Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Děkujeme za nahlášení, zlobí nám synchronizace serverů. Aktuálně řešíme.
Hezký den,
Jitka ![]()
@admin píše:
@Žirafa 69 @Anna766 @j.a.n.i1Děkujeme za nahlášení, zlobí nám synchronizace serverů. Aktuálně řešíme.
Hezký den,
Jitka
zase nechodí upozornění, když už teda mám štěstí a dostanu se tu. Nechcete zaměstnat jiné IT? V poslední době je to úplná katastrofa.
@admin pěkný den, už je mi to teda trapné, ale pro změnu nefungují upozornění na diskuse. To tu dlouho nebylo. Vypadá to, že se snažíte, aby se ty poruchy drobet inovovaly, at to není pořád to samé
@vokishka píše:
@admin pěkný den, už je mi to teda trapné, ale pro změnu nefungují upozornění na diskuse. To tu dlouho nebylo. Vypadá to, že se snažíte, aby se ty poruchy drobet inovovaly, at to není pořád to samé
Jojo, jdu nahlásit nefunkční upozornění…, jsem si říkala, co to, že nikdo nic nepíše. ![]()
@sirikit píše:
Jojo, jdu nahlásit nefunkční upozornění…, jsem si říkala, co to, že nikdo nic nepíše.
ale obávám se, že si admin nevšimne, když mu nepřijde upozornění
![]()
@vokishka píše:
ale obávám se, že si admin nevšimne, když mu nepřijde upozornění![]()
A jo sakra. ![]()
@vokishka píše:
ale obávám se, že si admin nevšimne, když mu nepřijde upozornění![]()
Ty mě zabiješ
![]()
Nevím, jestli se to stává jen mě, ale když je u příspěvku více obrázků/fotek, tak dřív jsem se pohybovala šipkou do strany a prohlídla jsem postupně všechny obrázky/fotky u daného příspěvku. Teď, když jdu šipkou do strany, tak se mi načte obrázek/fotka z úplně jiného příspěvku. Musím obrázky rozklikávat jednotlivě a vracet se zpět do příspěvku.
@PapeJ píše:
Nevím, jestli se to stává jen mě, ale když je u příspěvku více obrázků/fotek, tak dřív jsem se pohybovala šipkou do strany a prohlídla jsem postupně všechny obrázky/fotky u daného příspěvku. Teď, když jdu šipkou do strany, tak se mi načte obrázek/fotka z úplně jiného příspěvku. Musím obrázky rozklikávat jednotlivě a vracet se zpět do příspěvku.
@admin mně se děje to samé.
@PapeJ píše:
Jo, přesně. Jsem z toho zmatená.
@PapeJ píše:
To samé c:a 10 dní
@PapeJ @topazio @Anna766 @Žirafa 69
Pěkný den, víme, co problém způsobuje, při prohlížení přejde následně z příspěvku na celé fotoalbum diskuze.
Děkujeme za nahlášení, upravíme.
Jitka ![]()