Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já nevím jestli jsem to pochopila správně že bio matka byla soudně zbavená mateřství nebo jak si to tam psala
tam potom snad šanci mít nebude ne? Pak už jednině soudní cestou a pokud dítě nebude chtět, a budou svědci že bio matka není dobrá na výchovu tak snad tam malá naděje je né? ![]()
@1simona1 Já to pochopila tak, že bio matka zatím nebyla zbavená práv, ale že kvůli tomu měl být teď soud a proto jeví zájem…
Ano matka ješte nebyla zbavena práv-ted prave sestra s manželem podali navrh k soudu no a ona otočila a malého chce zpet. zrovna dnes se sestra psychicky zhroutila nemuže pomyslet že by jí malého vzali
a zrovna ona!!!
a omlouvam se opravdu za ten anonym, sama to nemám ráda, ale není to uplně muj případ a nevím zdali tady nechodí bio matka tak to proto…snad budu moct do budoucna napsat neco pozitiv, ale klidně sem kdokoli napište jak máte podobné zkušenosti. ![]()
@Anonymní můžu vědět jak to dopadlo? Jsem v podobné situaci
Ja bych to s tim odkoupenim tak ruzove nevidela.
Bala bych se toho, ze kdyz se tak nejak ujasni, ze by to za prachy udelala, resp. ze to dite druhe sestre za nejake penize stoji, tak se pak nedomluvite na castce, protoze to bude sroubovat porad vejs. Domluvite se, treba, na 150k, prask ho, prijde s tim, ze chce 200. OK, nekde prachy sezenete… a ejhle - kdyz sehnali 200, sezenou i 250 - chci 250 atd… Proste zneuzije toho, ze vy mate nejakej citovej zajem a tvrde po tom pujde.
My mame podobnou zkusenost s jednim pribuznym - byl mensinovym spoluvlastnikem manzelova domu, chteli jsme tu jeho cast odkoupit, abychom to mohli cele zrekonstruovat a normalne tam bydlet… a ten vul neustale sponoval cenu nahoru (a nebo ze mu tam mame vyhradit jeden pokoj
). Kdyz uz to prekrocilo rozumnou mez, tak ho dal manzel k soudu, ktery jemu pak (po trech letech
) naridil prodej a nam stanovil castku, kterou mame zaplatit. Ale to ve vasem pripade nejde 
Mozna bych zkusila nejak „jit“ po tom, ze chce jenom jedno dite a ne to druhe… Moc drzim palce…