Chtěla jsem a mám.....

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
4.8.14 15:21

Cau Zuzi,
ty jsi takova hezky pozitivni pri pondelku. Takze chtela jsem dve zdrave holky a mam je. A k sobe - chtela jsem byt vysoka, stihla, gazeloidni s prsama maximalne dvojkama a jsem mala, voplacana, nemotorna a s prsama E :mrgreen:
A k tem hmatatelnejsim materialnim statkum, chtela jsem bazen na pet temp a ke 40tce jsem si splnila sen :potlesk:. A to mi staci, kdyz v nasledujicim tempu pojedu i dalsich 10 let, hlavne ty zdrave holky :palec:
 H.

• Citovat
  • Upravit
11514
4.8.14 15:29

Chtěla jsem holčičku a mám ji :srdce:, chtěla jsem milujícího muže a mám ho. Chtěla jsem 3 děti a mám je i když 2 jsou muže, ale máme je v péči. :pankac: Chtěla jsem domek a psa a mám to… Jsem za to neskutečně vděčná :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
451
4.8.14 19:02

Holky, to jsem si tady zase poplakala :-) Hormony, no.. :-D Život je krásný!!! I když občas kopne ;-) A jsem hrozně moc ráda, že je v nás stále ještě ta úcta a pokora k základním a nejdůležitějším věcem..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
5.8.14 23:29

@Hanka1 Hani, i kdyz nejsi extra vysoka, tak vis co kazdeho na tobe upouta, ne? a ne, prsa to nejsou :mrgreen:

a vubec…moc hezky e mi cte „chtela jsem takoveho a takoveho partnera a mam“…

@reliska neplakej :hug: muze byt hur…me sveho casu dojimala i reklama na sirup :mrgreen: :mrgreen:

a dnesni poztiva- spravene tesneni u pracky…partner sam…a pralo, co bylo v pracce nachystane na poveseni neodl o vany nebo oe, povesil ho na balkon… jo, ja vim, libina, ale pro me osobne taaaaak dulezita :oops: :lol:

a tak nejak nahodou na me dneska vykouklo toto:
„Kým vieš snívať, tak máš nádej,
hádam príde, čo má prísť. Šťastie si ťa nájde,
raz ho uvidíš…“

https://www.youtube.com/watch?…

a je to tak :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie