Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To muselo být překvapení, když tam nebyl prstýnek, co?
A o tvé touze po svatbě, bavili jste se na tohle téma? Třeba to přítele ani nenapadne, dokud ho něco netrkne ![]()
Nemůžu napsat, že jsi. Ale pro mě je to nepochopitelné - chtít to proto, že to mají ostatní.. jak dlouho jste spolu, kolik mu je?
Si divná, nechápu jak někdo může chtít zbytečně utrácet peníze za svatbu když to nepřináší žádný výhody akorát problémy.
Jo
Ježíš tak jsou kamosky vdany no
ja měla na FB zdi asi 20 oznámení o zásnubách, zrovna jsem si říkala jaké neoriginální a provarene pod stromem ![]()
Jo trochu jako chůva Fajn ne???
Nevím jak dlouho jste spolu. Pokud nechce, nic si nevynutíš. Dnes píšeš „chci aby mě už konečně požádal o ruku“ a za 2 roky budeš psát že je manipulátor a nebo se o Vás nestará…Pokud je to rodinný typ, už by to udělal. Možná se ani nechce ženit…Je to opravdu těžké.
![]()
Trochu mi to připomíná scénu z Mr. Beana. Neměli by na zasnoubení být dva, co ho chtějí?
Neřekla bych divná ![]()
Ale nechtěla bych zasnoubení protože to mají všichni okolo.
I když manželství mnoho výhod neskýtá, stále považuju svatbu jako krásný okamžik.
I to zasnoubení.
Mimochodem, toto mě třeba dojalo:
@Anonymní píše:
No jsmme spolu tri roky a je mu taky píše: Více
a to chceš, aby Ti místo padnoucích dárků dal nepadnoucí prstýnek, protože ho nic jiného nenapadne? Až bude chtít, tak to udělá.. nechápu prstýnky ala zásnuby na vánoce, chlapi nemaj fantazii..
Nechci to jen proto, ze to maji vsichni okolo.chci to ja sama pro sebe na svatbu nespecham.jen takovej marnivej dukaz lasky a ze se semnbou pocita
Zkus se zamyslet nad tím, jestli máš anebo máte oba i důležitější důvody k zásnubám a svatbě než to, že ostatní kamarádky jsou vdané.
Ono že je někdo zasnoubený či vdaná, ještě neznamená, že je šťastný nebo že bude šťastný v budoucnu.
@Anonymní píše:
No jsmme spolu tri roky a je mu taky píše: Více
A uz jste se na to tema bavili? Chlapi se vetsinou chteji zenit az pozdeji.
@Anonymní píše:
Nechci to jen proto, ze to maji vsichni okolo.chci to ja sama pro sebe na svatbu nespecham.jen takovej marnivej dukaz lasky a ze se semnbou pocita
Kdyby se s tebou nepočítalo, tak by se ani neobtěžovalo kupovat tvůj oblíbený parfém k Vánocům. Přečti si místní diskuse o tom, že manžel manželce nedal k Vánocům nic.
Ahoj, letos mi bude 28.vetsina mych kamadarek a spoluzacek je uz davno vdana nebo alespon zanoubena. Doufala jsem ze ted n vanoce. Pritel rika u stromku:jeee jeste jeden darek jsem zapomenul. Vratil se pro nej do loznice a byla to mala krabicka tak si rikam:no konecne.
nejsemm trochu posahana?
nicmene byla to miniatura meho oblibeneho parfemu:( chci at me uz konecne pozada o ruku.