Chyba v Matrixu /e-miminu/

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20838
10.8.22 13:41

@Žirafa 69 @Anna766 @j.a.n.i1

Děkujeme za nahlášení, zlobí nám synchronizace serverů. Aktuálně řešíme.

Hezký den,
Jitka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
10.8.22 16:22
@admin píše:
@Žirafa 69 @Anna766 @j.a.n.i1

Děkujeme za nahlášení, zlobí nám synchronizace serverů. Aktuálně řešíme.

Hezký den,

zase nechodí upozornění, když už teda mám štěstí a dostanu se tu. Nechcete zaměstnat jiné IT? V poslední době je to úplná katastrofa.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
10.8.22 21:13

Dobrý den, @vokishka

děkuji za hlášení, kolegyni jsem předala :andel:

Hezký den,
Viki :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
23.8.22 09:40

@admin pěkný den, už je mi to teda trapné, ale pro změnu nefungují upozornění na diskuse. To tu dlouho nebylo. Vypadá to, že se snažíte, aby se ty poruchy drobet inovovaly, at to není pořád to samé

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
23.8.22 10:09
@vokishka píše:
@admin pěkný den, už je mi to teda trapné, ale pro změnu nefungují upozornění na diskuse. To tu dlouho nebylo. Vypadá to, že se snažíte, aby se ty poruchy drobet inovovaly, at to není pořád to samé

Jojo, jdu nahlásit nefunkční upozornění…, jsem si říkala, co to, že nikdo nic nepíše. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
65205
23.8.22 10:10
@sirikit píše:
Jojo, jdu nahlásit nefunkční upozornění…, jsem si říkala, co to, že nikdo nic nepíše. :nevim:

ale obávám se, že si admin nevšimne, když mu nepřijde upozornění :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
75743
23.8.22 10:28
@vokishka píše:
ale obávám se, že si admin nevšimne, když mu nepřijde upozornění :mrgreen: :mrgreen:

A jo sakra. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
23.8.22 14:59

@vokishka @sirikit

Děkujeme za nahlášení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42465
23.8.22 15:00
@vokishka píše:
ale obávám se, že si admin nevšimne, když mu nepřijde upozornění :mrgreen: :mrgreen:

Ty mě zabiješ :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4215
25.8.22 22:30

Nevím, jestli se to stává jen mě, ale když je u příspěvku více obrázků/fotek, tak dřív jsem se pohybovala šipkou do strany a prohlídla jsem postupně všechny obrázky/fotky u daného příspěvku. Teď, když jdu šipkou do strany, tak se mi načte obrázek/fotka z úplně jiného příspěvku. Musím obrázky rozklikávat jednotlivě a vracet se zpět do příspěvku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
25.8.22 22:32
@PapeJ píše:
Nevím, jestli se to stává jen mě, ale když je u příspěvku více obrázků/fotek, tak dřív jsem se pohybovala šipkou do strany a prohlídla jsem postupně všechny obrázky/fotky u daného příspěvku. Teď, když jdu šipkou do strany, tak se mi načte obrázek/fotka z úplně jiného příspěvku. Musím obrázky rozklikávat jednotlivě a vracet se zpět do příspěvku.

@admin mně se děje to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148760
25.8.22 22:35
@PapeJ píše:

Jo, přesně. Jsem z toho zmatená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24724
26.8.22 03:22
@PapeJ píše:

To samé c:a 10 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
39675
26.8.22 06:50

Ano, taky mi to dělá. Už několik dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20838
26.8.22 09:48

@PapeJ @topazio @Anna766 @Žirafa 69

Pěkný den, víme, co problém způsobuje, při prohlížení přejde následně z příspěvku na celé fotoalbum diskuze.
Děkujeme za nahlášení, upravíme.
Jitka :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová