jsem dřív. Teď už ne. Nebaví mě to. Ještě jak je tam tolik cizinců a každý rok to stejný.
Taky jsem se právě dívala, kolik lidí z ciziny…😁 To si z dřívějška nepamatuju.😁
Hlavně, že ČESKOSLOVENSKO má Talent.😁
@korn123 kdysi jsem se dívala, ale s každou řadou to bylo víc a víc o ničem. Vadí mi dojemné příběhy a že to většinou vyhraje nějaký zpěvák, který ani nezpiva vlastní tvorbu.
Ti cizinci objizdeji všechny tyto show po světě, jinak by nebylo co vysílat. Prý jsou za to i placení.
Nedivala, uz me to nebavi. Vadi mi tam hrozne moc cizinc, u a ze skoro vzdycky vyhraje nejaky operni pevec. Ja bych tam zpevaky vubec nepoustela, ti maji superstar.
Dama, slovenska spanelka 45 let, porota k u vytrzeni, ale pokud nekdo okopiruje vitezku spanelskeho talentu a jeste tak chabe…
Oživuji diskuzi…
Kdo myslíte, že vyhraje a kdo je váš favorit?
Ahoj,
dívali jste se včera na ČSMT 2024?😁
Jaké z toho máte dojmy?😁
Já se teda dívám a budu se dívat, tenhle typ soutěží můžu.😁
Diskuze je otevřená jakýmkoliv připomínkám😁
Už se těším!