Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2160
14.3.13 19:03

Neboj se nic, bude to coby dup :mrgreen: teď si vzpomínám, že po clostíku se mi udělala malá cysta-úplně jsem na to zapoměla :roll: ale příští návštěvu už nebyla… taky jsem baštila ultrogestan-nebo, jak se ten hormon jmenoval :zed: a to jsem přibrala asi 4 kilča :? jinak je to snad už vše :) pokud si ještě na něco vzpomenu, hned napíšu :lol: taky jsem na to dost myslela a nepřála si nic jiného než otěhotnět…po těch pár měsících jsem to vzdala a řekla si, že až to příjde, tak to příjde a pak až se to povedlo :potlesk: držím každé co si těhotenství moc přeje-hodně štěstíčka :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
14.3.13 20:18

@Veronikq a Ájoooo… jojo 6 měs. hrozně to letí. Jinak jsme to nevydrželi a nechali říct pohlaví… ano máme tam pindíka ale nechali jsme si to jen pro sebe… každej v okolí mě odhaduje na holku :mrgreen: Ájo tak u Tebe? Jdete nato ivf?
Veru a co ty a ten héééématom?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
14.3.13 20:52

@Anix no od te doby sem u dr. Nebyla tak :nevim: dala mi utrogestan a 20 jdu na krev a 26. Na ten sreening tak uvidim :) snad to bude o. k… Tak to je krasa chlapecka :* a jake jmeno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
14.3.13 21:18

@Veronikq
Jméno ještě nemáme… Napadá tě něco? Zatim už se týden drží Filípek a Adélka… stále vybíráme 2 jména, co kdyby náhodou :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
14.3.13 22:20

@Anix Joo zlato tak to vubec nevim ale to jsou krasna jmena :hug: Filoušek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
58
14.3.13 23:04

@Zdenda3530 také se přidávám jako motivace, já ho brala jen třikrát a za 3 měsíce rodím tak všem držím palečky :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
15.3.13 00:15

Holky zase takový spasitel ten clostil není… podle mé zkušenosti :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
15.3.13 08:14

Anix -Veru : tak zatim to IVF oddaluju páč jsem se zvážila a málem omdlela, mam teda fakt kurňa nadváhu a bojim se, že ten pokus by díky tomu byl zbytečný..tak, že ted se snažim cvičit a makat, ale moc mi to teda zrovna nejde..vždycky večer to zkurvim a něco sežeru :-( začnu dietně třeba dalamánek s tvarohem a zelenina jenže bohužel za hodinu skončim a zjistim, že jsem sežrala za cej večer třeba 2 + polévku a ještě třeba za dvě hodiny sežeru něco což je na H…No tak, že asi tak, ale moc to oddalovat nemůžu vzhledm k mému pokročilému věku haha…Tak, že Anix kluka a tek jsem zvědavá na tu Verču co to bude po tom zázračném Clostilu od Áji :-)

• Citovat
  • Upravit
andys5
15.3.13 08:17
  • Citovat
  • Upravit
4607
15.3.13 09:04

Ájo u nás jsou jedny… on nadváhu a dnu, věk 40 let… ona velkou nadváhu, můj odhad je 130kg a nikdo jim neřekně ani slovo… teďka půjdou na 2 ivf. Takže se nato vyprdni a koukej tam jít… nemáš naco čekat a navíc teďka se budeš trápit s jídlem a cvičenim a pak to přibereš zpátky. Hele mě jen 2 dávky clostíku stálo 10kg nahoře… a tys jich měla myslim 8 né?! tak neblbni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
andys5
15.3.13 10:06

Anix: tak 130 nemám to je fakt…no oni to IVf udělají to se nebojím, ale je velice pravdepodobné, že se to nepovede s nadváhou říkají a já slíbila že zhubnu a ještě jsem přibrala :mrgreen: a furt se bojím, že si zybtečně vyplácám pokus :|…JJ měla jsem 7 dávek Clostíku no :-(, ale děkuji protože mne to vždycky nakopne když mi něco takového někdo napíše :hug:

• Citovat
  • Upravit
469
15.3.13 10:23

Anix: tak jsem se tedy zaregistrovala znova pač mne rozčilovalo, že nemužu zapnout ty podpisy, protože jsem zapoměla jak heslo ale psalo mi to že i mejl mam blbě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
15.3.13 10:49

@Andys5.
Jéééé NOVÁČEK… počet příspěvků 1… hele já si myslim že nadváha s tim nemá moc společného ale je fakt že pokud se to nepovede tak to všude budou schvalovat na nadváhu… Já mam nadváhu psanou všude v papírech… debilové, jako kdybych o tom nevěděla že jí mam… rodina po mě chtěla vidět těhu průkazku, neukážu, až po porodu kde budu moct začárat tu váhu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
15.3.13 11:06

Anix: hahahhahaahahhaahah jsí mne fakt teda jako pobavila :-) No já ted koukala na ten pořad jak ten kluk pomaha zhubnout tem nadmerne obézním jo a tam byla holka, která nemohla otěhotnět kv. obezitě ( ale je fakt že ona měla 161 kg) no a kv. obezitě mela policystické vaječníky a pak zhubla 95 kg si představ a nastartovali se jí a všechno v pohodě..jako neskutečnej příběh a neskutečná frajerka, že to takhle dokázala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
15.3.13 11:14

Ahoj zlaticka… Co se nadvahy tyce nevim jak Vy ale ja uz od malicka touzim nyt hubena a najde to :nevim: takze Andy urcite to zkus neee ze bych ti neverila.. Vim ze bys to dokazala ale bude to trvat pokud nechces nejak razant. d hladovet nebo brat treba adipex… A zdrava cesta je dlouuuuuha :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová