Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2605
1.5.13 19:19

@VerunkaS Veruuuu no teda obrovska gratulka :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
2.5.13 07:01

Moc děkuji… hlavně, aby vše bylo tak, jak má :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
2.5.13 07:10

@VerunkaS paráda :palec: ať se vše daří jak se dařit má

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
3.5.13 11:30

8o ahojda devcatka tak poslusne hlasim ze mi vyndali 6 vajuch z toho se oplodnilo 5 ale spravne se vyviji jen 3..v pondeli by.mel byt transfer pokud do pondelka vydrzi…tak ze to budou jeste pres vikend nerviky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
3.5.13 11:59

@Andys5. Andy no to je supr… Nakonec 6… A 3 to musi jedno mimi zvladnout :srdce: uz at je po. :hug: neboj bude to :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
3.5.13 17:15

@Veronikq. no veru dekuji musime doufat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1040
3.5.13 19:19

@Andys5. držím palcééé :palec: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
3.5.13 19:51

@Andys5. Ahojky, no tak to moc gratuluju a držím palce :-) Určitě se to podaří :-)

Jinak já hlásím po pěti návštěvách v CARu ducha :-D Neproběhla ani inseminace…asi to bylo psychikou :-D Ale uvidíme, zda přijde ta mrcha nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
3.5.13 20:07

@petruska131 Peto toz to gratulujii :) :hug: :kytka: to je muj duch asi 33 dc :mrgreen: a povedlo se :* takze se raduuuj a no stres ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
3.5.13 20:13

@Veronikq děkuju moc :hug: snad to dopadne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
4.5.13 10:52

@petruska131
Ahoj Peti, moc gratuluji. Me stačilo se do iscare objednat a v den návštěvy jsem našla //. Přeji ať krasne sili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
4.5.13 11:02

Jak nad tim premyslim i ja sem vyla objednana na 29.1 a par dni predtim sem ho nasla :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.13 13:04

Clostilbedyt - nežádoucí učinky

Ahojky holky,
včera jsem dobrala pátou tabletku Clostil. Po celou dobu užívání jsem sem tam měla pocit na omdlení a až včera to vyvrcholilo, šílená zimnice, teplota a pořád se mi chtělo zvracet, neudržela jsem v sobě žádné jídlo ani pití. Tak bych se chtěla zeptat, zda některá z Vás neměla podobné problémy, hlavně ani nevím jestli je to po těch přášcích. Snažíme se o miminko už od srpna a pořád nic, tak mi gynekolog napsal tyto tablety. Doufám, že se to podaří hned na poprvé a že už další nebudu muset brát.

• Citovat
  • Upravit
469
5.5.13 09:54

@petruska131 moc drzim palce a dekuji…ja jsem nervni aby pres ten vikend prezily a do toho mam siiilenej kasel a rymu a trosku se bojim ze nejsem moc ok na zahnizdeni embyek teda…
@Katarina89. tobe mooooc gratuluju!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
5.5.13 09:57

Anonymni: teda jako vim ze hodne holkam bylo po clostilu spatne..mne poprve a v prvnich dnech taky mela jsem mzitky pred ocima a motala se mi hlava..ale pak se to srovnalo a uz od te doby ok…vim ze jinym holkam je spatne ale tak jako tobe…o tom jsem jeste neslysela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová