Chorvatsko 2013 - tipy?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2189
10.6.13 11:24

Jo chorvati kontrolujou, když sem seděla vzdau a měli sme černy skla, tak sem je musela i stáhnout aby se podívali, ale jinak s tím problém nebude. A stejně ty hranice tam taky zachvilku už nebudou a bude jen slovinsko a tam je to v pohodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Gibbo
10.6.13 11:43

HOlky, moc Vám děkuju, jsem ráda, že to mám takhle od Vás „potvrzené“ - huráááá :potlesk: :potlesk: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
sad 1
10.6.13 11:50

JJ, taky jezdíme na OP :dance: :dance: :dance:

• Citovat
  • Upravit
1180
10.6.13 15:07

Muzes udelat i mimcu obcanku ;) aspon u nas je to rychleji nez pas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
11.6.13 18:00

Holky :mavam: byla některá z vás tady? http://dovolena.zasluncem.cz/…cepi_tucepi/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
20.6.13 15:46

Ahoj holky. http://www.zoover.co.uk/…na/apartment

zkuste se kouknout na toto. Já tam byla vloni s přítelem, je to dva nebo tři km od Gradacu, krásný klid. Obchod je v místě, apartmán je přímo na pláži. Drobné kamínky plus místy balvany na pláži. Do Gradacu krásná vybetonovaná promenáda i pro kočárek. Plánovali jsme, jak by jsme tam jeli s prckem. Letos jsem těhu, tak příští rok. Jsou i na facebooku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
77
20.6.13 15:51
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
26.6.13 11:17

Holky, holky, tak co??? Vyrážíte letos někam?? My jedem za týden, trochu mě ale děsí počasí :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
23.1.14 14:44

Žuljana

Peťulikku, jak se vám v Žuljaně líbilo a kde jste byli ubytovaní??? My přemýšlíme o Pelješaci letos, asi konec srpna a zač. září…tak uvítám všechny postřehy a doporučení. Máme teda už větší děti 13 a 9 a máme rádi klid a relax, ale také možnost zajet si kousek někam na výlet a do města… :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
174
27.1.14 11:41

Ahoj holky,
i já mám dilema, máme zatím vybrán apartmánek v Petrčane a nebo v Zadaru, ale nějak se nemůžeme rozhodnout, ráda bych abychom tam mohli někam zajít i večer. Nemáte někdo zkušenost? Mě se osobně líbí víc Petrčane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí