Chování jak z hororu

1674
22.10.14 11:15

Chování jak z hororu

Ahoj, chci se zeptat, jestlu vam to deti kolem dvou let delaj taky a uprimne doufam, ze teda delaj, a ze je to jen rozvijejici se detska fantazie, proroze jinak si uz asi brzo cvrknu strachy. Dcera ma takove ruzne libustky, napriklad, kdyz usina, sedne si a rekne „pán“. Tak se ptám jakej pán a ona: tendle! Ukaze do tmy a usne :? Nebo ukazuje do rohu a rika „šáša“, coz je jeste mnohem vic scary! 8o dnes pribehla z koupelny a prej: pán kouká! Sla jsem se podivat, jestli za oknem na zahrade nejsou treba zahradnici, kteri maji klice, ale nikdo. A vcera v noci ukazovala na dvere a rikala: pán ťuká! Jsem dost posera, takze me to vzdycky rozhodi a desne se bojim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Lizzi
22.10.14 11:16

@randr takových duskuzí je tu spousta, někdo dětem věří, někdo to přičítá jejich fantazii. Osobně bych si nechala zkontrolovat byt, jestli tam náhodou nemáte nějaké nezvané spolubydlící..

• Citovat
  • Upravit
8037
22.10.14 11:18
@randr píše:
Ahoj, chci se zeptat, jestlu vam to deti kolem dvou let delaj taky a uprimne doufam, ze teda delaj, a ze je to jen rozvijejici se detska fantazie, proroze jinak si uz asi brzo cvrknu strachy. Dcera ma takove ruzne libustky, napriklad, kdyz usina, sedne si a rekne „pán“. Tak se ptám jakej pán a ona: tendle! Ukaze do tmy a usne :? Nebo ukazuje do rohu a rika „šáša“, coz je jeste mnohem vic scary! 8o dnes pribehla z koupelny a prej: pán kouká! Sla jsem se podivat, jestli za oknem na zahrade nejsou treba zahradnici, kteri maji klice, ale nikdo. A vcera v noci ukazovala na dvere a rikala: pán ťuká! Jsem dost posera, takze me to vzdycky rozhodi a desne se bojim :mrgreen:

Tý jo, zní to legračně, ale určitě by mě to klidnou taky nenechalo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13837
22.10.14 11:20

Dcera to měla taky tak, i je tu jedna diskuze. Já jí její představy nebrala, ptala jsem se, jak ten dotyčný vypadá, co dělá, jednou jsme pána vyprovodily a od té doby o žádných postavách už nemluví. Dcera tedy často viděla holčičku bez hlavy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
22.10.14 11:21

@randr no ony deti muzou videt lecco..spis bych se zeptala, co po ni ten pan chce. pokud se ho mala neboji hodila bych to za hlavu. Chapu te, ja bych si cvrnkla uz davno :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16744
22.10.14 11:22

Před pár dny tu byla diskuse, kdy dítě vidělo ducha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
22.10.14 11:23

@randr Tak těchto popsaných případů a ještě imaginárních kamarádu se děsím už teď. Jestli s tím kluk někdy začne, tak se doma zblázním.

• Citovat
  • Upravit
1394
22.10.14 11:24

Naše mala zase vidí furt slony. Takže tak:-D taky jsem tu zakládala diskuzi. Ale asi to je normální dětská fantazie.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
@svycarka píše:
@randr no ony deti muzou videt lecco..spis bych se zeptala, co po ni ten pan chce. pokud se ho mala neboji hodila bych to za hlavu. Chapu te, ja bych si cvrnkla uz davno :mrgreen:

Toť a pak kluk řekne, že pán říkal, že chce maminku a už mě vezou :lol:

• Citovat
  • Upravit
2144

Fuj úplně mi běhá mráz po zádech. Tohle kdyby mi dělala dcera, tak se v noci nedojdu ani vyčůrat :? A nechala bych si vysvětit celej barák. Brr

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
22.10.14 11:26
@RadkaCh píše:
Toť a pak kluk řekne, že pán říkal, že chce maminku a už mě vezou :lol:
:lol: :mrgreen: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
22.10.14 11:28

Tak to jste me teda neuklidnily vubec :,( jsem cekala, ze mi napisete, ze to delaj vsechny deti, ze je to normalni vyvoj a ne ze si mam nechat prohlidnout byt! 8o :lol: ted nevylezu z pokoje, dokud nekdo neprijde :zed: jo a vubec se nechci dcery na toho pana ptat, to bych se uz definitivne zblaznila. Jednou s ni manzel prochazel dum, ze kde jako je ten pan a ona mu furt ukazovala tam, tam, tam, ze lital z pokoje do pokoje, prislo mi, ze si z nej dela srandu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8037
22.10.14 11:30
@randr píše:
Tak to jste me teda neuklidnily vubec :,( jsem cekala, ze mi napisete, ze to delaj vsechny deti, ze je to normalni vyvoj a ne ze si mam nechat prohlidnout byt! 8o :lol: ted nevylezu z pokoje, dokud nekdo neprijde :zed: jo a vubec se nechci dcery na toho pana ptat, to bych se uz definitivne zblaznila. Jednou s ni manzel prochazel dum, ze kde jako je ten pan a ona mu furt ukazovala tam, tam, tam, ze lital z pokoje do pokoje, prislo mi, ze si z nej dela srandu :think:

To je číslo, ta malá. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
22.10.14 11:32

Jo a mam jeste dva psy, prijde mi, ze kdyby tu neco bylo, tak by treba vrceli nebo tak, ne? Co? Reknete ze jooooo! :,( :lol: jo a teda kdyby rekla, ze vidi holcicku bez hlavy, tak si to jdu rovnou hodit. Jinak dcera nikdynevidela v tv zadny horory ani strasidelny pohadky, striktne trvam na to, ze se pred ni tv nepousti, jen CTD a jen nektery veci a na ipadu se kouka na Barbie ponikovou akademii, samy slunickovy veci s jednorozci a duhou. Ani zpravy si pred ni nepustim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1653
22.10.14 11:36

Tak starší dcera tohle naštěstí nikdy nedělala a upřímně doufám že ani ta mladší nebude :? já bych se strachy počůrala :mrgreen: navíc přítel dělá i noční takže bych asi vůbec nespala 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí