Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veronikq Že by Ája šla do dvojek? To teda nevim v dnešní době a dobrovolně… ![]()
@Anix hahahah holky já klidně ale podle mne není z čeho při IVF si musímnechat dát jen jedno vejce tak, že z toho těžko budou dvojčátka ![]()
@Andys5. Ájo to nevim ale známá byla nedavno na IVF a nechávala si dát 2 vajíčka… Teda jestli nekecá a nechce být jen zajímavá. Já od rána uklízim atd. a nějak se nemůžu vyprdel z kuchyně a to mam celej barák ![]()
Ahuj holky, začala sem si hledat něco o Clostylbegytu a našla tuhle konverzaci..
všem těhulkám přeju hodně štěstíčka a hlavně zdravýho prcka
a těm co se snaží, aby už se vám to povedlo
já po pěti letech sem vysadila aktikoncepci a začali sme se s přítelem snažit o miminko.. MS sem měla ale jen jednou za 2 měsíce (od října do teď sem měla MS 3×) byla sem už podruhý na vyvolání MS agolutinem a dneska sem zbaštila první tabletku clostíku.. těší mě že tolika slečnám pomohl, ale trochu mě vyděsily ty potraty a cysty.. sem nějaká rozhozená, ale snad když si budu moct pokecat s váma, tak mi bude lépe.. věřím tomu ![]()
@LeninkaKralova
Další clostilka ![]()
O potratech teda slyšim prvně… a cysta? No tu mam po clostíku ![]()
Pevné nervy a hlavně se nato moc neupínej a nedávej tolik naděje do jednoho bíleho prášku…
No, psalo se o tom hodně hlavně na začátku, že to brali třeba 3× po sobě a pokaždý potratili, tak mě to trochu vyděsilo.. ale ke konci už sem v příspěvcích nacházela hlavně ty cysty.. děkuju, budu se snažit se na to tolik neupínat ![]()
@LeninkaKralova Vítám Tě!!!
@Anix : čauky jo jo ono si můžeš dát dvě vejce, ze zákona máš 4 pokusy ale pokud si dáš už v jednom dvě vejce tak to počítají jako by jsi měla za sebou 2 pokusy víš!! a protože já jsem při prvním pokusu měla dvě vejce a ted kdybych si také dala dvě tak už pak nemám ani jeden pokus
tak, že si dám jen jedno, aby mi pak zbyl ještě jeden poslední pokus
Tak, že jinak pochopila jsem to prý já špatně: prý si můžu dát klidně dvě vejce a furt mi zbyde jeden pokus pak ještě..tak, že pokud budou dvě tak jdu to toho.-)
Ahoj holky tak dnes sem byla na k. o a prý to vypadá na kluka že tam něco trčí ale nedává to 100 % takže asi prd holčička
![]()
@Veronikq ahuj děkuju za přivítání
taky by sme chtěli holčičku, přítel chce malou princeznu, ale kluci jsou taky fajn ![]()
@LeninkaKralova noo škoda že se to nedá ovlivnit
ale hlavně ať jsou zdraví… kdy zobes? ![]()
Ahoj, jen jsem náhodou narazila tady na tu diskusi a chci vás moc podpořit a popřát vám hodně štěstí a brzké zadaření. My máme po clostylbegytu nakonec krásná zdravá dvojčata (holčičku a chlapečka). Během těhotenství nějaké potíže byli: hematom, krvaácení, silné nevolnosti, problémy s tlakem,..- ale nakonec to vyšlo. Moc držím palce.
@Veronikq dnes jsem dobrala poslední prášek a budu čekat na ovu, jestli nějaká přijde
a jak si na tom ty? ![]()
@LeninkaKralova Hlavně nepodceňuj sex…
my první pokus málo sexovi ale druhý ( podařilo se ).sme jeli každý den od 9- do 27 Dc ![]()