Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@LeninkaKralova Prvně sme sexovali ob den ale nejspíš to bylo málo a začali sme až
14 den cyklu
Ale pokud jdeš ba folikumetrii je to něco jiného
hodně štěstí
@LeninkaKralova Měření Folíku
já tam nikdy nebyla
ale řekne ti kolik mm měří a kdy bude ocvulace
@Veronikq jo, no mam jít na UTZ až příští měsíc, ale něco povídal, že se musí hlídat jestli ty vajíčka zrajou nebo ne.. mam hormonální poruchu.. málo progesteronu, díky kterému zrají vajíčka..
Tak já na folikumetrii byla dneska už po třetí, třetí měsíc dobrán Clostilbegyt, ale folikul z minula co byl 21mm a píchnutej Pregnyl nepraskl
a narostl do 29mm, už nemám brát ani Clostilbegyt a nedostala jsem ani Pregnyl, jen mě za týden píchnou Agolutin…tak jsem smutná…3 měsíce braní Clostilbegytu, folíky i sliznice pěkné, ale zatím žádný výsledek pozitivní, ztak za měsíc pani doktorka bude řešit co dál ![]()
@Veronikq
Phéééééé Veru bude mít dalšího piňdoura v rodině
Já už plánuju pro synátora autodráhu, příští rok pouštění drahů a kolem 3 let minibike… Oba jsme na motorky tak to musí bejt i synátor.
Co jinak, jsi doma? Nebo práce?
Veru: No nekecej tak @Anix UMÍ DĚLAT JEN CHLAPY ASI
..TAK JÁ TO ROZSEKNU A BUDU MÍT DVĚ ČURINY CO VY NA TO ![]()
Ahojky holky, chtěla jsem se zeptat. Měla jste některá cystu při zjištění těhu? Pozitivní testy atd?
@Andys5.
No je fakt že budeme potřebovat slečny proty naše raubíře ![]()
@Katarina89 jojo...... já
@Anix
Mě trochu děsí, to že někde píší, že zvýšené HCG může ovlivnit cysta.. Jak to u Tebe probíhalo? Měla jsi hned nějaké těhotenské příznaky?
@Katarina89
Příznaky žádné… těhu jsem zjistila teda já ne ale až na gyndě a to už jsem byla 7tt. bolesti v podbřišku jsem přikládala k cystě takže ani žádná testovací mánie nebyla a tak v 6tt. opice po akci jako hrom ![]()
@Anix píše:@Katarina89 já nemám žádné příznaky ani teď a to jsem 15 tt
@Veronikq
Phéééééé Veru bude mít dalšího piňdoura v rodiněJá už plánuju pro synátora autodráhu, příští rok pouštění drahů a kolem 3 let minibike… Oba jsme na motorky tak to musí bejt i synátor.
Co jinak, jsi doma? Nebo práce?
@Veronikq TŘEBA VERU SI TO PINDOUR ROZMYSLÍ A ZALEZE
…JÉÉÉ JÁ BYCH MOC TEDA PINDOURÁKA NECHTĚLA, ALE LEPŠÍ NEŽ NIC ![]()
@Andys5. Jo doufám že dr. se spletla taky bych holčičku ale nakonec je to moje a hlavně ať je zdrave ![]()