Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
469
10.4.13 15:12

@Anix @Veronikq

Tak že devčata jsem po mobilizaci…byla jsem u fyzioterapeutky ale nakonec mi nedelala tu konečníkem, protože prý si myslí, že zablokovaná nejsem, že je to zbytečné, ale stejně prý mi jí prej klidně udělá až příjdu příště..do IVF tam mam jít ještě dvakrát. Pěkne mi odblokovala celé tělo a dokonce jsem měla prý trošku bloky na pánvi..tak, že mi to odblokovala tak jsem ráda a musim říct že to bylo moc příjemné a mám hned lepší pocit. Doporučila mi cvičit pilates což mne teda vůůbec nebaví..furt u toho zívám.

No a jinak jsem si odnesla z CARU celou tašku léků budou mi teda píchat fostimon 4 krabičky najednou zatim je mám na 6 dnů tak uvidíme jestli budu potřebovat déle. Tak, že mám krátký protokol a začínám příští týden od 2 dne MS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
10.4.13 19:16

@Andys5.
Celé odpoledne jsem byla v Plzni a zrovna jsem řikala "kdopaví jak dopadla, holka jedna blonďatá " zapnu PC a vidim že jsi psala.
Prosimtě a cos vyfasovala za prášky? To je jako už stimul na IVF?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
10.4.13 20:18

@Andys5. Tak to je dobre ne příští týden to coby dup a pak to bude ;) taky jak s
em mrkla do kalendáře sem si řekla a sakra dnes de Andy do caru :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
11.4.13 08:04

@Anix @Veronikq Ano injekce na stimulaci před IVF začínám s pícháním příští týden až to dostanu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
11.4.13 10:45

@Andys5. Kdy bude cca zákrok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
11.4.13 10:46

@Andys5. Kdy bude cca zákrok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
11.4.13 11:02

@Veronikq No druhý den MS začíná píchání někdy ve středu nebo čt. počítám a bude se píchat tak 6-7 dnu pak hned punkce pokud budou uzrálé vejce a cca za 4 dny transfer..pokud vše proběhne ok a embyja přežijou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
11.4.13 11:20

@Andys5. Uuuu to je super :palec: takže tak za 14dní by mohlo být jasno zda se ujaloo miminko Vaše :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
11.4.13 11:22

@Veronikq: no 14 dnů než mi ho tam vložej..ale až mi ho tam vložej tak ještě dalších 14 dnu :-( klasika do další MS…to si ještě počkám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
11.4.13 12:26

@Andys5. doufám že máš pěkně volno nohy nahoru a klid :) udělej maximum :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
11.4.13 12:32

@Veronikq jasny delam fakt maximum, víc asi nejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
11.4.13 12:48

@Andys5. super tož to by bylo aby mimco nebylo :pankac: vše bude ok :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
11.4.13 13:06

Dekuji :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
13.4.13 20:14

Ahoj holky, zdravím Vás všechny, jsem tu nová, od zítřka začínám brát taky clostilbegyt, s přítelem se snažíme rok a půl, ale loni jsem měla 7 měsíců pauzu, kvůli přednádorovým změnám děložního čípku, byl mi část odstraněn, tak od ledna se mužeme pokoušet znova, ale zatím se nedaří, tak mi Dr předepsal Clostík, na stimulaci vaječníků, mám ho brát 5-9DC- 2 tabletky ráno, ale vubec mi neřekl že mám přijít na kontrolu, asi ho mám dobrat a pak čekat co se bude dít. Tak jsem zvědavá jak bude na mě působit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
14.4.13 00:31

@pavlausa
Pokud tě nepozval na měření folíku tak to nepoznáš ani ty zda na Tebe působí… Udělal ti doktor aspoň vyšetření? Když ti teda napsal clostík???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová