Chlapácké jméno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19.7.20 18:52
@Anonymní píše:
Tak Svatoslav je pro mě jedno z nejméně chlapackych jmen, ale to bude tím, že na gymplu byl Svatoslav nas chemikar, byl teplej a tos poznala j3nim ses na něj podívala :mrgreen:

Já to mám podobné s Květoslavem :mrgreen: Dělá číšníka, ale to gayství z něj číší na sto honů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.7.20 19:14
@Jahudka82 píše: :lol: :palec: :potlesk:… "A cenu za nejdrsnejsi jméno vyhrává… starej dobrej českej Bivoj! " :D

Ragnar byl další co mně napad :palec: Je to fešák :srdce: :mrgreen: Bivoj je též v pohodě :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12503
19.7.20 20:30

Jak to tak pozoruji, chlapacke jméno by mělo obsahovat písmeno R.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17185
19.7.20 22:02
@Litta píše:
Tak to je všechno přece dost „chlapácké“! :mrgreen: Možná to měla zakladatelka na začátku pořádně definovat. On totiž takový „pravý český chlap“ má břicho, pleš, smrdí a válí se na gauči s lahváčem, ne? :think: :lol:

Tak to pak jedině Pepa :lol: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17185
19.7.20 22:02
@Litta píše:
Tak to je všechno přece dost „chlapácké“! :mrgreen: Možná to měla zakladatelka na začátku pořádně definovat. On totiž takový „pravý český chlap“ má břicho, pleš, smrdí a válí se na gauči s lahváčem, ne? :think: :lol:

Pardon, 2×

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17185
19.7.20 22:06
@Morrígan Ní_Boii píše:
Já to mám podobné s Květoslavem :mrgreen: Dělá číšníka, ale to gayství z něj číší na sto honů :mrgreen:
Četla jsem od Třeštíkové Bábovky a tam byl taky jeden, maminka mu říkala Květíku (byla Květoslava, takže byl po ní) a děti Květáku… A byl to kadeřník… a ano, samozřejmě i gay :lol: :oops:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
122391
19.7.20 22:18

Bořivoj, nebo Zlatan- jako Ibrahimovič :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
19.7.20 22:38

@M_Vladim to je super vzdycky ty odkazy na ty osobnosti! :palec: vy se vyznate! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
19.7.20 22:53

@M_Vladim my mame cesky prijmeni, tak aby se to netlouklo prilis. Nemusi to byt v kalendari a nemusi to byt slovanske, ale zas aby to nebyl Bruce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Pet32
19.7.20 22:57

Pro mě Richard, Vladimír, Karel, Jindřich

• Citovat
  • Upravit
1214
19.7.20 23:00
@ropucha 02 píše:
Znám 2, a říká se jim Silvo. To mi moc chlapácké nepřijde :nevim:

Aha, to je hrozny!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
19.7.20 23:02
@M_Vladim píše:
O jednom vím a rozhodně to není… chemikář. :mrgreen:
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1214
19.7.20 23:14
@spiritt píše:
Rudolf, Erich, Medard :palec:

Docela zajimavy napad je i ten Medard, doma jsme o nem taky mluvili, ale jak rikat Medardovi? Méďo a Mede? Urcite ne Medo, to se ted hodne dava holcickam. Asi 7 let zpatky vysel ve Forbesu clanek o Mede Mladkove a od te doby se zacaly objevovat Medulky, vim o dvou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3371
20.7.20 00:03

Pro mě je mnoho z mého pohledu chlapeckých jmen obsahuje R - takže bych zvolila třeba Vladimír, Jaromír, Karel, Petr, Roman, Tibor, Dalibor. Z těch tvrdých jmen, která mám ale spojená s ukrajinou/ruskem a tedy se mi příliš nelíbí to je Igor a Boris.

Mezi neutrální řadím jména našich kluků - Sebastian a Maxmilian. Dále třeba Jakub, Tomáš, Matouš, Bartoloměj, Alexander.

Mezi dost divná nebo teplá jména řadím Kryšpína, Reného, Luboše, Bohouše.

Jinak hodně prima mi přijde Alexander. Pokud nechcete, doma mu Sašo říkat nemusíte a pokud tomu dítěti nevytvoříte negativní vztah k té verzi, tak může mít svobodnějšího volbu třeba ve škole, jak se mu bude říkat. Ale nemusí to být nutně Saša, Lexa.

Máme Sebastiana, ve škole mu říkají Bastien, já jsem mu tak řekla asi 1, 2× v životě, nepoužívám to. Ale slyší na to normálně, má to rád. I když mně to nejde přes pusu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37057
20.7.20 02:33
@p.Zv. píše:
Docela zajimavy napad je i ten Medard, doma jsme o nem taky mluvili, ale jak rikat Medardovi? Méďo a Mede? Urcite ne Medo, to se ted hodne dava holcickam. Asi 7 let zpatky vysel ve Forbesu clanek o Mede Mladkove a od te doby se zacaly objevovat Medulky, vim o dvou.
Úplně vidím tu tetu ze Saturnina, jak ječí: Mééédíííkůůů! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze