Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4607
29.3.13 12:24

@Veronikq Že by Ája šla do dvojek? To teda nevim v dnešní době a dobrovolně… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
29.3.13 12:35

@Anix hahahah holky já klidně ale podle mne není z čeho při IVF si musímnechat dát jen jedno vejce tak, že z toho těžko budou dvojčátka :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
29.3.13 12:40

@Andys5. Ájo to nevim ale známá byla nedavno na IVF a nechávala si dát 2 vajíčka… Teda jestli nekecá a nechce být jen zajímavá. Já od rána uklízim atd. a nějak se nemůžu vyprdel z kuchyně a to mam celej barák :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.13 14:10

Ahuj holky, začala sem si hledat něco o Clostylbegytu a našla tuhle konverzaci.. :-) všem těhulkám přeju hodně štěstíčka a hlavně zdravýho prcka :-) a těm co se snaží, aby už se vám to povedlo :-) já po pěti letech sem vysadila aktikoncepci a začali sme se s přítelem snažit o miminko.. MS sem měla ale jen jednou za 2 měsíce (od října do teď sem měla MS 3×) byla sem už podruhý na vyvolání MS agolutinem a dneska sem zbaštila první tabletku clostíku.. těší mě že tolika slečnám pomohl, ale trochu mě vyděsily ty potraty a cysty.. sem nějaká rozhozená, ale snad když si budu moct pokecat s váma, tak mi bude lépe.. věřím tomu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
29.3.13 15:53

@LeninkaKralova
Další clostilka :pankac:
O potratech teda slyšim prvně… a cysta? No tu mam po clostíku :pocitac:
Pevné nervy a hlavně se nato moc neupínej a nedávej tolik naděje do jednoho bíleho prášku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.3.13 16:11

No, psalo se o tom hodně hlavně na začátku, že to brali třeba 3× po sobě a pokaždý potratili, tak mě to trochu vyděsilo.. ale ke konci už sem v příspěvcích nacházela hlavně ty cysty.. děkuju, budu se snažit se na to tolik neupínat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
1.4.13 12:47

@LeninkaKralova Ahoj :mavam: hodně štěstí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
2.4.13 08:36

@LeninkaKralova Vítám Tě!!!

@Anix : čauky jo jo ono si můžeš dát dvě vejce, ze zákona máš 4 pokusy ale pokud si dáš už v jednom dvě vejce tak to počítají jako by jsi měla za sebou 2 pokusy víš!! a protože já jsem při prvním pokusu měla dvě vejce a ted kdybych si také dala dvě tak už pak nemám ani jeden pokus :| tak, že si dám jen jedno, aby mi pak zbyl ještě jeden poslední pokus

Tak, že jinak pochopila jsem to prý já špatně: prý si můžu dát klidně dvě vejce a furt mi zbyde jeden pokus pak ještě..tak, že pokud budou dvě tak jdu to toho.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
2.4.13 15:23

Ahoj holky tak dnes sem byla na k. o a prý to vypadá na kluka že tam něco trčí ale nedává to 100 % takže asi prd holčička :( :hug: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.13 15:36

@Veronikq ahuj děkuju za přivítání :-) taky by sme chtěli holčičku, přítel chce malou princeznu, ale kluci jsou taky fajn :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
2.4.13 15:39

@LeninkaKralova noo škoda že se to nedá ovlivnit :) ale hlavně ať jsou zdraví… kdy zobes? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4635
2.4.13 15:46

Ahoj, jen jsem náhodou narazila tady na tu diskusi a chci vás moc podpořit a popřát vám hodně štěstí a brzké zadaření. My máme po clostylbegytu nakonec krásná zdravá dvojčata (holčičku a chlapečka). Během těhotenství nějaké potíže byli: hematom, krvaácení, silné nevolnosti, problémy s tlakem,..- ale nakonec to vyšlo. Moc držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.4.13 16:23

@Veronikq dnes jsem dobrala poslední prášek a budu čekat na ovu, jestli nějaká přijde :-) a jak si na tom ty? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
2.4.13 16:25

@mmmmmmmm Gratuluji :hug: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
2.4.13 16:27

@LeninkaKralova Hlavně nepodceňuj sex… ;) my první pokus málo sexovi ale druhý ( podařilo se ).sme jeli každý den od 9- do 27 Dc :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová