Chtějí se mámy přátelsky potkávat i s cizími táty? A naopak?

3.3.22 18:05

Chtějí se mámy přátelsky potkávat i s cizími táty? A naopak?

Dobrý den,

s kamarádkami chceme pro rodiče vytvořit aplikaci, kde se mohou seznámit s maminkami a tatínky z jejich okolí s podobně starými dětmi. Aplikace by fungovala jako seznamka (akorát že pro přátelství a vzájemnou výpomoc rodičů). Krom toho by na aplikaci byla také možnost ptát se o radu (stejně jako zde v diskuzích). Nyní řešíme, jestli by aplikace měla být jen pro mámy, nebo by tam měli moct i tátové. Chtěla jsem se tedy zeptat na váš názor:

• Chcete si jako mámy povídat o rodičovství spíš výhradně s ostatními ženami (např. protože si připadáte bezpečněji) nebo byste byly rády, kdyby tam byli i tátové?
  • Myslíte, že by o takovou aplikaci stáli i muži? Zeptáte se svých partnerů? :)

Aplikaci chceme vyvinout jako pomoc rodičům, co si na rodičovství často připadají sami a neví, kde si říct o pomoc. Jedná se spíše o dobrovolnický projekt, tak budeme moc rády za váš názor :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21043
3.3.22 18:08

Cítím, že z toho bude nová sex seznamka plná uchylu a ještě to budou mít kousek na stalking. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25003
3.3.22 18:10

K tomu přece fungují lokální skupiny na fb.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
798
3.3.22 18:32

Blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14849
3.3.22 18:51

Ne, s cizím “tatínkem” bych se opravdu nekamaradila a Nezvala ho k sobě domu na pokec na kaficko :zed:

I když - kdyby to byl gay, tak proč ne :lol: :think: par kamosu gayů mám :lol:

Příspěvek upraven 03.03.22 v 18:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1785
3.3.22 18:52

Jako matka bych to rozhodně nevyužila. Nestahovala bych si další aplikaci do telefonu a spíš využila FB. Nemám ráda přeplněný telefon blbostmi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15995
3.3.22 19:15

V aplikaci to neosetris, udelat si fake profil je nejjednodussi.

Jinak ja se potkavala v ruznych skupinach s mixem rodicu, jako zenske prevazovaly, ale nekdy prisel i tatinek a nikdo ho nevyhodil :nevim: Ale bylo to osobne…vlastne v jedne co si vybavuji chodil minimalne jeden tatinek pravidelne, vubec to nebyl problem :nevim:

Sveho se ptat nebudu, ten by na to zarucene hodil bobek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
3.3.22 20:39

To je jak otázka: chodí na emimino jen ženy? Neměli bysme zdejší může vyhodit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12904
4.3.22 19:28

O rodičovství se ráda pobavím s kýmkoli, a nezajímá mě ani jeho biologické pohlaví, ani gender :lol: Důležitější je pro mě soulad hodnot.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová