Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Veronikq. haha garantuju ti ze moje. kejty pr…el by jsi nechtela aby jsi v lete nemohla nosit kratasy nebo sukni a parila se v dlouhejch kalhotach nebo trictvrtakach
taky.mi to furt pise vulgarismy
@Veronikq jasne ze nevim veru to je jeste brzo..jen to ze m boli uz 3 dny. pekne bricho..ale prej to je normalni a nejde z toho poznat duvod…muze se zahnizdovat embryo a nebo taky naopak…kdyz jsem mela prvni ivf tak mne taky bolelo bricho a nakonec jsem to dostala tak ze spis pocitam. s horsim ![]()
Tak hlásím, že dneska jsem to dostala, tak od pondělí začáním po druhé brát clostilbegyt, tak se uvidí, zdali to vyjde nebo ne
@Andys5. Ájo a co kozy? Koukej na bradavky jestli se něco s nima děje… ![]()
@Anix haha kozy mam pekny noooo
. kozy mne bolej siiiiilene ze nemuzu ani spat ale to uz me bolej od ovulace a bolej me takhle skoro vzdycky…a bradavky mam stejny
…ja to vidim blbe citim se jako po kazde inseminaci nebo prvnim ivf jinou zmenu nepocituju…asi ut. nebo streda udelam test at to mam z krku
to uz bude 9-10 den a carka by mela byt videt
Ja mam kozy porad stejny
aj bradavky mam je teda jak pred ms celou dobu… I pred zjistenim tehu… A test nemuzes udelat driv ![]()
@Veronikq veru nemuzu nejdriv to je videt az za 10-12 dni kdyz si udelas test driv muze byt i falesny vysledek kv. pregnylu a nebo jeste tehu neni videt ![]()
@Veronikq
Weru není možné… já mam bradavky jak protitankové střely…
@Andys5. Ájo tak počkej ještě do toho 20.5… ale jak chceš… testy stejně nejsou na 100%
@Anix jasny to ja vim vid pockam do stredy…ja kdyz jsem byla tehotna v 16
tak mi strsne ztmavly bradavky a bolely jak svin…sice uz je to davno a presne si to nepamatuju ale co vim tak mi bylo siiilene blbe a furt jsem blila ale to az tak ve druhem mesici a prave ty prsa si pamatuji ze byly strasne hnede ty bradavky ja mam jinak ruzove a bolely siiilene… a porad si ted myslim ze kdybych byla tehu tak to poznam
@Veronikq hahahaha krasneeeeeee…ja se z tebe fakt jednou zblaznim