Chceme // pod stromeček ♥

Napsat příspěvek
Velikost písma:
952
19.10.12 14:49
@ivana-domca píše:
tak já jsem hlavně dlouho nemohla otěhotnět, od září jsem doma měla od dr. clostilbegit a odhodlala jsem se k tomu až právě v prosinci. No a dneska jsem našla na testu //…

Gratuluji, to je parada, tak hlavne at je vse v poradku a muzete se z rostouciho uzlicka tesit :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
19.10.12 14:51
@Terysek30 píše:
Holky pomaleji, já nestačím dočítat :D jsem v plném pracovním-úklidovém nasazení a nějak vás tady nestíhm :lol:

Já bych měla na chvíli spát, ale nějak mi to nejde a za tři hodky už valim zase do prace.. Fujky.. Jesteze nám odpadla v neděli ranní směna tak bude volný víkend :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
19.10.12 14:53
@Terysek30 píše:
Holky pomaleji, já nestačím dočítat :D jsem v plném pracovním-úklidovém nasazení a nějak vás tady nestíhm :lol:

jou jou… souhlasim :pankac: taky na chvili delam ze delam pri Pa v praci a pak nestacim docitat a koukam, co se vse udalo, za tu chvili :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
19.10.12 14:54

@pinkeee85 to bylo i pro mě vždycky nejhorší, když jsem v šest večer odcházela do práce a odpo se mi nechtělo spát, to moc dobře znám.. ale zase máš před sebou vidinu volného víkendu :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
952
19.10.12 14:55
@pinkeee85 píše:
Já bych měla na chvíli spát, ale nějak mi to nejde a za tři hodky už valim zase do prace.. Fujky.. Jesteze nám odpadla v neděli ranní směna tak bude volný víkend :mrgreen:

jeeeee, tak to si ho poradne uzij :mrgreen: my zitra jdeme s kamarady na zabijackove hody :) tak se tesim :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
19.10.12 14:56

@mandlicek asle tak zase na druhou stranu je to lepší než kdyby stála řeč, a nejhezčí je že tu dokážeme probrat všechnoo, narazila jsem tady i na diskuze kde se neřešilo nic jiného než těhotenství, snažení, těhotenství, snažení, plodný dny, ovulace. To bychom z toho byly zachvíli na hlavu :cert:

• Citovat
  • Upravit
1689
19.10.12 14:59

@mandlicek: jj, uziju.. Přítel jde teda na melouch tak se aspoň pořádně vyspím po té noční :mrgreen: No a večer hodláme jen tak relaxovat, možná zajdem někam na večeri a dáme si nějakou mňamku :palec:

Terysek30: No to máš pravdu, pak už to je na budku… Ono to chce, občas poklábosit o něčem jiném…

Já jsem zjistila, že mám vlastně celý den puštěný pc, jsem přihlášená na emimi a průběžně pořád čtu a píšu.. Třeba za včerejšek jsem napsala asi kolem 100příspěvků :D Nechápu jak to dělám.. Jsem asi hrozná drbna… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
19.10.12 15:00

@pinkeee85 já teda taky mám zaplý pc ale věčně někde lítám a něco dělám :))

• Citovat
  • Upravit
952
19.10.12 15:00
@pinkeee85 píše:
Jo jinak holky, před chvílí jsem dokoukala slovenské Farmar hleda zenu. Jestli chcete videt opravdovy masakr, tak se na to urcite taky mrknete, protoze to je teda mazec. Od zacatku do konce jsem nevychazela z udivu 8o

jakoze celou tu serii, nebo nejaky konkretni dily???

ja jsem obcas sledovala ceskou verzi, tak se asi na tu slovenskou podivam, muze to byt vazne masakr… :roll: 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
19.10.12 15:03

@mandlicek: http://play.iprima.cz/all/288452/all

To je ten jejich první díl.. no masakr, ale to musíš vidět…

@Terysek30: Ja když mám volno, tak si vždycky udělám co potřebuju dopoledne a odpoledne většinou vykydnu o pc… Nebo valim venčit pesana… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Terysek30
19.10.12 15:05

@pinkeee85 co máš za pesana?

• Citovat
  • Upravit
47759
19.10.12 15:05
@mandlicek píše:
Gratuluji, to je parada, tak hlavne at je vse v poradku a muzete se z rostouciho uzlicka tesit :kytka: :srdce:

to už bude 3ti uzlicek :zed: :zed: Děkuju snad se konečně dočkáme té holčičky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
19.10.12 15:10

@Terysek30 : Amerického Stafordského Teriéra… A co ty, máš nějakého mazla?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
952
19.10.12 15:18

@Terysek30 tak to je jasne :pankac: :pankac: presne, to se mi na tehle diskuzi libi, ze se tu da vazne proprat vsechno…

ale holky, ted trosku odbocim od tematu! Tohle mi poslal pritel na skype, ze to nekde nasel na netu, hele to je sila!!! je na na mimibazaru.cz a ta zenska tam je vazne prihlasena, jen ten prispevek nemuzu najit, abych vam poslala odkaz, tak ho sem vlozim, ale rikam, to je masakr!!! :zed: :zed: :zed: co si o tom myslite, no ja bych se asi stydela az do morku kost :poblion: :zed:

Erika S. (kryštof1) ID 43464, mimibazar.cz/krystof1 (12.3.2010, 12:12) paní Ilonko, moc Vám závidím, že jste to Vaši dcerku naučili…my máme se synem obrovské problémy, on si prostě zadeček odmítá utírat…což by nebyl až takový problém, ostatně je to jeho čokoláda, ale on má takový zlozvyk, že chodí doma bez spodků, a dovedete si představit, kolik máme hnědých čárek na sedačce…jinak je mu také 14 a kdyby toto četl, tak mě zabije

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1689
19.10.12 15:21
@mandlicek píše:
@Terysek30 tak to je jasne :pankac: :pankac: presne, to se mi na tehle diskuzi libi, ze se tu da vazne proprat vsechno…

ale holky, ted trosku odbocim od tematu! Tohle mi poslal pritel na skype, ze to nekde nasel na netu, hele to je sila!!! je na na mimibazaru.cz a ta zenska tam je vazne prihlasena, jen ten prispevek nemuzu najit, abych vam poslala odkaz, tak ho sem vlozim, ale rikam, to je masakr!!! :zed: :zed: :zed: co si o tom myslite, no ja bych se asi stydela az do morku kost :poblion: :zed:

Erika S. (kryštof1) ID 43464, mimibazar.cz/krystof1 (12.3.2010, 12:12) paní Ilonko, moc Vám závidím, že jste to Vaši dcerku naučili…my máme se synem obrovské problémy, on si prostě zadeček odmítá utírat…což by nebyl až takový problém, ostatně je to jeho čokoláda, ale on má takový zlozvyk, že chodí doma bez spodků, a dovedete si představit, kolik máme hnědých čárek na sedačce…jinak je mu také 14 a kdyby toto četl, tak mě zabije

Ty jo no tak to si snad ze me delas pr??? To je teda mazec… To, že mu je jako 14? Chodí doma bez spodků? A ještě si neutírá zadek? Tak to být jeho mámou tak chodím kanálama. No i když já ne. Protože ttohle bych nikdy nedopustila :pocitac: :poblion: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí