Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak holky, pritel jel pomoct stehovat kamarada, tak ja budu dneska uklizet
snad me to uplne nepohlti a sem tam sem hodim ocko ![]()
Dobré ráno ženy ![]()
Tak jsem se vzbudila po noční a moc nadšená nejsem… Teplota šla o stupínek dolů na 36,7. Ale nevím jestli ji mám brát po 3hodinách ne zrvna kvalitního spánku vážně… Tak naději neztrácím. Na papíře žádné špinění, na čípku taky bez… A ráno jsem se pozorovala a možná mi přišlo že mám na prsou víc viditelné žilky a že jsou na pohled větší a trošku pobolívají.. No ale to je věc kterou si lze jednoduše vsugerovat… Jediné co mě tak nějak hlavně drží je to, že si pořád říkám, že kdbych měla dostat mrchu tak přejde rovnou z toho špinění ![]()
Jinak koukám holky, jak jste to tu pěkně rozjely.. Jdu to pomalu dočítat… ![]()
@mandlicek: ahojky, no já se chystala taky ale jak jsem se tak vzbudila tak jsem jak přetažená tak si to ještě rozmyslím… ![]()
@pinkeee85 No dobre rano po nocni
(no spis uz dobre poledne
)
Jo holky my vcera skejsli u toho farmare slovenskyho, mrknete sem http://farmarhladazenu.joj.sk/…epizody.html
tady jsou zatim vsechny dily
my jsme zatim videli prvni 4
pak sme zjistili ze uz je 1 rano a sli sme spat, aby pritel rano vstal na to stehovani ![]()
jinak, Pinkeee, o te teplote mi ani nemluv
dneska rano jsem merila a cucim, ze mi teplomer po opakovanem zkouseni nameril 36,4
no asi to proste po 2 probdelych nocich telicko tepelne vzdalo
![]()
a to uklizeni mi teda taky nejde
![]()
@mandlicek: Tam jsou vsechny dily? Tak to se musim mrknout
Jsem zvedava uz jen na tan druhej a pak co bude dál…
Jj, ta teplota je naprd… Já teda neztrácím zatím naději… Tak se mrknu zas na nějaké kočárky a bude dobře ![]()
@pinkeee85 jooo joooo a je to i v super kvalite (si tam dole pak v okne klidni na 540 a je to v uplne bezvadny kvalite) ten druhej dil je snad jeste vetsi masakr, nez byl ten prvni ![]()
![]()
![]()
a ty dalsi 2 dily jsou taky mazec, jak tam po sobe dou ![]()
![]()
hehe vazne mazec
![]()
no, to chapu.. ale tak MS ti jeste nedorazila, tak snad nedorazi ![]()
ja jsem teda aspon zabalila ten vanocni darek pro pritele, kdyz sem teda sama doma, navic vcera zacal neco cmuchat
sem si myslela, ze drepi na WC, tak jsem sla schovat balici papir a pentlicky, no a on mi najednou stal za zady
za 1. sem se neuveritelne lekla
a za 2. zacal vyzvidat, co to pred nim schovavam no a furt se ptal, takze ja (jakozto absolutne pristizena) jsem to teda zahrala do koutu a rekla jsem mu, ze jen balici papir
a on, ze to prece pred nim nemusim schovavat, tak sem mu rekla, ze kdyz to schovavat nebudu, tak si o me bude myslet, ze jsem „magor“, ze v rijnu uz mam papir
no ale byl jak malej, proste furt dokola, nastesti diky farmarovi na to zapomnel ![]()
@mandlinka: bud v klidu, ja uz mam taky papir
Ale ja mám ještě od loňska.. Nějak jsem to neodhadla, tak mi ho dost zbylo…
To máš pravdu…
No já večer jedu na miláčkem a jsem na něj zvědavá… Minulý týden byl na melouchu a měli zabíjačku, tak přivezl výslužku. Včera si dal kroupy a večer mi volala švagrova, že je mu zle a tchýně že zvrací… Tak doufám, že budou oba v pohodě… Luboš mi psal, že šel makat, ale že dobře mu není.. Holka on byl na tom prej tak blbě, že si nedal ani pivo včera.. A to byl pátek ![]()
Alay88: jj, já naději ještě neztrácím.. Dokud není červeno je to v poho ![]()
A co budete kupovat? Já řeším co tchýni a tchánovi k vánocům…
@Alay88: Já letos právě vůbec nevím. Tchýně je hrozně ujetá na nádobí, ale už všechno má. Všechny mixery, slehace, roboty a tyhle věci ![]()
Ahoj holky, tak já hlásím MS. Včara dorazila s 4 týdenním zpožděním. Koupila jsme si ovu testy tak pak budu zkoumat jestli vůbec ovu mám, když mám tak dlouhy cykly ![]()
@Marcelka89: tak to mě mrzí, ale zase můžete začít nové snaženíčko ![]()
@pinkeee85 píše:
@Marcelka89: tak to mě mrzí, ale zase můžete začít nové snaženíčko
Já ani nevím jestli mě to mrzí, nebo ne
plánovala jsme jít v pondělí na vyvolávačku k doktorce. tak mám alespoň ušetřenou injekci
koupila jsme si kontryhel, tak doufám, že se mi cyklus srovná ![]()
@pinkeee85 takze uklizeno nemame ![]()
![]()
zato jsme zjistili, ze nase nove matrace jsou vazne skvele
a pripravujeme se na odjezd na praseci hody ![]()
tyyyyyyyy brdo
tak to je skoda, ale co to mohlo byt, ze by jim z toho bylo takhle zle
no a jestli ani v Pa na pivo nesel, tak to uz je vazne zavazny
no ale tak snad to bude dobry, a nebudou mit delsi prutahy… v lete jsem se priotravila jidlem (salatem a sunkou), no a teda po celotydenni behacce sem si uz rikala, ze asi pojedu na pohotovost, protoze to se vazne nedalo… nakonec me zachranil HYLAK (je to roztok s bakteriema) a efekt byl teda suprovej a rychlej…
takze drzim palce ![]()
@Alay88 jeeeeee tak to mas doma pohodu lahodu
to si uzijte celkem volnejsiho odpoledne.
No my jsme ted take vybirali pritelovo mamce darek k narozeninam, tak jsme dostali od segry tip, ze mamce dochazi pudr - makeup (no ja jak to nepouzivam, max. rasenku, stiny a lesk, tak se v tom prdlajz vyznam
), tak jsme ho objednali, protoze to prodavaj akorat v jednom shopu.
a co se tyce Vanoc
tak to teda taky nevim ani pro nase, ani pro tchanovic a svagrovic… maximalne tak pro neterinku
![]()