Pomohl vám Clostilbegyt? Podělte se o pozitivní zkušenosti

Napsat příspěvek
Velikost písma:
76
26.1.13 15:35

@Veronikq neboj určitě bude silit, tu vcerejsi fotku jsem musela trochu zkoumat, a dneska jsem to bez zkoumani videla ;), takze verim, ze bude pekne silit a bude vse v poradku :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
26.1.13 15:37

@nefa ty by bylo boží :) děkuju za podporu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
26.1.13 15:38

@kajmi muzu se zeptat jaky byl ten druhy lek, ja mam pco, jsem po laparo a po 6 mesicni lecbe clostilem, po 3 mesicich jsem otehotnela, ale nedopadlo to dobre… posledni 2 mesice bez reakce a v utery jdu znovu k dr, co dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
26.1.13 15:39

@Katarina89 Ahoj, tak já sem na tom úplně stejně :-) a mám 8 mm ve 13. DC :-) Teď sem dojela třetí dávku a pokud nezareaguju tak, jako poprvé, kašlu na to a zavolám do Pronatalu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
26.1.13 15:42

@petruska131
A myslíš, že třeba nedorostou? že by ovu byla později? Dávkování máš taé 1-0-0? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
26.1.13 15:43

@Veronikq neboj bude, hlavne se nestresuj, nohy na horu, dej si cokoladku a hezky odpocivej :palec: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
26.1.13 15:44

@Katarina89 No já to takhle měla i poprvé, kdy ovulka byla :-) 13. DC mi nedávali šanci a 18. DC dorost jeden dominantní a 19. DC byla ovulka :-) Při druhé dávce žádné folíky a teďka právě při 13. DC je jeden 8 mm, takže si myslím, že to budu mít jako při té první :-) Brala jsem dvě dávky 1-0-0 a tu třetí už 1-0-1

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
26.1.13 15:48

@petruska131
Takže myslíš, že nemusím házet úplně flintu do žita? mě třetí dávka čeká taky 1-0-1, tak douufám, že to zabere. Při prvním měsíci jsem měla 17DC dva dominatní folikuly kolem 20mm a teď jen takhle. Dr. mi řekla ať s ovu nepočítám, tak jsem z toho jelen!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
26.1.13 16:00

@Katarina89 N tak to máme vážně úplně stejně :-) No já taky čekám :-) Dneska jsem teprve 15. DC, tak uvidíme, ale myslím, že to klapne :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2342
26.1.13 16:26

@petruska131
A děláš si ovu testy nebo jdeš ještě na utz? Já jsem dnes 16DC, ale nic nepociťuji…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
26.1.13 16:29

Ahoj holky, tak já Vám něco povím, mě si doktorka zve na folikuly vždy nejméně po deseti dnes po dobrání, tudíž první cyklus jsem šla na ultrazvuk 17DC a folikul byl 13mm tak mi 21DC píchla pregnyl, to už totiž dorostl na 16mm, vím, že to není žádný zázrak, ale kdyby doktorka neviděla naději na úspěšnou ovulaci, tak by do mě přeci pregnyl nepíchla… a teď druhé kolo si mě pozvala na 18DC, kde zjistila, že jeden folicul je už prasklý, takže ovulka mohla být asi 16DC nebo 17DC, a ještě mi řekla, že tam mám jeden folikul, který asi taky praskne, takže mi radila jen „stykovat, stykovat, stykovat“. Jo a také jsem se jí ptala u prvního kola, jestli 13mm není na 17DC málo a ona mi tvrdila, že clostilem uměle vyvolává ovulaci, tudíž ovulace příjde o něco déle než jak se píše v knížkách 12DC… já jsem zatím brala clostil 5-9DC a pak cca za deset dní na ultrazvuk… takže holky, hlavně PETRUSKA132 nezoufej, já si myslím, že když je ovulace při clostilu 17-19DC, tak je to úplně normální… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
26.1.13 16:43

@nefa stres nemám ale práce až nad hlavu :/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
26.1.13 16:47
Jo jo, ještě jdu v pondělí a tam se uvidí, jestli si mě pozve ještě na středu a píchne pregnyl…
@Katarina89 píše:
@petruska131
A děláš si ovu testy nebo jdeš ještě na utz? Já jsem dnes 16DC, ale nic nepociťuji…
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1547
26.1.13 16:48
Tak je vidět, že to je prostě u každý jinak a každej doktor taky říká něco jinýho :-D Tak ještě že se tady máme a pomůžem si samy :-D
@VerunkaS píše:
Ahoj holky, tak já Vám něco povím, mě si doktorka zve na folikuly vždy nejméně po deseti dnes po dobrání, tudíž první cyklus jsem šla na ultrazvuk 17DC a folikul byl 13mm tak mi 21DC píchla pregnyl, to už totiž dorostl na 16mm, vím, že to není žádný zázrak, ale kdyby doktorka neviděla naději na úspěšnou ovulaci, tak by do mě přeci pregnyl nepíchla… a teď druhé kolo si mě pozvala na 18DC, kde zjistila, že jeden folicul je už prasklý, takže ovulka mohla být asi 16DC nebo 17DC, a ještě mi řekla, že tam mám jeden folikul, který asi taky praskne, takže mi radila jen „stykovat, stykovat, stykovat“. Jo a také jsem se jí ptala u prvního kola, jestli 13mm není na 17DC málo a ona mi tvrdila, že clostilem uměle vyvolává ovulaci, tudíž ovulace příjde o něco déle než jak se píše v knížkách 12DC… já jsem zatím brala clostil 5-9DC a pak cca za deset dní na ultrazvuk… takže holky, hlavně PETRUSKA132 nezoufej, já si myslím, že když je ovulace při clostilu 17-19DC, tak je to úplně normální… :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
26.1.13 17:09

@Veronikq hlavne se setri kocko, vis jak nic se nema prehanet, ale jestli se citis fajn, tak bych asi nevidela problem, jen zadne tezke veci nezvedej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová