Matka 16 let - nárok na dávky
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Tak hlavně že vím, na jaké „daňové poplatníky“ jsou moje nemalé daně. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Burj Chalifa píše:
Tak hlavně že vím, na jaké „daňové poplatníky“ jsou moje nemalé daně.
Neboj, sami slusny a sporadany lidi. O svych 6 deti se za nase dane dobre staraji ( chtelo by se mi rict - no, aspon neco).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo jo, vzorná péče: hlášená na ÚP, všechny hmotky a dávky vyběhané. Možná že 6 dětí má i 6 tatínků, minimálně o otci (dědečkovi) nikde nečtu. Rodinný model se podědil, slečna začíná v 16, taky to vidím, že toho za život moc nenapracuje. A pravděpodobnost, že zůstane s nyní šestnáctiletým budoucím tatínkem??? No nechci být zlým prorokem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdo říká, že je na HN stále? Pobírá ji od té doby co byla na zákroku, jelikož prodělala rakovinu děložního čípku.
A ano! Vzorně se o děti vždy starala, měly vždy to co chtěli a potřebovaly. Kdyby se o ně vzorně nestarala, pochybuji o tom, že její 2 nejstarší syni, budou mít zajištěnou stálou práci, dcera (ta těhotná) chodila na Veřejnosprávní akademii a 2 mladší dcery navštěvovali již od 6 třídy gymnázium. A že dceru podporuje a nevyčítá jí otěhotnění? Asi proto, že je lepší své dítě podporovat v dobrém i zlém a vždy jim byt oporou. Mám kamarádku, které její dcera otěhotněla chvilku před 18 a z důvodu, že chodila ještě na SŠ a bála se to říct matce tak se pokusila předávkovat práškama. Tak nevím no, jestli bych chtěla se svou dcerou mít vztah takový, aby se mi bála svěřit, když má problémy.
Myslím, že vůbec nezáleží na tom, na jakých dávkách člověk je, ale jak se umí postarat! Nepochopím ty lidi co chcou vše komentovat jen, aby si „rýply“.
Hloupá holka? A proč? Protože prostě otěhotněla v 16 a nechá si to? Kolik je takových dívek? Určitě není první ani poslední těhotná 16.. a kolik je tady maminek co by děti mít chtěly, ale nemohou? Sama jsem se s manželem pokoušela o dítě 4 roky a dodnes nic a sama kdybych byla těhotná i v tolika letech nešla bych na potrat, protože bych nikdy nemohla zabít něco co je ve mě a je mou součástí.
Neprosila jsem o chytré řeči, ale o solidní odpověď na dotaz, ale je pěkné, že se tu najdou ještě chytré rýpalky. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maria04 píše:
Kdo říká, že je na HN stále? Pobírá ji od té doby co byla na zákroku, jelikož prodělala rakovinu děložního čípku.
A ano! Vzorně se o děti vždy starala, měly vždy to co chtěli a potřebovaly. Kdyby se o ně vzorně nestarala, pochybuji o tom, že její 2 nejstarší syni, budou mít zajištěnou stálou práci, dcera (ta těhotná) chodila na Veřejnosprávní akademii a 2 mladší dcery navštěvovali již od 6 třídy gymnázium. A že dceru podporuje a nevyčítá jí otěhotnění? Asi proto, že je lepší své dítě podporovat v dobrém i zlém a vždy jim byt oporou. Mám kamarádku, které její dcera otěhotněla chvilku před 18 a z důvodu, že chodila ještě na SŠ a bála se to říct matce tak se pokusila předávkovat práškama. Tak nevím no, jestli bych chtěla se svou dcerou mít vztah takový, aby se mi bála svěřit, když má problémy.
Myslím, že vůbec nezáleží na tom, na jakých dávkách člověk je, ale jak se umí postarat! Nepochopím ty lidi co chcou vše komentovat jen, aby si „rýply“.
Hloupá holka? A proč? Protože prostě otěhotněla v 16 a nechá si to? Kolik je takových dívek? Určitě není první ani poslední těhotná 16.. a kolik je tady maminek co by děti mít chtěly, ale nemohou? Sama jsem se s manželem pokoušela o dítě 4 roky a dodnes nic a sama kdybych byla těhotná i v tolika letech nešla bych na potrat, protože bych nikdy nemohla zabít něco co je ve mě a je mou součástí.
Neprosila jsem o chytré řeči, ale o solidní odpověď na dotaz, ale je pěkné, že se tu najdou ještě chytré rýpalky.
Protože otěhotněla v 16 a 3 měsíce o tom nevěděla
to se většinou stane buď selháním HA, kterou nebere nebo nezodpovědným přístupem
to neznamená, že je jinak špatná nebo něco, akorát prostě ten fakt, že o tom 3 měsíce nevěděla je opravdu dost zvláštní vzhledem k popisovaným situacím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Maria04 v prvním příspěvku píšeš, že na těhotenství přišly pozdě a interrupce už nebyla možná, teď už je to světice, která se postará i o další dítě?
Mně je to jedno, jestli seš to ty, nebo kamarádka a jak to bylo či je. Jen prostě starat se vzorně o 6 dětí si představuji jinak a ne proto, že dcera otěhotněla. Ale to je jedno, o dávkách bylo prvních pár příspěvků, víc se nevymyslí, čili zbytečné pokračování diskuse.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To že to 3 měsíce nevěděla že těhotná je je klidně možné. Já otěhotněla v 18,HA jsem brala poctivě a na to že jsem těhotná jsem přišla náhodou ve 14tt kdy jsem dostala záchvat pláče nad ztracenou 10 korunou což mi přišlo divné. Do té doby jsem nezvracela, prsa mě nebolela, žádné výkyvy nálad, chutě jsem neměla a co víc menzes jsem měla pořád pravidelnou. Takže stát se to může. U nás je to asi v rodinně jelikož sestra to zjistila náhodou kolem 12 tt z důvodu že s kamarádkami oslavovali po práci a ze srandy si udělaly těhotenské testy, také neměla jediný příznak těhu. U druhého těhu které měla plánované měla dokonce negativní i těhu testy. Tímto se nechci nijak zastávat nebo Vás napadat ale vysvětlit že možné to opravdu je.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit