Chybi signal GPS, co to znamena?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Chybi signal GPS, co to znamena?
Zdravim vsechny. Mam problem a emimino vzdy poradi… potrebovala jsem na cestu navigaci, kterou vzdy stahuju, kdyz je potreba jedna se o waze. Nedala se pouzit, protoze furt hlasila chybi signal GPS, takze to bylo pase. Nevite cim to muze byt? Nebo znate jinou spolehlivou navigaci ke stazeni do tel? Dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Byla jsi mimo signál nebo ti blbnul mobil. Na tohle pomáhá restart mobilu. Waze používáme skoro pořád, občas to takto zazlobí. Ale my s ní jezdíme v online režimu, interaktivně nás pak naviguje při kolonách.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@nozu píše:
Byla jsi mimo signál nebo ti blbnul mobil. Na tohle pomáhá restart mobilu. Waze používáme skoro pořád, občas to takto zazlobí. Ale my s ní jezdíme v online režimu, interaktivně nás pak naviguje při kolonách.
Hlasi to i doma a to jsem na wifi. Mam plnou pamet, muze to byt i tim? Vzdycky fungovala a ted vubec.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Doma signál GPS logicky nechytíš. Ten běhá přes satelit. Musíš s mobilem ven. A restart jsi zkoušela? Jinak tou plnou pamětí, pokud si navigaci stahuješ do mobilu do offline režimu, by to mohlo být.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Waze není „oflajn“ navigace, ale to s tím nesouvisí. Když nevidí GPS, tak nepůjde online ani offline navigace. Vypnout/ zapnout GPS v mobilu a podívat se, jestli má WAZE povoleno přístup k GPS. A taky k datům. Nějaká jiná aplikace pracující s GPS funguje? Mapy.cz, vyhledávání satelitů…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@migmina píše:
Hlasi to i doma a to jsem na wifi. Mam plnou pamet, muze to byt i tim? Vzdycky fungovala a ted vubec.
GPS nesouvisi s wifi ani s mobilnim signalem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@nozu píše:
Doma signál GPS logicky nechytíš. Ten běhá přes satelit. Musíš s mobilem ven. A restart jsi zkoušela? Jinak tou plnou pamětí, pokud si navigaci stahuješ do mobilu do offline režimu, by to mohlo být.
Ano odinstalovala jsem ji a vypla a zapla tel. Jak nastavit do online rezimu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
V online režimu to je automaticky. Máš zapnutou GPS na mobilu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A musíš jít ven nebo minimálně k oknu. Mě to v místnosti taky nefunguje, chodím si navigaci nahodit na balkon, když se na něco potřebuji podívat doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@nozu píše:
V online režimu to je automaticky. Máš zapnutou GPS na mobilu?
Ano je zapnuta, uz fakt nevim. Jsem venku a stale chybi signal GPS
Příspěvek upraven 03.07.22 v 19:09
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
A funguje to GPS třeba v Google mapách? Jestli je problém s GPS v mobilu a nebo s komunikací mezi aplikacemi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@nozu píše:
A funguje to GPS třeba v Google mapách? Jestli je problém s GPS v mobilu a nebo s komunikací mezi aplikacemi.
V google mapach funguje ale to je navigace nespolehliva. Odbocte vlevo a to mam projet jako svodidlama? Strasne pozde baba povida, no katastrofa
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@migmina píše:
V google mapach funguje ale to je navigace nespolehliva. Odbocte vlevo a to mam projet jako svodidlama? Strasne pozde baba povida, no katastrofa
tím pádem je problém mezi GPS s Waze - koukni se do nastevní, zda má Waze povolený přístup k poloze.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Ivan PPZ píše: … podívat se, jestli má WAZE povoleno přístup k GPS. A taky k datům. …
Případně mapy.cz už docela solidně navigují a dokáží být offline
v Evropě.
Ale nějaká data pro navigaci jsou vhodná, kvůli aktuální dopravní
situaci.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jako první by bylo dobré zjistit, jestli funguje přijímač GPS a s jakou citlivostí. Stáhni si aplikaci GPS Status a pomocí ní se podívej, kolik v daném místě chytne družic a s jakou úrovní signálu. Aby navigace fungovala dobře i v autě, musí do deseti vteřin chytit aspoň 5-7 družic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Přechod kdy a jaké byly první signály
- Chybí mi jeden špičák
- Chybí mi láska ze strany přítele
- Chyba v zápisu na VŠ
- Zhrubělá děloha - co diagnoza znamená?
- Znamená podle vás, že jsem těhotná?
- Spatne rozhodnuti!! Zivotni chyba
- Botičky 0-6 co to znamená