Citlivý přední zub
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Zacinajici zanet, nemeskala bych a sla k zubari, at neskoncis jak ta pani co
tu dnes diskutovala, ze je bolesti na skoceni z okna
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Peggy54 To mě moc
neuklidnilo Ze zubů mám fakt schýzy. Zítra
uvidím, jestli se to nezlepší tak přes týden zajdu.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Peggy54 To mě moc neuklidniloZe zubů mám fakt schýzy. Zítra uvidím, jestli se to nezlepší tak přes týden zajdu.
![]()
Zkus alpu prikladat na vate na dasen a nebo cucat hrebicek, ale zrovna s prednim zubem bych moc neotalela
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Devcata mam citlivou stolicku, kdyz si dam neco tepleho a studeneho. myslite, ze se jedna o zacinajici kaz? dekuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@3322Martinka ja byla v tydnu na preventivce a stezovala jsem si ze me v 6 jakoby v ni skubne kdyz piji horky caj, nebo hodne horke jidlo, ale ne vzdy, pri kousani neboly, 3 jdu na cisteni kanalku, nastesti ze jsme to podchytili vcas.. takze asi to bude taky neco s kanalkem
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Peggy54 píše:
Zkus alpu prikladat na vate na dasen a nebo cucat hrebicek, ale zrovna s prednim zubem bych moc neotalela
Si už připadám jak blbec, dva týdny zpátky jsem byla u zubařky,
protože mi na 7 vypadla plomba a jak nebyl zpevněný ten zub, tak se mi
ulomil i kousek zubu, teď toto a na začátku prosince preventivka, to už tam
budu jak doma Každopádně alpu nemám, tak snad
nebude vadit místo alpy mandlovice
Modlím se, ať to odezní.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Si už připadám jak blbec, dva týdny zpátky jsem byla u zubařky, protože mi na 7 vypadla plomba a jak nebyl zpevněný ten zub, tak se mi ulomil i kousek zubu, teď toto a na začátku prosince preventivka, to už tam budu jak domaKaždopádně alpu nemám, tak snad nebude vadit místo alpy mandlovice
Modlím se, ať to odezní.
Tak alkohol je nejlepsi, jen sem nevedla jestli nejsi tehu, at te k necemu
nenavadim
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@3322Martinka píše:Řekla bych kaz nebo kaz + kanálky. Ale toto mi dělá i v plombovaném zubu.
Devcata mam citlivou stolicku, kdyz si dam neco tepleho a studeneho. myslite, ze se jedna o zacinajici kaz? dekuji
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše: Řekla bych kaz nebo kaz + kanálky. Ale toto mi dělá i v plombovaném zubu.
Mě tohle dělalo u kanálku. A to byl prosím před půl rokem
opravovany…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Zápach po extrakci zubu
- Domácí bělení zubů při kojení?
- Jak dlouho vaše děti zvracely při růstu zubů
- Zánět zubu v těhotenství, velký strach
- Máte někdo korunky na předních zkažených zubech?
- Růst zubu u 6leťáka - zvracení, únava
- Rozpadaní zubů v těhotenství
- Nové zuby
Ahoj, dneska jsem začala mít citlivou? jedničku, ale jenom jednu, nemám na ni žádný kaz. Není to ani bolest, ani citlivé na horké/studené, ale takový zvláštní pocit, když dám zuby k sobě, „opřu“ jazyk o zuby, nebo na něj sáhnu prstem. Jako bych ten zub cítila až ke kořenu. Máte někdo stejnou zkušenost?