Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pinkeee85 no du to scihnout! to sem teda zvedava
ale verim, ze to bude mazec ![]()
jeeee ty mas americkyho staforda?
hehe, ja si prave rikam, ze az budeme mit domecek tak si poridim malyho stafika
ja je desne zboznuju
jinak rodice maj 2 cubiny (shih-tzu), sou to takove ty preslechtene, ale kdyz jsme je porizovaly, tak vlastne splinily nase „kriteria“ a jsou to uzasna stvoreni, uz sice v takovem psim duchodu a jedna po zavazne operaci, ale jednou to je clen rodiny
takze je clovek proste miluje ![]()
nooooooooooooo tak sem to pustila, ty brdo hned prvni 2 min a uz to je mazec ![]()
![]()
![]()
@ivana-domca píše:
to už bude 3ti uzlicek![]()
Děkuju snad se konečně dočkáme té holčičky
jeeeee
to jste tedy pocetna rodinka. Tak snad to bude holcina, at nejsi chlapa uplne „usurpovana“
![]()
Ajoj vsem jsem tu nova a rada bych poznala vase nazory:-)v pondeli jsem delala ovu testik az do ctvrtka pondeli byl slabounky vysledek utery a streda obe carky prepichove krasne ve ctvrtek opet slabounka a dnes uz tam kontrolni neni tuleni jsme meli ve stredu:)zadne zdravotni problemy nemame myslite ze by stoho neco mohlo byt? ![]()
@pinkeee85 no vid! tj mazec ja na to cumim a nestacim se divit
![]()
ale ono na tom mimibazaru bude asi techto „inteligentnich“ osob vic!!!
normalni nesvepravnaci tam behaj!!! ja to schvalne najdu, ptz to proste neni mozny! ![]()
a jak pises, bejt to moje, tak uz neni, ptz ve 14 si neumet utirat zadek
no nechutny
Jo stafici jsou super.. uz bych jineho psa nez staforda nechtela… ![]()
Viď že to je mazec? Ještě ani pořádně nezačal díl a už se řezali..
A počkej až na konci uvidíš co bude příště ![]()
Holky, takze se zadarilo a nasla jsem celou diskuzi k vyse uvedene „chytracce“
![]()
no mazec, tajne doufam, ze si tam ty zensky delaj srandu, protoze jestli ne, tak je to hanba a nevim co vsechno, hlavne maximalne nechutny
![]()
@pinkeee85 píše:
Jo stafici jsou super.. uz bych jineho psa nez staforda nechtela…Viď že to je mazec? Ještě ani pořádně nezačal díl a už se řezali..
A počkej až na konci uvidíš co bude příště
ja prave teda chci toho malyho, ale asi povahove nebudou tak odlisni
taky jsem si je zamilovala, ale ted bych na nej nemela cas s pracovni dobou od 9 - 18 a kolikrat prescasy nebo pracovni vikend
![]()
jo je to mazec, sem to poslala priteli, tak rekl, ze se na to koukneme spolecne doma, ze to bude vazne maso ![]()
![]()
tak se na to tesim
![]()
@pinkeee85 píše:
@mandlicek: no to si snad museji delat srandu
jestli ne, tak je to podle me vazne neuveritelne nechutny ![]()
No a po precteni diskuze to vypada, ze ta diskuze byla zalozena jako vtip, tak snad i ta chytra pani Erika S. to myslela ve srande ![]()
@mandlicek : Jo tak ty chces stafordskeho bulteriera( s kratkyma nozickama):)) To já mam americkeho staf. teriera. Povahove budou stejni.. Jsou to prostě miláčkové… Nevím jak je může někdo odsuzovat za to, že jsou vedení jako bojová plemena… ![]()
@Dydlinka24 píše:
Ajoj vsem jsem tu nova a rada bych poznala vase nazory:-)v pondeli jsem delala ovu testik az do ctvrtka pondeli byl slabounky vysledek utery a streda obe carky prepichove krasne ve ctvrtek opet slabounka a dnes uz tam kontrolni neni tuleni jsme meli ve stredu:)zadne zdravotni problemy nemame myslite ze by stoho neco mohlo byt?
ahoj, tak nikdy nevis
a za jak dlouho neocekavas MS? a jak dlouho se snazite??? drzi palecky ![]()
@pinkeee85 joooo jooo stafordskeho bullteriera
jasny ten americky je vetsi… no ja prave mam radsi mensi pejsky, i kdyz on je i tech malejch ve finale kus
prave, ze to jsou takovi milacci a mazlici a hlavne me vyhovuje ta jejich uzasna vesela povaha
kdyz jsme byli na vystave, tak jsem kouakala na ty stafbulliky a jen se k nim trosku sklonis, tak uz te hned dou olizovat a ocuchavat a jsou proste uzasne veseli a pratelsti
super psici ![]()
@Dydlinka24: Ahojky, promiň já Tvůj příspěvěk úplně přehlédla
S tímhle bohužel zkušenost nemám, měřím jen BT. Ale co si pamatuju tak jsem na diskuzich narazila, tak by mely byt obe carky stejne silne.. Ale nikdy nevis…
Mrkni se do diskuze Ovulace a BT. Tam dost rozebíraly holky ovu testy… ![]()