Chodíte do multikin a jste spokojené?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7323
17.5.14 15:37

Máme nově vybudované malé městské kino. Filmy jsou jakžtakže nové, resp. netrvá dlouho, než se sem dostanou, cena cca 100,–. Je to dobré, člověk nemusí nikam jezdit, splní to svůj účel i v případě návštěvy s dětma na pohádky atd. Samozřejmě pohodlí trošku jinde než v multikině.

Do multikina jezdíme. Max 4× ročně odhaduju. Buď dávají film, který fakt chci vidět a nebo se snažím vybrat, protože si chceme vyrazit na výlet. Nejbližší multikino mám asi 50km. Cena je podle mého vysoká. Nejezdím tam ale každý víkend, takže ty dvě stovky za film bych utratila tak i tak za něco jiného, ani nevím jak. Návštěvnost mi tak tragická nepřijde, většinou je sál plný, dokonce jednou jsme bez rezervace museli odjet zpátky domů :) (jednou jedinkrát jsme nezamluvili). Až budu děti a budeme jezdit třeba ve čtyřech, tak to bude větší komfort. Pro rodinu s dětma je to šílená pálka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7323
17.5.14 15:38

Filmy stahuju. Ale většinou starý, který chci vidět nebo něco na shlédnutí večer. Nové filmy většinou to kino.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4986
17.5.14 15:46

Jsem od Ostravy a tam je Kino Luna. Mají novější celkem pohodlné sezení, obraz i zvuk jsou kvalitní, výběr filmů srovnatelný. Cena zcela jinde. Mám to kino ráda. Jediný problém je, že hrají jeden, dva filmy denně. Jako matka malého dítěte jsem ráda za občasné večerní pohlídání dítěte a tak mi víc vyhovuje multikino, ve kterém si i v jednom večeru vyberu z víc filmů a tím spíš si najdu něco, co chci vidět. Ceny v multikinech jsou astronomické, před 5-6 lety stál lístek 130 Kč. Dneska je cena jinde. Hrůza.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Bauli
17.5.14 15:49

Minuly vikend sme s chlapem byli v multikine a spokojena sem byla. Sal nebyl narvanej, byla tak sotva tretina salu, takze vedle nas nikdo nesedel. Vstupny sice kolem 160, coz je masakr, ale i popcorn a bonbony a piti sme si koupili. Po 2 letech sme byli spolu v kine, tak bylo potreba si to poradne uzit :mrgreen: Chozeni do kina miluju. S kamaradkou sem byla v malym mestskym, ale je digitalizovany, sedadla ale peklo. Nejlepsi to bylo v kinokavarne, v sale se obsluhuje, sedis u stolu a i jidlo sme mely, to byl ten pravej luxus.

• Citovat
  • Upravit
7323
17.5.14 15:52

@hartiepa kdeže 130,–. Pamatuju si, že stál 99,– :D Byla to, tuším, také akce v jednom dni v týnu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
17.5.14 15:52

@CokeLady
Já vím, jak to myslíš :D (jen jsem chtěla pro některé, a to se divím, kolik lidí je přesvědčeno, že páchá tr. čin, když si stáhne film na večer) - to, že někdo umístí film na net je nelegální, já si ho pak legálně stáhnu. Platíme poplatky ze všech nosičů, i když si chci dát na flasku jen fotky své rodiny, pořídit kopii své diplomky apod. Už dopředu jsme kvalifikováni jako stahovači a za to ten poplatek, tak nechť ho použijí k čemu je a priori určen a ne na své osa rauty (to je jak u 2. pilíře vysvětlovali, že tu díru v soc. pojištění pokryjí zvednutým DPH, skoro nikdo tam nevstoupil, teď se bude rušit, díra nevznikla a DPH, které bylo zvednuté jen pro tyto účely, se ale nesníží). Je pár filmů, na které do kina chodím, a na které čekám. Jinak ne. Většinu filmů, které stahujem se tady vůbec nepromítala (ani kino, ani televize). Většina amerických filmů je pro nás strašně předvídatelná, a tím i nudná (jsou výjimky a ty máme rádi, takže ne všechny US filmy jsou šunt). Nejčastěji stahujem filmy španělské, japonské, thajské, dánské…naposledy ruské a polské. Nevím, kde bych je tady „legálně“, tedy zpoplatněně hledala. Manžel je registrován na hellspy - tam platí za objem stáhnutých dat. Já klasicky přes uložto. Občas koupíme nějáký skvost jako originál DVD, když se povede. Ale nejsem ochotná dát za DVD 500,– Kč. Je to tu strašné předražené. Hadry, filmy, hudba - to nebudu podporovat. Když se mi líbí inerpret na youtube, snažím se dostat na jeho koncert a tam si koupit CD přímo od něho, ale zase my neposloucháme mainstream hudbu, takže dostat se někde na koncert pod širým nebem, není zase takový zásadní problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
17.5.14 16:12

@CokeLady
stahujem dom, hlavně kvůli tomu, že není hlídání. Ale kdyby bylo, určitě bysme šli do multi.:) Mám ráda ten styl a luxus velkého kina. Cena by mě neodradila, jednou za čas, proč ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
17.5.14 16:18
@Pomka píše:
@hartiepa kdeže 130,–. Pamatuju si, že stál 99,– :D Byla to, tuším, také akce v jednom dni v týnu.

v Ostrave to bylo v pondeli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
372
17.5.14 16:24

Tak já často do kina nechodím vlastně skoro vůbec, jestli jednou za rok do multikina :mrgreen: Jednou za čas se to dá i s těmi nehoráznými cenami :oops: Třeba nedávno jsme s chlapem chtěli jít i film super ale nesnáším titulky takže jsme nikam nešly. Jdu do kina na to abych se dívala a né četla :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
mag
12864
17.5.14 16:27

Já mám multikino prakticky za dome, takže ano, chodíme a to i malou. Máme ve městě i klasické kino, už jsem v něm dlouho nebyla, ale chystám se, právě pro tu atmosféru.
@verunB Já zase chodím ráda na filmy v původním znění, ale manžel ne, v práci mluví půl pracovní doby anglicky, tak chce v kině slyšet češtinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
17.5.14 16:30

Já bych i šla…v kině jsem před dětma byla pečená, vařená…ale spíš v klasickym starším alá filmový klub..s oponou a dřevěnejma sedačkama, kde po hodině člověk už neví jak by si sednul…a moje vysněný místo vždycky bylo první řada..abych před sebou neměla žádný lidi..
Problém dneska je to, že filmy, co jdou u nás do kinodistribuce stojí za prd…naprosto otřesná nabídka..občas když něco stáhnu z aktuální nabídky kin tak to ani nedokoukám jaká je to bída a představa, že jsem za to dala dvě kila by mi asi nebyla moc příjemná…
A další věc je, že já osobně jsem se do kina vždycky chodila koukat na film, odreagovat se v jiné realitě…né jíst a pít…proto mi multikina vyloženě i vadí…dát za film 200,– ok…ale poslouchat u toho mlaskání, srkání a chroupání ostatních „lidí“ to mě moc nebere…
Tenhle zvyk chroupat u filmu popcorn a srkat kolu mi přijde naprosto zbytečnej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4465
17.5.14 16:31

Občas zajdeme, ale jen když nás něco opravdu zaujme. Jsme teda s přítelem sami, takže to není až tak strašné. Ale spíš se nám poslední dobou zalíbilo divadlo. Díky studentské slevě, kterou oba dva máme, nás to vyjde prakticky stejně jako to kino (místo popcornu si pak skočíme na víno) a kulturní zážitek je nesrovnatelnej :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10650
17.5.14 16:32

@verunB mě naopak zase vždycky odradí českej dabing…na dabovanej film bych nešla ani zadarmo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7512
17.5.14 16:34

My musíme do mulťáku 40km jednu cestu, takže se to prodraží i o benzín. Ale 1× za rok si zařídíme hlídání a vyrazíme. Spojíme s větším nákupem a je to. A schválně jsem teď zkusila udělat rezervaci a VIP vstupný mi to nehodilo.:nevim: Tady ve městě kino nedávno opravovali, takže jsou tam i gauče a křesla, člověk si může dát i víno/pivo, takže kvalita opravdu stoupla. Vadí mi spíš, že když jsou filmy ve 3D, nedají i jejich 2D alternativu. A já mám ze 3D migrénu. :zed: Lístek tu stojí 100,–, 3D 130,–. Ceny tudíž solidní, vzhledem k té kulturní úrovni. Spousta známých přestala do mulťáku jezdit a chodí sem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15575
17.5.14 16:51

Chodim asi jednou do roka a to jenom pokud to chci fakt videt :mrgreen:
A s titulkama :mavam:
A stahuji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek