Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Andula b.: Nebo mrkni ještě tady : http://www.rodina.cz/clanek3694.htm
Dobre rano holky ![]()
tak jsem se probudila po vcerejsim „prasozrani“
a koukam, ze venku je stejne hnusne jako vcera
tak asi teda konecne uklidim, kdyz jsem se na to vcera vybodla ![]()
@pinkeee85 tak co pritel??? dobry?
![]()
@Lejaa snad ti to aspon trochu pomohlo ![]()
@mandlicek: ahojky, jj dobrý.. je v pořádku.. díky za optání
a co vy? Jak jste si to užili. Na mě sedla depka, dostala jsem to.. Ale vyčetla jsem tady v tom článku http://www.rodina.cz/clanek3694.htm, že pokud se teplota při MS drží pořád vysoko, tak by to nemuselo být ztracené.. Ale u přítele jsem neměřila, takže musím vydržet do zítra.. Když jsem ho tam zkusila strčit asi v 10h tak jsem měla 37,4, ale to neplatí.. ![]()
@pinkeee85 a @andula b. jeeeeeeeeeeeeeeeeeee, holky to me vazne mrzi, to je takova hnusna mrcha!
No tak zacneme na novo a ono to vyjde
jsme silne zenske, takze to urcite vyjde ![]()
@Zuzee87 joo, tak zvazim to
do Norska bych se rada podivala
a kazdopadne kdyz budete mit cestu do Prahy a nebudete mit kde prespat, tak se urcite ozvete
snad ti ta MS za tyden nedorazi ![]()
@pinkeee85 tak to je dobre, ze je v poradku
joooo, my jsme si to uzili, jidla bylo dost, bylo to dobry a byla sranda, horsi byly prostory, takze sme tam celkem drsne mrzli
ale pak sme se s kamoskou zavrely do auta a pustili si topeni
protoze jsme tam byly jedine dve strizlive, ktere odvazely chlapy domu
no, takze dneska me trosku skrabe v krku (uz si louhuju zazvorovej cajik), jo a teplota
po dalsi temer probdely noci mi ze vcerejsi 36,4 vyskocila na 36,7, takze to teda taky neberu nejak verohodne
a koukej zahnat depku
zase bude dalsi mesic, kdy se nam zadari
hele a co ten farmar, koukala si na ty dalsi dily ![]()
@pinkeee85 no tak uvidis, muzes jeste pro jistotu testnout po skonceni MS je to tam dobre popsany, tak uvidis ![]()
@pinkeee85 píše: @andula.b: ahojky, tak mě se MS teda rozjela, ale už jsem jak blázen tak pořád doufám. Projížděla jsem diskuze a spousta holek měla MS třeba až do 3tího měsíce těhu. Včetně mojí segry a teď je z toho skoro 20ti letá neteřinka¨Jinak co se týče BT tak se mrkni sem: http://merenibt.xf.cz/ Tam najdeš vše krásně popsáno..
@mandlicek: no jo, ani jsem nečekala, že to na mě tak sedne.. Když jsem tuhle objevila ten růžový výtok a pak dva dny nic tak už jsem ji nečekala.. Pořád jsem řikala, že by to snad přešlo plynule a ne s přestávkou… Uvidím.. Zkusím hned změřit ráno a jsem zvědavá… Jestli bude vyšší, tak mě snad šlehne.. Z toho mého těla.. Ach jo.. No jo, ono bylo včera chladno… Tak hlavně že jste to užili a škrábání v krku přejde. Dej si čajík a vitamínek C a bude po… ![]()
@Lejaa: No tak to já jsem to ještě plavat nenechala..
Pořád mi to vrtá hlavou a pořád projíždím všechny možné příspěvky a internet.. ![]()
@pinkeee85: Tak zkusíš testnout?:-)) Po skončení MS už by to mohlo ukázat ![]()
Já to mám teď druhý den a přijde mi to nekonečnýý ![]()
@Lejaa: No zkusím ráno změřit a podle BT buď testnu nebo ne.. Nééééééééééééééééééé, kecám… Testnu tak jako tak.. Přítel bude mít narozeniny 4.11. tak abych věděla jestli můžu pít.. No ale měla bych mít zrovna ovulku, takže si asi stejně moc nedám..
@mandlicek: jj, koukala jsem na ten třetí díl a dnes plánuju další… Aspoň dva.. Budu se válet, tak na to bude čásek… ![]()
@pinkeee85 @Lejaa tak holky hlavu vzhuru
a bude dalsi mesic a vyjde to
ale jako chapu, ja bych testovala taky… asi jak pred tak po MS
a hledala informace, jestli preci naaaahodou jenom by to nemohlo vyjit ![]()
jojo ty dili jsou vazne mazec
dneska jeste skouknu ty dva, co jsem nedokoukala, ted cucime na cerne barony
to je taky nesmrtelnej film ![]()
uz mam v sobe silnej cajicek ze zazvoru a uvarila jsem zeleninovej vyvar, tak ono bude zase dobre ![]()
@mandlicek
Juu na NOva Cinema jsou Cernííí baroni, jdu koukat taky
Ten film miluju.
JInak s tím testováním, nejradeji bych to zkusila i ted, ale pri MS to asi nema zadny vyznam, ze? ![]()
Holky testovat při MS? No to nevím. Že by? Neeeeeeeeeeeeeeee
Ale jen proto, že nemám testík… Jaj, neklaďte mi do mozku takové nápady ![]()
![]()
![]()
![]()
Já sleduju teď ty další díly, zkoukla jsem 4. a teď jdu na 5…
Chvilku si tady něco teda počtu a pak mrknu.. ![]()
Holky, co to sledujete na ty díly? Já jsem to tady nějak nepochytila… ![]()
No já doma testík mám
, ale mám právě strach, jestli to není během MS zbytečnýý… Kdo to vííí? ![]()