Chci se naučit anglicky

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2653
15.5.14 09:37

Ale rozhodně to nevzdávej! je to super, že se chceš učit anglicky, navíc asi umíš i německy, když seš v Německu. Držím palce!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tortuga
20.5.14 07:25

Vidíš skype mě ani nenapadl…kromě skype ještě můžeš vyzkoušet hangouts od google (je to služba v rámci gmailu - používáme ji občas v práci).

• Citovat
  • Upravit
636
26.5.14 12:57

Aj x Nj ,

Ahoj, ráda bych slyšela váš názor- jaký jazyk se naučit?? Rozmýšlím se mezi angličtinou a němčinou.. Němčinu jsem se učila X let na základce a na střední, ale už jsem jí 15 let neviděla, a neuměla jsem jí nijak zvláět dobře- takový střední začátečník:).. angličtinu jsem neměla na škole vůbec, ale sama jsem chodila na pár kurzů kde jsem zvládla tak max. začátky..
Ted bych se ráda začala zase něčemu věnovat, ale nevím pro co se rozhodnout??…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10073
26.5.14 13:20
@Lathi píše:
Ahoj, ráda bych slyšela váš názor- jaký jazyk se naučit?? Rozmýšlím se mezi angličtinou a němčinou.. Němčinu jsem se učila X let na základce a na střední, ale už jsem jí 15 let neviděla, a neuměla jsem jí nijak zvláět dobře- takový střední začátečník:).. angličtinu jsem neměla na škole vůbec, ale sama jsem chodila na pár kurzů kde jsem zvládla tak max. začátky..
Ted bych se ráda začala zase něčemu věnovat, ale nevím pro co se rozhodnout??…

Volila by som anglictinu z cisto praktickeho hladiska - dohovoris sa s nou vsade (respektive skoro vsade).. Je jednoduchsia ako nemcina..Tym, ze nemcina nie je velmi primarny jazyk je jeho pouzitie dost obmedzene.. :) kdezto anglicky.. kazdy pozna aspon par slovicok coz dava vacsiu moznost sa dorozumiet :) tot moj nazor..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
26.5.14 13:25

@Lathi nejlépe oba :) Ale pokud si chceš vybrat, tak angličtinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
26.5.14 14:22

Díky:) oba bych nedala:) spíš jsem nevěděla jak se rozhodnout… asi se také přikláním k Aj.. tam kde mluví německy se domluvím i anglicky:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
26.5.14 16:20
@Lathi píše:
Díky:) oba bych nedala:) spíš jsem nevěděla jak se rozhodnout… asi se také přikláním k Aj.. tam kde mluví německy se domluvím i anglicky:)

Tím si nebuď tak jistá :D Konkrétně pokud jde o styk s Němcema z hlediska pracovního, tam je to někdy problém :) Ale určitě aj, pokud jen jeden.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
636
26.5.14 16:23

@Pomka No asi máš pravdu, Němci někdy nechtějí schválně komunikovat anglicky:) já miluju Rakousko, takže proto mě to trochu táhne pořád k té němčině, ale je pravda že ta angličtina je v dnešní době potřebnější a uplatněnější:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze