Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
no, já myslela že to nevydržej jen děti nebo starší lidi. tak ok, asi jsem nechápavej no.
tak asi by to vydržel a nepotento by se…ale představa, že se celou noc kroutím a špatně spím, abych náhodou nevzbudila spláchnutím…tomu, koho by probudilo to spláchnutí, tak to přeruší spánek na pár vteřin, max na pár minut…kdežto ten kdo by v sobě zadržoval stolici, tak to zničí celou noc!
@Anonymní píše:
@Jolynka no, já myslela že to nevydržej jen děti nebo starší lidi. tak ok, asi jsem nechápavej no.
pres den se to samozrejme zadrzuje lip, ale jak by se ti spalo, kdyz se ti houno tlaci na branku? ![]()
@Brambůrka10 Ježíš oni jsou fakt všichni stejný…někam odcházíme a on musí jít sr. t ![]()
Jinak s budíkem u nás to samé zvoní pětkrát a ještě zaspí
pak je teda potichu to jo, to se snaží.
@Brooucinda no, občas jo, ale jelikož jsme byli tudíž sami, tak to nevadilo tolik jako ted, co tím že spláchne vzbudí mě i obě děti a jsem to já, kdo je musí hodinu uspávat nebo s nima takhle brzo prostě vstát, on si chrní dála a ni ho nehne, že by je teda jednou moh pohlídat sám, dkyž si je zvbudil. a jelikož máme ještě jeden záchod dole, tak by mohl jít dolu a to nikomu nevadí.
@Anonymní píše:áá tak to jo…jestli máte ještě jedno wc dole a on ví že to budí děti - spláchnutí, tak by opravdu měl jít dolů a být ohleduplný, to už se nedivím, že tě to štve
@Brooucinda no, občas jo, ale jelikož jsme byli tudíž sami, tak to nevadilo tolik jako ted, co tím že spláchne vzbudí mě i obě děti a jsem to já, kdo je musí hodinu uspávat nebo s nima takhle brzo prostě vstát, on si chrní dála a ni ho nehne, že by je teda jednou moh pohlídat sám, dkyž si je zvbudil. a jelikož máme ještě jeden záchod dole, tak by mohl jít dolu a to nikomu nevadí.
Jdu do kolen, jo, jenže odpoledne já asi těžko svým spláchnutím někoho vzbudím a když už náhodou jo, tak si taky uspím sama. a podotýkám, že taky už makám, tudíž chodím do práce, a by zas někdo neměl něco, že já jsem přece na mateřský.
jde o ten Princip, že je druhej záchod dole a nikoho to pak neruší. ne o to, že jde na záchod v noci, i když to stejně nechápu, ale o ten následek, víš.
@Anonymní píše:
Jdu do kolen, jo, jenže odpoledne já asi těžko svým spláchnutím někoho vzbudím a když už náhodou jo, tak si taky uspím sama. a podotýkám, že taky už makám, tudíž chodím do práce, a by zas někdo neměl něco, že já jsem přece na mateřský.
jde o ten Princip, že je druhej záchod dole a nikoho to pak neruší. ne o to, že jde na záchod v noci, i když to stejně nechápu, ale o ten následek, víš.
tos včera nepsala že má možnost jinýho wc..až ted..to je jiná
Přesně tak! Nikdo nemohl tušit, že máte ještě jeden trůn. To kralevic může skutečně chodit jinam…
Po přečtení mám doma asi toto : 1, můj manžel už se po 14 letech společného soužití odnaučil nosit ponožky v sandálech
, 2,i když mu vyžehlím u něj ve skříni to vypadá jako po výbuchu
3, za koule si teda netahá
4, ale strašně slintá, když v noci spí pořád spí s otevřenou pusou a malej už to dělá taky - takže mám slintáče dva
prdí taky, to asi všichni chlapy se slovy mě to ujelo
naštěstí teda nechrápe
ale nevyměnila bych ho za nic na světě, ať si slintá, prdí, splachuje WC naproti ložnici, kouká na ten pitomej fotbal
hlavně že ho s malým máme
. Je moc hodnej, spolehlivej a hlavně nikdy na mě nevztáhnul ruku ani sprostý slovo v hádce jsem od něj nikdy neslyšela a o tom si myslím, že to je ![]()
@Alčák1 píše:
Po přečtení mám doma asi toto : 1, můj manžel už se po 14 letech společného soužití odnaučil nosit ponožky v sandálech![]()
, 2,i když mu vyžehlím u něj ve skříni to vypadá jako po výbuchu
3, za koule si teda netahá
4, ale strašně slintá, když v noci spí pořád spí s otevřenou pusou a malej už to dělá taky - takže mám slintáče dva
prdí taky, to asi všichni chlapy se slovy mě to ujelo
naštěstí teda nechrápe
ale nevyměnila bych ho za nic na světě, ať si slintá, prdí, splachuje WC naproti ložnici, kouká na ten pitomej fotbal
hlavně že ho s malým máme
. Je moc hodnej, spolehlivej a hlavně nikdy na mě nevztáhnul ruku ani sprostý slovo v hádce jsem od něj nikdy neslyšela a o tom si myslím, že to je
krasne napsane a se vsim souhlasim, tak to je i u nas jen s tim rozdilem, ze teda neslinta
,ale take bych ho nikdy nemenila ![]()
To ten muj obcas zkrizi nohy, schova si ho mezi ne a rekne „hele, jsem holcicka!“
Můj muž nestále někde nechává použité ponožky, budí děti (i když nechtě), neodnáší po sobě nádobí, brble, všechno mu trvá… teď jsem sledovala tchánovce, kteří jsou spolu 40 let a zjistila jsem, že to už prostě nezměním. Když se zlobím, lezou mi jeho zlozvyky strašně na nervy, jinak už jsem si zvykla. Navíc mám sama máslo na hlavě. Jenodnou mě tak štval, jedl klobásku, jak jsem slyšela to funění, křoupání…mělá jsem chuť ho tím zadusit. Pak si říkám, jestli mu někdy taky takto lezu na nervy…snad tolik ne
@mian jo, jo, je to podobně.
ale tak snad už to spolu nějak dožijem
musím se naučit být flegmouš, jinak mě brzy odvezou. asi minimálně polovinu věcí dělá taky.
@Brooucinda píše:
Přesně tak! Nikdo nemohl tušit, že máte ještě jeden trůn. To kralevic může skutečně chodit jinam…
No co, měli jste jí včera rovnou všici napsat, že má kralevic chodit sr. át ven
![]()
tak ještě jednou..každej člověk je jinej, má jiný tělesný pochody..
mi přijde že kdo to nemá jako ty je divnej, protože jedině po tvým je to nejsprávnější