Chuť na sladké - homeopatika
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Chuť na sladké - homeopatika
Prosím o radu, četla jsem článek, kde doporučuji homeopatika, která pomůžou s boji se sladkým. Já jsem šílený závislák, sním i tři čokolády denně, postava mě ale nějak extra netrápí, spíš bych ráda přestala kvůli zdravotní stránce. Nemáte některá zkušenost?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
@Mamca_1234 píše:
Prosím o radu, četla jsem článek, kde doporučuji homeopatika, která pomůžou s boji se sladkým. Já jsem šílený závislák, sním i tři čokolády denně, postava mě ale nějak extra netrápí, spíš bych ráda přestala kvůli zdravotní stránce. Nemáte některá zkušenost?
Začít jíst víc bílkovin. Obědvat a večeřet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Když se místo homeopatik pomodlíš, bude účinek stejný a
ušetříš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Cukrem bych chut na sladke nezahanela. Zmen jídelnícek.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Určitě se s tím v homeopatii pracovat dá a docela dobře. Najdi si homeopata, který s tebou probere tvoje individuální nastavení a určí homeopatikum přímo tobě na míru. To přes sociální síť fakt neuděláš.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Mamca_1234 léčit
závislost na sladkém drahým cukrem no když myslíš
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Mamca_1234 píše:
Léčit,, závislost'' na sladkém bonbóny, to je gól
Jinak žádná závislost na sladkém
neexistuje. Je to jen projev nedostatku živin a/nebo psychických problémů.
Chce to pravidelnou, pestrou a dostatečnou stravu. Nedržet diety, včetně
rádoby zdravých. Naučit se pracovat se svými emocemi, mít dobrý vztah sama
k sobě. Držím palce
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Homeopatika jsou placebo. Lidem, kteří mají neodolatelnou chuť na sladké obvykle chybí hořčík, železo nebo měď. Případně mají špatný poměr živin v jídelníčku. Takže by bylo třeba vidět, co jíte kromě toho sladkého… Pokud máte dost vitamínů a minerálů a poměr živin je ok, přikláněla bych se k tomu, že to jíte kvůli psychice. Zkrátka vás to uspokojuje, případně máte naučeno, že se tím léčí problémy s emocemi. To má třeba moje mamka a naučila to i mě. Jakmile jsem pochopila, že je to pro mě jen prostředek, jak se cítit lépe, našla jsem si jiný způsob navození dobré nálady. Jóga a meditace fungují ještě daleko lépe… A jinak: co na postavě není vidět dnes, může za deset let být vidět opravdu hodně, až zpomalí metabolismus…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Sladké v 10 letech
- Demotivace, bez chuti do života
- Chuť spermatu
- Homeopatika Belladona očkováni Hexa
- Chuť na sex a stitna žláza
- Náhlá ztráta chuti k jídlu - příčina?
- Změna v chuti na sex