Chci používat výhradně plenky all in one

Napsat příspěvek
Velikost písma:
verulicek
26.6.15 21:40

@ugluk naše měla 2800g ve 40tt a ještě v deseti měsících 7,3kg tak asi jooo :twisted:

• Citovat
  • Upravit
8594
27.6.15 05:39

@catchthem jasně, dávala sem 2 čtverce, vkládačku z fleecu, ta vyhovovala, nedělala opruzeniny, a na to šup svrchňáky dokud se mimi tolik nehýbe, do toho 8-9 měsíce se to tk dá dělat v klidu ;) manžela uklidndi, není to žádmná věda. Jestli to bude kluk, je to navíc ještě přínosnější, větrají se mu kulky a budete mít jednou hezká vnoučata :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
27.6.15 06:01

@catchthem ten bamboolik se super, měla jsem troje a byla jsem strašně spokojená,, nikdy neprotekly, dost velké, za mě super :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
27.6.15 08:29
@Kalla1412 píše:
@catchthem Jestli to bude kluk, je to navíc ještě přínosnější, větrají se mu kulky a budete mít jednou hezká vnoučata :hug:
:lol: To si taky pořád říkám, když vidím syna, jak tu věčně běhá „naholo“. Jestli je pravda, že jednoráz může způsobovat neplodnost, tak budou jednou naši látkoví kluci dobré partie.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35545
27.6.15 08:42
@verulicek píše:
To je divné…otázka zněla, jestli je tu někdo, kdo výhradně používá…zatím jsem tu jediná, která ano, a jako jediné si mě tu nikdo nevšímá :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Neporadím ve značce, pleny jsem si šila sama, jak mi vyhovovaly. Dobrá značka - co si chválí bamboolik, anavy, katyv nebo jak. Ale to jsou vesměs také „značky“, co ženy začínaly šít primárně na své děti. Já měla tenkrát koupené Babyidea a Tots bots - ty by mi asi vyhovovaly nejvíc, kdych dle nich pak neušila svoje. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí