Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
469
8.5.13 17:01

@Veronikq. haha garantuju ti ze moje. kejty pr…el by jsi nechtela aby jsi v lete nemohla nosit kratasy nebo sukni a parila se v dlouhejch kalhotach nebo trictvrtakach :-( taky.mi to furt pise vulgarismy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
9.5.13 17:59

@Andys5. Vis uz neco zeno? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
9.5.13 19:16

@Veronikq jasne ze nevim veru to je jeste brzo..jen to ze m boli uz 3 dny. pekne bricho..ale prej to je normalni a nejde z toho poznat duvod…muze se zahnizdovat embryo a nebo taky naopak…kdyz jsem mela prvni ivf tak mne taky bolelo bricho a nakonec jsem to dostala tak ze spis pocitam. s horsim :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
9.5.13 21:58

Tak hlásím, že dneska jsem to dostala, tak od pondělí začáním po druhé brát clostilbegyt, tak se uvidí, zdali to vyjde nebo ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
9.5.13 22:04

@Andys5. Ájo a co kozy? Koukej na bradavky jestli se něco s nima děje… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
10.5.13 08:45

@Anix haha kozy mam pekny noooo ;-))). kozy mne bolej siiiiilene ze nemuzu ani spat ale to uz me bolej od ovulace a bolej me takhle skoro vzdycky…a bradavky mam stejny :-(…ja to vidim blbe citim se jako po kazde inseminaci nebo prvnim ivf jinou zmenu nepocituju…asi ut. nebo streda udelam test at to mam z krku :-( to uz bude 9-10 den a carka by mela byt videt

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
10.5.13 09:15

Ja mam kozy porad stejny :pankac: aj bradavky mam je teda jak pred ms celou dobu… I pred zjistenim tehu… A test nemuzes udelat driv :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
10.5.13 09:16

A ja se citiiim porad stejne ;) zadna zmena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
10.5.13 09:42

@Veronikq veru nemuzu nejdriv to je videt az za 10-12 dni kdyz si udelas test driv muze byt i falesny vysledek kv. pregnylu a nebo jeste tehu neni videt :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
10.5.13 09:54

@Andys5. Dobre pockame na utery nebo st.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
10.5.13 12:34

@Veronikq
Weru není možné… já mam bradavky jak protitankové střely…
@Andys5. Ájo tak počkej ještě do toho 20.5… ale jak chceš… testy stejně nejsou na 100%

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
10.5.13 16:11

@Anix jasny to ja vim vid pockam do stredy…ja kdyz jsem byla tehotna v 16 :mrgreen: tak mi strsne ztmavly bradavky a bolely jak svin…sice uz je to davno a presne si to nepamatuju ale co vim tak mi bylo siiilene blbe a furt jsem blila ale to az tak ve druhem mesici a prave ty prsa si pamatuji ze byly strasne hnede ty bradavky ja mam jinak ruzove a bolely siiilene… a porad si ted myslim ze kdybych byla tehu tak to poznam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
10.5.13 20:00

@Andys5. @Anix az je uvidite dejte vedet :mrgreen: vymazu to :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
10.5.13 20:10

:mrgreen: @Veronikq hahahaha krasneeeeeee…ja se z tebe fakt jednou zblaznim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
10.5.13 20:25

@Andys5. :-D :-D :-D :-D :-D :-D :hug: fakt nejsou jine :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová