Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@karfice píše:
Já bych do toho šla. Zakladatelko - komu se mám dovolat a co mám vyzvídat?
pak dej info
jsem děsně zvědavá ![]()
@Lusy23 píše:
no spíš si myslím že chce zavolat oné slečně či paní
která tam bude mít jejího chlapa
![]()
@sissi79 píše:
která tam bude mít jejího chlapa![]()
A bude si myslet ze to je manzel svoji sousedky ![]()
@Pulpy píše:
@Jana206 to uz jsem zkousela.. Proc rozbit hubu? Jejda ja to nemyslela zle..
Já jsem myslela ten na druhé straně drátu ![]()
Prostě bych nevolala jen tak ze srandy na číslo, které neznám, kdyby to po mě chtěl někdo, koho neznám..To už se můžeš skrýt a zkusit to sama, ale spousta lidí skrytá čísla nezvedá..Kdybych volala pod číslem, tak by bylo uloženo v paměti..A když si vezmu v potaz, že mobil má dnes fakt každý..Taky jsem to nemyslela zle, jen poněkud zvláštní přání do diskuze..Proč nezavoláš z mobilu někoho z rodiny, svého dítěte, proč asi ![]()
@sissi79 píše:čistě náhodou
která tam bude mít jejího chlapa![]()
@Jana206 a koho kdyz ziju s muzem a me dite nema ani rok, natoz tak telefon.. A asi to chci vedet co nejdriv, jestli me podvadi nebo ne..kdyby mi to stacilo az zitra, tak zavolam treba z budky..
@Lusy23 jo vsak delejte si srandu, ale az budete resit vy, jestli vam muz zahyba, tak to uz vam tak do smichu nebude, co.. To bych se pak mohla smat ja..
@sissi79 píše:![]()
to rozlousnem aj tady, nemusí volat
začíná mě to lákat zavolat ![]()
@Pulpy píše:
@Lusy23 jo vsak delejte si srandu, ale az budete resit vy, jestli vam muz zahyba, tak to uz vam tak do smichu nebude, co.. To bych se pak mohla smat ja..
promiň občas to zlehčujeme ![]()
Máš už delší dobu podezření? Co tě přivedlo na myšlenku nevěry? Třeba to nebude tak horké jak si myslíš.
@Lusy23 píše:
začíná mě to lákat zavolat
Dej číslo, na které mám volat! Bude sranda, se optám, zda-li slečna právě souloží s panem Josem Armandem ![]()
Tož pobavme se při sobotním večeru.