Chci byt vice toleratni,jak se to naucit
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
chci byt vice toleratni,jak se to naucit
Prosim o radu, jak byt vice tolerantni k partnerovi? Manzel je fajn chlap, chtela bych byt vice toleratni, ale neumim to.On tolerantni je-ja sice ted na konicky moc cas nemam, ale drive jsem jich mela dost a nikdy mi nebylo vycteno.On jich ma par, ale vzhledem k tomu, ze stavime dum a manzel jeste dela kvuli penezum prescasy je to narocny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
- Upravit
Reakce:
Kdysi jsem cetla popularni radu, jak se nechovat jako semetrika, kdyz manzel prijde domu z aktivity, kterou mu zena zavidi nebo mu ji ma z jineho duvodu za zle. Ta rada znela, ze si ma ta zena neco zatim doprat: vanu, knihu, cokoladu, relax proste, zadne uklizeni, pritloukani policek, dohaneni restu, aby mela zena pocit, ze (i) ona v tu dobu neco prijemneho zazila… Kdyz to jde, tak se tim ridim a jsem diky tomu vnitrne i zvenku mnohem vic v pohode.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@malytlustyhroch
dekuji to zni jako bezva rada,samozdrejme to tak delam,manzel fikne pryc a ja
honem uklid a dohanim resty-jsem puntickar
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Naučit se být tolerantní? Mně kdysi pomohlo přečíst si pár knih z oblasti duchovní literatury. Třeba od Dalajlámy o pochopení, soucitu, altruismu… ale je i řada dalších autorů.
A také je vždy fajn, když člověk nechce něco tolerovat, zkusit se vžít do situace toho druhého, představit si to.
A jako s každým učením, chce to trénovat, trénovat, trénovat! Nebude to ze dne na den.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Soused se chce obohatit na náš účet
- Chci být v šestinedělí sama, je to divné?
- Chci se změnit
- Chci to zachránit
- Přiznávám se, si nedokážu být celý život věrná
- Vyplatí se investovat do bytu v pohraničí?
- Rekonstrukce bytu 3+1 - cena, délka trvání
- Městský byt - nájem