Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1561
17.5.13 23:04

@Andys5. jj díky moc jeden cyklus ho zkusim a uvidim. Doufám že když se bere jen 5 dní že po něm nenakynu už takhle jsem dost přibrala :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
17.5.13 23:09

@prcek3
Neboj… nakyneš po něm… a po jedné dávce je velice malá pravděpodobnost že by ti to hned nabudilo vaječníky :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
17.5.13 23:12

@Anix povídal dr. že to zkusí 1 cyklus já stim nějak problém neměla vždy tam ovu byla a nebo se na ní schylovalo až teď co beru ten Nosifol není asi to má na mě opačný učinek :( uvidim jak to bude.to je poslední šance pak mě chce poslat na IVF, ale to já nevim jestli to vše podstoupit :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4607
17.5.13 23:13

@prcek3
Naco je nosifol?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
17.5.13 23:19

@Anix na hov.. :mrgreen: no teď vážně mělo by to podporovat ovulaci a když má někdo PCO, ale všichni ho chválili jak po něm spoustu ženských otěhotnělo jak je dobrej i dr. mi to tvrdil tak jsem si ho koupila je to 5 krabiček na 3 měsíce za 1800,– a výsledek žádnej jen ten že ovu vůbec nebyla třeba je to náhoda že je teď anovulák ale i tak mi to rozhodilo cyklus a to jsem to vždy dostávala na den přesně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
469
18.5.13 09:37

@prcek3 ja ho brala 7 mesicu v kuse vubec nic mi po nem nebylo a ovulaci jsem mela suprovou…bude vekka nahoda kdyz se ti zadari hned po prvnim cyklu…brala bych ho minimalne tak 3kola aspon…ale to zalezi na tvem dr. a jak na nej budes reagovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
18.5.13 10:12
@prcek3 píše:
@Andys5. jj díky moc jeden cyklus ho zkusim a uvidim. Doufám že když se bere jen 5 dní že po něm nenakynu už takhle jsem dost přibrala :twisted:
:D ja po prvnim kole +5 kg a druhe kolo +5 kg ale po druhem se povedlo
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
18.5.13 10:14
@Andys5. píše:
@prcek3 ja ho brala 7 mesicu v kuse vubec nic mi po nem nebylo a ovulaci jsem mela suprovou…bude vekka nahoda kdyz se ti zadari hned po prvnim cyklu…brala bych ho minimalne tak 3kola aspon…ale to zalezi na tvem dr. a jak na nej budes reagovat

Andy ted tak premyslim kdyz ty ovulku mas krasne se stimulujes… Neni treba chyba ve sperma :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
18.5.13 11:03

@Andys5. No uvidim co to ten jeden cyklus se mnou udělá, dr. mě chce pořád poslat na IVF, ale já nevim jestli to vše podstupovat, navíc manžel povídal že nikam nejde, nevim jestli se bojí. @Veronikq ale taky už mě napadla ta myšlenka jestli to není manžela chyba :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
18.5.13 11:48

@prcek3 a ty uz mas neco za sebou?? Vysetreni, stimulace nebo tak? Ze te posila hned na IVF a to bude urcite muset chlap na speriogram

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
18.5.13 11:54

@prcek3 Kazdopadne muj chlap mel stejny problem ze nepujde do kabinky atd… Mel spis tremu ( nuzes to dovest do 30 min ) pry… Po nastesti pomohl clostik ale rikala sem mu ze pokud nepouze dame tomu volny prubeh 2 roky a pokud nic tak pujdem… Kazdopadne sem tak jako tak jednala objednla sem nas do centra (doma sem rekla ze se dlouuuuuuuho ceka :D ze to tak vyjde… No a on souhlasil pry kdyz to pro tebe az tolik znamena.. Fajn :-D.. No ale mel stesti par dni pred prvni navstevou sem nasla // ( po druhem clostiku )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1561
18.5.13 12:24

@Veronikq jo byla jsem na laparo a tam zjistili že je vše v pořádku, jak průchodnost tak děloha. stimulaci za sebou nemám poslal mě na to laparto, pak mi dal ten Nosifol a teď mi napsal clostík ale vzdledem tomu že prý už mi bude v srpnu 36 tak to nechce zbytečně prodlužovat a poslat mě na to IVFko, ale manžel se k tomu moc nestaví on má jiný názor, mu to přijde moc rychlé. chodila jsem k němu na kontrolní utz jak to vypadá s ovu a vždy v pohodě. až tenhle cyklus asi po tom Nosifolu nic uplně mi rozhodil cyklus a to jsem to vždy dostávala na den přesně. Já myslim že bych na manžela trochu zatlačila tak by určitě šel, ale ještě tomu chci asi dát šanci mormálně. mám doma dva kluky tak o to je to trošku lehčí, protože kdyby to takhle nešlo a chtěla první dítě tak se snad zbláznim :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
18.5.13 12:31

@prcek3 Treba ten clostik pomuze ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3564
18.5.13 18:44

Ahoj :mavam: tak ja mam poprve clostil a plně v něj důvěřuji :srdce: tak snad se nám všem zadaříí napoprvéé :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
18.5.13 19:05

@hankaaaa Me se povedlo na podruhe :hug: hodne stesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová