Reklama

Chleba z domácí pekárny - moc semínek

Fotoalbum tématu (0) Sledovat e-mailem Přidat k oblíbeným Zapnout podpisy Hledání v tématu
První příspěvek v tématu
 
Jarr
Zasloužilá kecalka 522 příspěvků 1 inzerát 11.01.17 11:19
chleba z domaci pekarny- moc seminek

Zdravim, pecu chleb v domaci pelarne. Amame radi kdyz je v nem moc seminek. Vetsinou v navodech je trebas 100 g. Ja bych ale rada dala treba hrst lnu, drst slunecnic, hrst dyne..proste dost. A otazka zni zda treba ubrat mouky, nebo spis pridat vody? Protoze kdyz jich tam dam tolik tak vlastne zmenim tu recepturu a treba to bide moc huste a nedopece se to. Mate s tim nekdo zkusenost?


Reklama

Reakce:
 
Uživatel je onlineAspera
Generální žvanilka 20363 příspěvků 1 inzerát 11.01.17 11:24

Hážu od oka a neřeším úpravu a zatím to vždy prošlo. :-) Lepší bude při míchání nakouknout jak se těsto chová, ale počítám, že to moc velký problém nebude. Pokud by byl, přidat trošku vody, ale jen trošku.

 
Tichošlápek
Echt Kelišová 9664 příspěvků 11.01.17 11:27

Vždy jen prihazuji a nic neměním. Zatím pokaždé upeceno :mrgreen:

 
LucsynkaR
Kelišová 7366 příspěvků 11.01.17 11:27

@Jarr klidne muzes pridat seminek a trosku vody.. a pak pohlidat, jestli to haky utahnou, aby toho zas nebylo moc.. (ja pripadne dala pauzu v programu a domichala vareckou) taky jsem pekavala cca 2 roky v pekarne, pak jsem presla na kvaskovy chleba a ted sme tak rozmazleny, ze mame problem snist kupovany pecivo :mrgreen:

 
ELIbeta
Ukecaná baba ;) 2005 příspěvků 11.01.17 11:29

Recept nemenim, i kdyz davam seminek hodne. Ale zrovna mam novou pekarnu a v navodu je upozorneni, at se to se seminky neprehani, protoze to muze ponicit povrch nadoby. Zatim se mi to nestalo, ale mela jsem nadobu slitinovou, ted je tam teflon (nechapu tu zmenu k horsimu, je to stejna znacka).

 
Uživatel je onlineAspera
Generální žvanilka 20363 příspěvků 1 inzerát 11.01.17 11:34

@ELIbeta Etu nám semínka podřely, teď máme moulinex a zatím drží.

 
ELIbeta
Ukecaná baba ;) 2005 příspěvků 11.01.17 11:42

@Aspera ja mam Panasonic, prvni vydrzela deset let a ted teda nevim nevim s takovym povrchem :think: Ja v ni teda uz moc nepecu, delam kvaskovy v robotu a jiny jen kdyz nestiham. Ale ma program i na kvaskovy, takze v ni budu pect asi vic nez v te predchozi v poslednich dvou letech. No uvidim, nova nadoba stoji skoro jako nova pekarna :zed:

 
Uživatel je onlineAspera
Generální žvanilka 20363 příspěvků 1 inzerát 11.01.17 12:02

@ELIbeta je potřeba v ní péct co nejvíc ze začátku. Nám na základě omleté nádoby a metel nakonec vrátili peníze.


Reklama

 Váš příspěvek

Reklama

Poslední články

Rekonstrukce bytu: Na co si dát pozor?

Kupujete byt a potřebuje opravit? Anebo už nejste tolik spokojení s vlastním... číst dále >

Do plavek s eMimino.cz: Jak pokračuje cesta za zdravým životním stylem?

Naše čtyři výherkyně jsou skoro u cíle! Nebo snad teprve na počátku? Ptali... číst dále >

Články z Expres.cz

Člověk bez titulu? „Póvl, který by měl chcípnout,“ řekla učitelka z Vysočiny

Měla jít dětem příkladem a vést je ke vzdělání. Učitelka z Vysočiny to ale... číst dále >

Sledujte a učte se! Peštová je výjimkou Instagramu: Bez filtrů a příkras boduje

Instagram je místo, kde lidé ukazují zkreslenou realitu a málokdy odhalí... číst dále >

Články z Ona Dnes

Máma spala s Hitlerem, tvrdila krásná Romy, která by oslavila 80 let

Kdyby nezemřela ve 43 letech, oslavila by 23. září osmdesátku. V 17 letech... číst dále >

Devadesátkový trend znovu na scéně. Čtyři tipy, jak nosit džíny do pasu

Džíny patří k základním kouskům šatníku. Stačí jen najít střih, který si bude... číst dále >


Reklama