Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Marcelka89 píše:
Já ani nevím jestli mě to mrzí, nebo neplánovala jsme jít v pondělí na vyvolávačku k doktorce. tak mám alespoň ušetřenou injekci
koupila jsme si kontryhel, tak doufám, že se mi cyklus srovná
jeeeeeeeee, to je vazne skoda, 4 tydny to je opravdu do nebe volajici zpozdeni
to bych uz testovala jak o zivot
![]()
ale tak snad se ti to po caji srovna a bude to od dalsiho cyklu uz dobry
![]()
@mandlicek: no ja doufam, ze bude v pohode..
Já jsem teď zkoukla druhý díl farmáře a jdu na další… Uklizeno mám tak lehce. okna jsem teda vynechala, ale to podstatné jsem zvládla.. ![]()
@Lejaa píše:
To by bylo super, díky
Akorát nevím, jestli už se moc neslëduju, asi bych to měla nechat malinko odpočinout a nechat samovolný průběh:-) Nechápu tu vynechanou MS a včera negativní testíkJe možné mát ovulku, ale MS pak nedostat a muset si ji nechat vyvolat?
sice mam mozek zaslepen vidinou prasete, ale presto mi doslo, ze jsem ti slibila cast te ofocene knizky
![]()
tady to mate holky ![]()
Ahojky, já to dostala dneska ráno
a tak hnusnou a bolestivou MS jsem snad ještě neměla, fuj! mrcha jedna! Drze si přijde a ještě takhle vošklivě!
. No nic pinkee, jedeme dál! jsme přece silný ženský! příště to už vyjde! ![]()
Holky, jsem asi trapák, ale mohla byste mi některá vysvětlit měření a průběh BT? jen tak v kostce…nikdy jsem se tím nezabývala, ale když už rok a půl nic, tak bych to asi měla víc řešít ![]()
@mandlicek píše:
@Zuzee87 noooooooooooooovidis, dalsi napad na moznou dovcu
ale az tam nebude zima
![]()
ted mame v planu trosku exotiku… tak uvidime, jak to (ne)vyjde
bud bude mimi na Jeziska nebo dovca na prelomu ledna / unora
takze asi pak zase na nejaky dalsi velky cestovani hned tak nebude
jj taky mame v planu nejake teploucko pres zimu..snad to vyjdeno..za to mimi bych byla radci..a v kvetnu klidne dojedte my pak tady muzem vyletovat s vama ![]()
@andula b. píše:
Ahojky, já to dostala dneska ránoa tak hnusnou a bolestivou MS jsem snad ještě neměla, fuj! mrcha jedna! Drze si přijde a ještě takhle vošklivě!
. No nic pinkee, jedeme dál! jsme přece silný ženský! příště to už vyjde!
toz to ja ji cekam tak do tydne.. noo jsem zvedava..
@pinkeee85 píše:
@Alay88: Já letos právě vůbec nevím. Tchýně je hrozně ujetá na nádobí, ale už všechno má. Všechny mixery, slehace, roboty a tyhle věci
jo tak to my sme si tedka poridili mikrovlnku uz takovou tu vychytanou a mixer na koktejly
jen se hlavne s tou mikrovlnkou musim naucit pracovat.. ![]()
@Marcelka89 píše:
Já ani nevím jestli mě to mrzí, nebo neplánovala jsme jít v pondělí na vyvolávačku k doktorce. tak mám alespoň ušetřenou injekci
koupila jsme si kontryhel, tak doufám, že se mi cyklus srovná
taky jsem si to mzdlela.. a akorat sem z neho mela 2 tydny ruzne barevny a intenzivni vyrok :/ ale tak snad jsem vyjimka ![]()
@andula.b: ahojky, tak mě se MS teda rozjela, ale už jsem jak blázen tak pořád doufám. Projížděla jsem diskuze a spousta holek měla MS třeba až do 3tího měsíce těhu. Včetně mojí segry a teď je z toho skoro 20ti letá neteřinka ![]()
Jinak co se týče BT tak se mrkni sem: http://merenibt.xf.cz/ Tam najdeš vše krásně popsáno.. ![]()
Zuzee87: Ty jo… Vychytaná mikrovlnka? Co to prosimtě všecko umí? ![]()