Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Třeba známá vede skupinu pracovníků pod obcí. Dělají různé venkovní práce, udržují obec. Vždycky berou na sezónu nějaké na ÚP. Propustila chlapy, kteří neřídí nebo mají papíry sebrané. Ty tam nabral minulý vedoucí. Ona se jich zbavila, jak to šlo, že jsou ji k ničemu, když potřebuje, ať řídí různé stroje na sekání trávy a traktor, odhrnovač sněhu atd.
(Ne)zlobte se na mě, ale stereotypy ohledně žen jsou fůůůj. Zatímco ohledně mužů…?
@andrasteia píše:
Proc nemas chlapa s autem, kdyz je to pro tebe dulezite?
Nevim, proste vždycky potkám někoho kdo auto nema
@Ivan PPZ píše:
(Ne)zlobte se na mě, ale stereotypy ohledně žen jsou fůůůj. Zatímco ohledně mužů…?
- Co to je za chlapa? Nemá auto, neřídí, neumí svářet…
- Co to je za ženskou, neumí vařit - to už tak OK není, co?
My nemůžeme řídit ani jeden ze zdravotních důvodů. A žijem. Všude jezdíme vlakem nebo busem. A rozhodně není míň chlap.
Třeba má motorku a bicykl s vlekem? ![]()
Znám takovýho týpka v Boulder, Colorado. Ten má na léto kolo a na zimu lyže a sáně. Dítě do školky vrzne do vozejku a jedou.
Tenhle chlap jeden čas držel světovej rekord v běhu maratonu na sněžnicích - ale podle emimina, když nemá auto tak to ani chlap není. ![]()
Vadilo, protoze sama neridim a je to velke omezeni, mit nekoho, kdo te muze svezt na nedostupna mista je fajn. Pokud by to ale byla jeho jedina „vada“, skousla bych to.
@Malina001 píše:
Vadilo, protoze sama neridim a je to velke omezeni, mit nekoho, kdo te muze svezt na nedostupna mista je fajn. Pokud by to ale byla jeho jedina „vada“, skousla bych to.
Nedostupná místa. Asi myslíš chatu?
@Malina001 píše:
Tuhle logiku nechápu, když potřebuji jezdit, tak si udělám řidičák sama a nevybírám si podle toho potencionální partnery ![]()
Nebo tady taky platí, že chlap je geneticky předurčen řídit, jako ženská uklízet? ![]()
@Betty MacDonald píše:
My nemůžeme řídit ani jeden ze zdravotních důvodů. A žijem. Všude jezdíme vlakem nebo busem. A rozhodně není míň chlap.
Konečně někdo taky bez auta ![]()
Já si dělám srandu, že my jsme přeskočili rovnou na EURO 8 no emmision ![]()
@Anonymní píše:
Ahoj, vadil by vám chlap bez auta? Potkala jsem fajn muže cca 30 let, rozuměli jsme si, ale překvapilo mě že řekl že je neřidič. Prý zkoušel autoškolu, ale nešlo mu to. Byla by to pro vás překážka? díky
Záleží, co za tím vězí. Vzdá věci po prvním neúspěchu? Je nemehlo? Je hloupý? Je laxní? Ten řidičák stejně doteď nepotřeboval? Je ochoten se přece jen naučit řídit, pokud to bude potřeba?
My jsme se seznámili jako dva neřidiči a na funkci (manželskou) to nemělo vliv. Oba jsme se ale pod tlakem okolností později stali výkonnými řidiči.
@Ivan PPZ píše:
Díky za rozumnou reakci. Strašné žvásty tady od některých dam.
Mame kamarady, kteri nemaji auto. A nemaji ani byt. Misto bytu maji lod. Tu „zaparkuji“ v pristavu, v lodi bydli, pul roka pracuji a pak se jdou plavit po tropech.
On asi nebude dost chlap, nema auto. Ona asi nebude dost zena, protoze ma chlapa bez auta.
Oba jsou takove sympaticke ulety, on je intelektual, vzdelanej, ona je fajn holka, ale k cemu jim to je, kdyz podle stereotypu jsou k nicemu, nemaj auto. ![]()
Příspěvek upraven 13.06.23 v 15:59
@Ivan PPZ píše:
presne. ![]()