Chci se zasnoubit

Anonymní
27.12.14 14:31

chci se zasnoubit

Ahoj, letos mi bude 28.vetsina mych kamadarek a spoluzacek je uz davno vdana nebo alespon zanoubena. Doufala jsem ze ted n vanoce. Pritel rika u stromku:jeee jeste jeden darek jsem zapomenul. Vratil se pro nej do loznice a byla to mala krabicka tak si rikam:no konecne.
nicmene byla to miniatura meho oblibeneho parfemu:( chci at me uz konecne pozada o ruku. :oops: nejsemm trochu posahana?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
9374
27.12.14 14:34

:mrgreen: To muselo být překvapení, když tam nebyl prstýnek, co? :mrgreen: A o tvé touze po svatbě, bavili jste se na tohle téma? Třeba to přítele ani nenapadne, dokud ho něco netrkne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
27.12.14 14:34

Nemůžu napsat, že jsi. Ale pro mě je to nepochopitelné - chtít to proto, že to mají ostatní.. jak dlouho jste spolu, kolik mu je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1151
27.12.14 14:35

Si divná, nechápu jak někdo může chtít zbytečně utrácet peníze za svatbu když to nepřináší žádný výhody akorát problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4666
27.12.14 14:35

Jo :P Ježíš tak jsou kamosky vdany no :roll: ja měla na FB zdi asi 20 oznámení o zásnubách, zrovna jsem si říkala jaké neoriginální a provarene pod stromem :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3997
27.12.14 14:38

Jo trochu jako chůva Fajn ne??? :lol: :lol: :lol: Nevím jak dlouho jste spolu. Pokud nechce, nic si nevynutíš. Dnes píšeš „chci aby mě už konečně požádal o ruku“ a za 2 roky budeš psát že je manipulátor a nebo se o Vás nestará…Pokud je to rodinný typ, už by to udělal. Možná se ani nechce ženit…Je to opravdu těžké. :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
27.12.14 14:39

Trochu mi to připomíná scénu z Mr. Beana. Neměli by na zasnoubení být dva, co ho chtějí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
27.12.14 14:41

Neřekla bych divná :nevim:
Ale nechtěla bych zasnoubení protože to mají všichni okolo.
I když manželství mnoho výhod neskýtá, stále považuju svatbu jako krásný okamžik.
I to zasnoubení.
Mimochodem, toto mě třeba dojalo:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.12.14 14:41

No jsmme spolu tri roky a je mu taky 28

• Citovat
  • Upravit
25324
27.12.14 14:43
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Anonymní píše:
No jsmme spolu tri roky a je mu taky píše: Více

a to chceš, aby Ti místo padnoucích dárků dal nepadnoucí prstýnek, protože ho nic jiného nenapadne? Až bude chtít, tak to udělá.. nechápu prstýnky ala zásnuby na vánoce, chlapi nemaj fantazii..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Nechci to jen proto, ze to maji vsichni okolo.chci to ja sama pro sebe na svatbu nespecham.jen takovej marnivej dukaz lasky a ze se semnbou pocita

• Citovat
  • Upravit
7904
27.12.14 14:44

Zkus se zamyslet nad tím, jestli máš anebo máte oba i důležitější důvody k zásnubám a svatbě než to, že ostatní kamarádky jsou vdané.

Ono že je někdo zasnoubený či vdaná, ještě neznamená, že je šťastný nebo že bude šťastný v budoucnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85370
27.12.14 14:44
@Anonymní píše:
No jsmme spolu tri roky a je mu taky píše: Více

A uz jste se na to tema bavili? Chlapi se vetsinou chteji zenit az pozdeji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
27.12.14 14:45
@Anonymní píše:
Nechci to jen proto, ze to maji vsichni okolo.chci to ja sama pro sebe na svatbu nespecham.jen takovej marnivej dukaz lasky a ze se semnbou pocita

Kdyby se s tebou nepočítalo, tak by se ani neobtěžovalo kupovat tvůj oblíbený parfém k Vánocům. Přečti si místní diskuse o tom, že manžel manželce nedal k Vánocům nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí