Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dobrý den,
s kamarádkami chceme pro rodiče vytvořit aplikaci, kde se mohou seznámit s maminkami a tatínky z jejich okolí s podobně starými dětmi. Aplikace by fungovala jako seznamka (akorát že pro přátelství a vzájemnou výpomoc rodičů). Krom toho by na aplikaci byla také možnost ptát se o radu (stejně jako zde v diskuzích). Nyní řešíme, jestli by aplikace měla být jen pro mámy, nebo by tam měli moct i tátové. Chtěla jsem se tedy zeptat na váš názor:
Aplikaci chceme vyvinout jako pomoc rodičům, co si na rodičovství často připadají sami a neví, kde si říct o pomoc. Jedná se spíše o dobrovolnický projekt, tak budeme moc rády za váš názor ![]()
Cítím, že z toho bude nová sex seznamka plná uchylu a ještě to budou mít kousek na stalking. ![]()
Ne, s cizím “tatínkem” bych se opravdu nekamaradila a Nezvala ho k sobě domu na pokec na kaficko ![]()
I když - kdyby to byl gay, tak proč ne
par kamosu gayů mám ![]()
Příspěvek upraven 03.03.22 v 18:52
Jako matka bych to rozhodně nevyužila. Nestahovala bych si další aplikaci do telefonu a spíš využila FB. Nemám ráda přeplněný telefon blbostmi.
V aplikaci to neosetris, udelat si fake profil je nejjednodussi.
Jinak ja se potkavala v ruznych skupinach s mixem rodicu, jako zenske prevazovaly, ale nekdy prisel i tatinek a nikdo ho nevyhodil
Ale bylo to osobne…vlastne v jedne co si vybavuji chodil minimalne jeden tatinek pravidelne, vubec to nebyl problem ![]()
Sveho se ptat nebudu, ten by na to zarucene hodil bobek.
To je jak otázka: chodí na emimino jen ženy? Neměli bysme zdejší může vyhodit?
O rodičovství se ráda pobavím s kýmkoli, a nezajímá mě ani jeho biologické pohlaví, ani gender
Důležitější je pro mě soulad hodnot.