Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Claire Bare píše:
Uff…nejsem jediná kdo má drbače koulí![]()
předevčírem byl po noční a už se mi nechtělo spát tak jsem na něj koukala jak spí a ruku v trenkách, čumíme na film ruka v trenkách
a dneska mě málem omylo! přišel společensky unaven v 5 ráno, nejenže byl cely den mimo ale chodil a pořád si s ním pohazoval
něco jsem mu řikala a on si s ním pořád házel
když mu řikam nechceš přestat tak mi odvětil: no co, mám ho rád
![]()
![]()
sluchátka na uších ve chvíli kdy se s ním potřebuju na něčem dohodnout nebo něco potřebuju…no coment
A to jsem si fakt myslela, že už se dneska nezasměju.
![]()
Jinak taky když vstanu, zavřu dveře, abych ho nebudila, pač pak bude nepříjemnej, ale on ne! Celou noc ječí, jak ho bolí záda kvůli matraci a spát mě v klidu nenechá a ráno, když se vzbudí, tak dělá kravál a nadává, že jsem večer neumyla nádobí a musí s rychlovarnou konvicí do koupelny!
@rokris taky jsem si to řikala dokud jsem nenarazila na tohle téma
do ty doby jsem měla těhu depku
![]()
@terinka4444 píše:
ty foleeee, nekecej, to dělá můj taky, už jsem to tu psala před rokem, já už s ním nesnídám, bych mu musela tu lžičku vyrazit z ruky. Fakt to dělá ještě někdo jinej, jo![]()
![]()
ja to delam taky a nejsem chlap
jen nejim jogurt kazde rano ![]()
@3HE píše:
Holky a co se týká sexu - neodrazuje vás to jejich chování? Já už jsem chlapovi říkala, že jetli bude ořád mlaskat u jídla, mluvit s plnou pusou a krkat na celý barák, tak už si asi fakt nikdy nevrzne… nejsem žádná primadona, ale tohle…si grgne a pak se jde ke mě tulit
nebo jim to fakt nedochází?
No je fakt, že chlap srká horkou polívku
nesnáším to a von se brání tím, že je to přece horký a nespálí si hubu a studený že to žrát nebude
. Proto polívky moc nedělám
ale pšššt on si myslí, že je neumím a nebaví mě je vařit ![]()
Jinak naštěstí nekrká a usírá se opravdu jen vyjímečně, takže než dojde na sex nějak to zapomenu ![]()
Zato můj bratr, to byl echt dobytek - v pubertě jsme mu říkali Sedm krkavců, jelikož dokázal na jedno krknutí přednést báseň. ![]()
@Gina108
Ten pes je stejný prase, jak on! Když si potřebuje krknout a prdnout, tak si jde lehnout ke mě! ![]()
@Gina108 On se vždycky zatváří provninile a omluví se, že mu TO ujelo
![]()
@katja.kuerti vedle mě teď leží moje fena, prdí…to by tak nevadilo ale smrdí to je sííííla!
horší než ten chlap ![]()
@3HE Jééžiš, to si pamatuju, jak jsem byla jako au-pair u anglánů. Člověk by si řekl že slušná distinguovaná rodinka. No to sice ano, ale u nich bylo zvykem si krknout na celý kolo, div že se nepoblili a pak jen řekli „Pardon me.“
![]()
Teď si lehnul na gauč, prdnul a říkám: Ty jsi už vážně prase! A on na to, že co chci, že je to frische bio luft!!
@Gina108 píše:
@3HE Jééžiš, to si pamatuju, jak jsem byla jako au-pair u anglánů. Člověk by si řekl že slušná distinguovaná rodinka. No to sice ano, ale u nich bylo zvykem si krknout na celý kolo, div že se nepoblili a pak jen řekli „Pardon me.“![]()
U moji rodiny to same ![]()
@Anonymní píše:
Rozškrabe dveře a vyje kok*tTo se malá vzbudí totálně
Tak ted sem se musela v diskusi vratit, ja se lekla, ze se to pise o manzelovi. ![]()