Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pinkeee85 píše:
@Alay88 : Já mám 25dní.. Dnes jsem 21DC
jeeeeeeeeeeeeeee, tak doufam, ze ti to vyjde, to by byla vazne parada ![]()
@andula b. píše:
Zuzee87: a co budeš dělat s tou tvojí MS? řešíš to nějak s doktorkou?
ziju v zahranici a je tu zdravotnictvi tak nejak na houby.. takze to s nikym neresim :/ naposledy kdyz sem byla v cr v cervnu tak jsem zavitala na gyndu a dr mi rekl ze to je normalni at pockam ze se to srovna ze tomu dame rok a ze to pak kdyztak budeme resit ze neni pro vyvolavaci injekce, ze si to telo pry urci samo.. zkousela sem tu i pit kontryhelovy caj - segra dovezla - ale mela jsem po nej (urcite po nem kdyz sem ho prestala pit tak prestalo) silene vytoky ruznych barev.. a privezla i kapky kotvicniku a po nich sem se zase osypala :/ takze jako sem zvedava no.. ted to konecne bylo po tech peti tydnech v polovine zari, no a tedka cekam co teda jako bude nebo nebude.. :/ ![]()
@mandlicek jak nebude tak udelam razantni krok! REKLAMUJU POSTEL!
![]()
@mandlicek děkuji mooc se mi ulevilo
ted už ta příjemnější čast,,výroba" ![]()
@ali89 jak rika muj pritel NEJprijemnejsi je na tom ta vyroba
.. mno uz ho vidim jak mi jednou bude nosit pokakany dite pod nos at si ho prebalim ![]()
@Zuzee87 píše:
@mandlicek jak nebude tak udelam razantni krok! REKLAMUJU POSTEL!![]()
JOOOOOOOOOOOOOO! To je jasny…
Jinak co se tyce tech cyklu, jak jsi psala vyse, jak dlouho uz neberes HA? co jsem se kdysi bavila s holkama, tak opravdu jim treba 4 -5 mesicu trvalo, nez se jim srovnal cyklus… vetsinou jim na to ten kontryhelovy caj pomohl… mozna zkus pohledat, co by se na to jeste dalo - treba kombuchovy caj? (nevim, jestli s tim ma nekdo zkusenost)???
A zkousela sis treba ovulacni testy, jestli mas ovulku? ![]()
@ali89 píše:
@mandlicek děkuji mooc se mi uleviloted už ta příjemnější čast,,výroba"
jj, pustit to za hlavu a vrhnout se do „vyroby“
![]()
@mandlicek píše:![]()
![]()
![]()
JOOOOOOOOOOOOOO! To je jasny…Jinak co se tyce tech cyklu, jak jsi psala vyse, jak dlouho uz neberes HA? co jsem se kdysi bavila s holkama, tak opravdu jim treba 4 -5 mesicu trvalo, nez se jim srovnal cyklus… vetsinou jim na to ten kontryhelovy caj pomohl… mozna zkus pohledat, co by se na to jeste dalo - treba kombuchovy caj? (nevim, jestli s tim ma nekdo zkusenost)???
A zkousela sis treba ovulacni testy, jestli mas ovulku?
tady jsou i tehotensky testy hrozne drahy :/ tak zatim spoleham porad ze to „vyjde“ jak nic tak holt stejne budu muset zkusit aspon ty ovu testy.. jinak ha neberu uz od poloviny dubna.. tak snad se to uz nejak srovna no :/ kdo vi.. horsi to cekani, trajdat vsude s tamponem v kapse a cekat jestli teda jo nebo ne… nemluve o tom ze teda vlastne vzdycky je nadeje ze sem tehotna protoze teda vubec netusim kdy to dostanu ze…kombuchovy? o tom sem neslysela..no kazdopadne na dalsi pokusy s bylinkama mam sanci az sem z cr za nama nekdo pojede ![]()
Moje kamarádka přestala brát HA v lednu, do té doby měla MS jenom když jí doktoři píchli ty vyvolávací injekce, pak se na nějaký injekce vykašlala, MS pořád neměla, ale ejhle:) byla v jináči
Pila ten kontryhelový čaj, tak jí možná trochu napomohl. Já mám dostat MS 23. Tak doufám, že konečně nepřijde. 1.měsíc jsme zdraví, tak sem plná optimismu..ale nechci se na to upínat, abych pak nebyla zklamaná.
@andula b. píše:
Moje kamarádka přestala brát HA v lednu, do té doby měla MS jenom když jí doktoři píchli ty vyvolávací injekce, pak se na nějaký injekce vykašlala, MS pořád neměla, ale ejhle:) byla v jináčiPila ten kontryhelový čaj, tak jí možná trochu napomohl. Já mám dostat MS 23. Tak doufám, že konečně nepřijde. 1.měsíc jsme zdraví, tak sem plná optimismu..ale nechci se na to upínat, abych pak nebyla zklamaná.
Ahojky, snažíte se 1. měsíc? nebo to chápu špatně? Protože, kdyby jo, tak jsme na tom stejně, My se snažíme zhruba od půlky září a MS nečekám dnes…
![]()
Ahojky všem, tak my se s manželem tento měsíc začli snažit o druhé, tak jsem zvědavá, jestli to klaplo! ![]()
@Zuzee87 hmmmmmmmm, ja tedy presne nevim, kde bydlis, resp. ve kterem state jsi. Ale treba na ebay.com se da najit celkem dost tehu testu a ovu testu za par dolaru a kolikrat to je i s free shipping…
tak treba si to zkusit nechat dovezt
Ja si tam taky objednavala baleni po 60ks ovu testu a k tomu bylo asi 30ks tehu testu a vyslo to cele na 200,– Kc ![]()
jinak zitra ocekavam finalni konec MS, dneska jsem si konecne rano vzpomnela a zmerila si bazalku, abych zacala delat graf
takze jsem zvedava jaky bude nasledujici mesic ![]()
@Sunnyess
tak drzim palce
a za jak dlouho bys mela vedet, jestli jste meli uspesny mesic? ![]()
Ahoj holky! můžu se k vám taky přidat?
My se snažíme od konce srpna. Teď to čekáme nečekáme příští středu, ale mám pocit že to neklaplo měla jsem nějakou virozu a teď ještě nějaký zánět. ![]()
Nemáte někdo zkušenost s clotrimazolem dostala jsem mast a tablety s tím že u těch tablet je že se nesmí užívat v prvním trimestru, tak se bojím kdybych to náhodou vyšlo tak aby to nemělo nějaký vliv. ![]()
Zuzee87: a co budeš dělat s tou tvojí MS? řešíš to nějak s doktorkou?