Chlap se zbláznil!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
530
17.8.13 22:51

@3HE nedochází ;) přijde jim to Ok a ještě se tomu smějou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rokris
17.8.13 22:53
@Claire Bare píše:
Uff…nejsem jediná kdo má drbače koulí :D :D předevčírem byl po noční a už se mi nechtělo spát tak jsem na něj koukala jak spí a ruku v trenkách, čumíme na film ruka v trenkách :D a dneska mě málem omylo! přišel společensky unaven v 5 ráno, nejenže byl cely den mimo ale chodil a pořád si s ním pohazoval :D něco jsem mu řikala a on si s ním pořád házel :D když mu řikam nechceš přestat tak mi odvětil: no co, mám ho rád :D :mrgreen: :zed:sluchátka na uších ve chvíli kdy se s ním potřebuju na něčem dohodnout nebo něco potřebuju…no coment :D

:mrgreen: A to jsem si fakt myslela, že už se dneska nezasměju. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
129
17.8.13 22:53

Jinak taky když vstanu, zavřu dveře, abych ho nebudila, pač pak bude nepříjemnej, ale on ne! Celou noc ječí, jak ho bolí záda kvůli matraci a spát mě v klidu nenechá a ráno, když se vzbudí, tak dělá kravál a nadává, že jsem večer neumyla nádobí a musí s rychlovarnou konvicí do koupelny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
17.8.13 22:55

@rokris taky jsem si to řikala dokud jsem nenarazila na tohle téma ;) do ty doby jsem měla těhu depku :D :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
850
17.8.13 22:55
@terinka4444 píše:
ty foleeee, nekecej, to dělá můj taky, už jsem to tu psala před rokem, já už s ním nesnídám, bych mu musela tu lžičku vyrazit z ruky. Fakt to dělá ještě někdo jinej, jo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ja to delam taky a nejsem chlap :jazyk: jen nejim jogurt kazde rano :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.8.13 22:56
@3HE píše:
Holky a co se týká sexu - neodrazuje vás to jejich chování? Já už jsem chlapovi říkala, že jetli bude ořád mlaskat u jídla, mluvit s plnou pusou a krkat na celý barák, tak už si asi fakt nikdy nevrzne… nejsem žádná primadona, ale tohle… :roll: si grgne a pak se jde ke mě tulit :poblion: nebo jim to fakt nedochází? :roll:

No je fakt, že chlap srká horkou polívku :roll: nesnáším to a von se brání tím, že je to přece horký a nespálí si hubu a studený že to žrát nebude :zed:. Proto polívky moc nedělám :mrgreen: ale pšššt on si myslí, že je neumím a nebaví mě je vařit :mrgreen:
Jinak naštěstí nekrká a usírá se opravdu jen vyjímečně, takže než dojde na sex nějak to zapomenu :mrgreen:
Zato můj bratr, to byl echt dobytek - v pubertě jsme mu říkali Sedm krkavců, jelikož dokázal na jedno krknutí přednést báseň. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
17.8.13 22:59

@Gina108
Ten pes je stejný prase, jak on! Když si potřebuje krknout a prdnout, tak si jde lehnout ke mě! :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3HE
22413
17.8.13 23:00

@Gina108 On se vždycky zatváří provninile a omluví se, že mu TO ujelo :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
530
17.8.13 23:00

@katja.kuerti vedle mě teď leží moje fena, prdí…to by tak nevadilo ale smrdí to je sííííla! :D :mrgreen: horší než ten chlap :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.8.13 23:01

@katja.kuerti :mrgreen: jo, jakej pán, takovej pes :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
17.8.13 23:03

@3HE Jééžiš, to si pamatuju, jak jsem byla jako au-pair u anglánů. Člověk by si řekl že slušná distinguovaná rodinka. No to sice ano, ale u nich bylo zvykem si krknout na celý kolo, div že se nepoblili a pak jen řekli „Pardon me.“ :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
17.8.13 23:03

[cita

Příspěvek upraven 11.12.13 v 14:11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
129
17.8.13 23:05

Teď si lehnul na gauč, prdnul a říkám: Ty jsi už vážně prase! A on na to, že co chci, že je to frische bio luft!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14210
17.8.13 23:06
@Gina108 píše:
@3HE Jééžiš, to si pamatuju, jak jsem byla jako au-pair u anglánů. Člověk by si řekl že slušná distinguovaná rodinka. No to sice ano, ale u nich bylo zvykem si krknout na celý kolo, div že se nepoblili a pak jen řekli „Pardon me.“ :roll: :mrgreen:

U moji rodiny to same :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
900
17.8.13 23:10
@Anonymní píše:
Rozškrabe dveře a vyje kok*t :D To se malá vzbudí totálně :D

Tak ted sem se musela v diskusi vratit, ja se lekla, ze se to pise o manzelovi. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí