Cesta do porodnice 45 min - kdy vyrazit?

598
27.2.11 14:12

cesta do porodnice 45 min- kdy vyrazit?

Ahoj, maminky,
dle nazvu, prosim kdo poradi?
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
15674
27.2.11 14:28

Ahoj. A jde o první nebo další porod?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
27.2.11 14:38

Hehe, jsme na tom podobně. Vyrazím, až budu mít aspoň 2 hodiny pravidelné kontrakce a nepomůže ani sprcha. Nebo když rupne voda, tak hned.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
27.2.11 14:49
Gina108 píše:
Hehe, jsme na tom podobně. Vyrazím, až budu mít aspoň 2 hodiny pravidelné kontrakce a nepomůže ani sprcha. Nebo když rupne voda, tak hned.

Pravidelné kontrakce jsem měla jen 15 minut :lol:
pak už mimčo bylo v náruči :kytka:

Ale abych poradíla tak vyraz hned ják ucitíš že je ten právy čas :andel:

• Citovat
  • Upravit
598
27.2.11 15:01

Jsem prvnicka, a uz brzo to nastane a Muj furt nervni, kdy jako pak vyrazit :roll: , ja ze nevim, az budou pry kontrakce a On jako kdy az zacnou…tak to ted konzultuju :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Lena F.
27.2.11 15:06

No přece až začnou :-P neboj to poznaš…

až kontrakce bude trvat 3/4 minuty tak určo rodiš  :kytka:

• Citovat
  • Upravit
642
27.2.11 15:22

Ahoj, mně u prvního dítěte praskla v 1 v noci voda, kontrakce žádné, takže jsem se v klidu dobalila a do dvou hodin jsme jeli do porodnice, autem nám to trvalo tak přes půl hodiny, byla noc, silnice prázdné. V porodnici mi začaly kontrakce a porodila jsem 16:40. U druhého dítěte mi začaly kontrakce, chtěla jsem tentokrát být co nejdéle doma, takže jsem čekala, až byly asi po 10 min., tak jsme jeli, taky kolem 1 v noci a malá se narodila 2:56. Takže jsme to do porodnice stihli tak tak. :lol: Ale to bylo tím, že už jsem rodila podruhé. Já bych na „pravidelné“ kontrakce taky moc nespoléhala. Jela bych raději dřív než později. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4998
27.2.11 15:23

Je to hodně individuální.
Taky jsem rodila poprvé, týden jsem přenášela a pořád si myslela, že to nepoznám. Poznala :lol: ,Bolesti začali rovnou po pěti minutách, manže by jel nejraději hned(a to to máme 10minut), vydržela jsem ještě 1.5 hodiny doma a pak jsme jeli. V porodnici mi doktor řekl, že jsem přijela brzo, že to k porodu zdaleka není(otevřená jen na jeden prst)Dal mě na pokoj, manžela poslal domu. Do dvou hodin jsem se otevřela na 8 prstů, a za dálší hodinu byla malá na světě :srdce:
Takže radši jeď dřív a chvilku si tam pobuď než přijet pozdě.
Přeji příjemný a rychlý porod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
27.2.11 15:47

dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102259
27.2.11 15:49

No, tak to já bych přijela pozdě, kdybych čekala na jakékoliv kontrakce :mrgreen: natož pravidelné, pravidelné byly posledních cca 20 minut. Do porodnice jsem přijela na pravidelný monitor, bez kontrakcí, otevřená na 4 cm, sama a bez věcí :oops:
Ale tím tě nechci strašit, zas to bylo úžasně rychlé ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ms.H
27.2.11 16:27

souhlasím s lennel, u každého je to jiné a ani doktor to nepozná, řekli mi na příjmu totéž, že nejsem ještě otevřená, byla jedna hodina v noci a do rána prý to určitě nebude, manžela chtěli poslat domů a já prý mám jít na pokoj spát, já se nedala a vynutila si, aby tam zůstal, ve 3 hodiny byla malá na světě :pankac:
takže pokud je to v termínu, tak jet raději dřív než později :palec:

• Citovat
  • Upravit
598
27.2.11 16:38

juju, ja spis se bojim, ze zacnu hekat, Muj me chytne a odtahne, a pak tam stravim krasnych 8 az 10 hodin,
a stejne nakonec bude cisar, protoze jsme KP :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10032
27.2.11 16:41

Tak taky toto řešíme :-) do porodky to máme 30km, tak snad poznáme kdy rodíme :-) termín už za týden :-) jejda už ať je to za mnou :-) a malou už máme doma :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
27.2.11 17:07

Tak já jsem porodnici měla od domova přes 100km a v noci mi praskla plodovka ve 1 ráno ještě jsem se šla v klidu vykoupat a do poordnice jsme vyjížděli kolem 4 ráno a rodila jsem nakonec po vyvolání a od přijetí jsem rodila za 38 hodin takže já jsem měla času haba děj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2318
27.2.11 18:19

Já vždycky volala do porodnice, jak to vypadá a jestli mám vyrazit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí