Chci se vrátit,ale řeším milion věcí

Anonymní
3.8.17 21:19

Chci se vrátit,ale řeším milion věcí

Ahoj. Bydlíme s přítelem a dvěma dětmi v paneláku. Jsem jinak holka z vesnice. Teď máme možnost se vrátit bydlet do rodinneho domku v mém rodišti. Přítel je nadšený a děti taky i já, ale…Nevim proč, ale pořádv hlavě řešim: jestli nás nebudou lidi pomlouvat ( nevim proč si to myslim) jestli se se mnou budou bavit bývalý spolužáci, co tam bydlí a jestli si holky najdou ve školce kamarádky. Bojim se už předem, že tam nezapadnou atd. Přitom to tam miluju a chci tam bydlet. Holky to tam zbožňují. Tady ve městě nejsem spokojená. Všude hluk, smrad z aut, tam ticho čistý vzduch. Nechápu ty moje obavy, možná mi pomůže když mi napíšete: neřeš blbosti a stěhuj se :)

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7250
3.8.17 21:21

Neres blbosti a stehuj se :pankac: soustred se na pritomnost, co je potreba ted a ne co bude :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
3.8.17 21:24

Neřeš blbosti a stěhuj se! :mrgreen:
Lidi Tě budou pomlouvat vždycky, kor na vesnici.Taky žijeme na vesnici. Já nikoho nepomlouvám, nemám to v povaze a ten, kdo mě pomlouvá za zády je v ideální pozici políbit mi zadel! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.17 21:26
@Bůča píše:
Neres blbosti a stehuj se :pankac: soustred se na pritomnost, co je potreba ted a ne co bude :pankac:

Asi moc řešim: co si o nás budou myslet lidi, co tam o nás budou říkat a tak. Prostě nechápu své myšlení

• Citovat
  • Upravit
14771
3.8.17 21:27

Neřeš blbosti a stěhuj se, teda pokud to nemá být vícegenerační bydlení, to si to radši ještě rozmysli :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1648
3.8.17 21:29

Neřeš blbosti a stehuj se :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2453
3.8.17 21:31

Neres blbosti a stehuj se :lol:
ja jsem prazacka a odstehovala jsem se na vesnici. jsme tu naprosto spokojeni, uz me unavoval ten prazsky chaos a hluk, tady je klidek, pro deti ideal.
a pomlouva tu kazdy kazdeho :lol: taky lidi spehuji schovani za zaclonkou, vi se o kazdem prdu. a mne je to fuk, smeju se tomu, ja vychazim s kazdym, to jsou pro me prkotiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10651
3.8.17 21:32

Neřeš blbosti a stěhuj se!!! :palec: Každá změna je těžká a je normální, že máš obavy, ale jak tu všichni píšou, žij přítomností! :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.8.17 21:34

Lidi tě budou pomlouvat. :D A spolužáci se s tebou budou bavit, všichni jsou zvědavý, jak se máš. Kdyby se ti náhodou nedařilo, budou mít škodolibou radost, proto se s tebou budou bavit, aby zjistili, jak se ti daří. :jazyk:

Ale stěhuj se, budeš mít veselejší život. A bezplatnou ochranku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7250
3.8.17 21:38
@Anonymní píše:
Asi moc řešim: co si o nás budou myslet lidi, co tam o nás budou říkat a tak. Prostě nechápu své myšlení

proc ti na tom zalezi? co o vas budou rikat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76810
3.8.17 21:38

Neřeš blbosti a stěhuj se!!
(Počítáš hlasy? ;) )
Z vesnice jsem a bydlím na ní pořád, současně žiju „městským způsobem“ života, denně pracovně v civilizaci. Ty návraty domů nemají chybu. :srdce:
Po kolonách, obchodních centrech, davech lidí všude - což mě baví taky moc, mám ráda kontrasty! - návrat do vesničky střediskové, svatej klid, na trávě si hrají psi, kvetou kytky, cvrká cvrček a odkudsi zdáli hučej kombajny… :mrgreen: :mrgreen:
Pohoda naprostá. Sousedské vztahy fajn a ani mi nepřijde, že by se nějak zvlášť pomlouvalo. :nevim: Možná je to tím, že osobně mě drby nezajímají a pokud se něco říká o nás, taky ne.
Kdo by to řešil? Ať jste ve staronovém doma spokojení! :kytka: :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
3.8.17 21:47

Pridávám se, určitě se stěhuj :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20515
3.8.17 21:47

Tak neřeš blbosti a stěhuj se!

Bude to fajn, děti si kamarády získají snadno a jestli vás bude někdo pomlouvat? No a? Dokud se o vás mluví, víš, že žijete :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26270
3.8.17 21:51
@Anonymní píše:

no a tak teda co myslíš, že si tam budou o vás říkat?
Jste něčím výjimeční, vyčníváte nějak?
Proč b si o vás nemohli třeba říct, že jste príma rodina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10185
3.8.17 21:55

Lidi se pomlouvaj i v panelácích, to bys musela bydlet na samotě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová