Po rozchodu mě znovu kontaktuje
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Hele, s pribyvajicimi lety jsem se naucila odpoustet, ale nezapominat. To,
ze s lidmi i dale komunikuji a udrzuji bezne vztahy, neznamena, ze jsem
zapomnela. Muze prijit chvile, kdy si vzpomenu. Ale taky nemusi.
Mnohem lepe se mi zije, kdyz v sobe nepestuji zlost
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nenapsala bych mu nic, ať si taky vyžere, co zasel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Buď ignorovat nebo ho taky poslat do pr… co taky jiného? Snad bys s nim nesla
poslouchat srdceryvné kecy a přemlouvání, at se k němu vratis
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ja bych nenapsala vubec nic. Mam nějakou hrdost a pokud by mi někdo udělal tohle, prestal by existovat. A nenapsala bych mu ani to, ze pro me uz neexistuje. Proste nulová reakce…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Napsala bych mu, ze uz me davno nazajima. At jde k certu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kriss Tina píše:
Buď ignorovat nebo ho taky poslat do pr…co taky jiného? Snad bys s nim nesla poslouchat srdceryvné kecy a přemlouvání, at se k němu vratis
On se podle mě vrátit nechce, jen chce odpuštění a být zadobre, ale jsem stejného nazoru..
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Ignorovala bych ho. A hlavně blokla, aby nemohl psát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@cecetka píše:
Hele, s pribyvajicimi lety jsem se naucila odpoustet, ale nezapominat. To, ze s lidmi i dale komunikuji a udrzuji bezne vztahy, neznamena, ze jsem zapomnela. Muze prijit chvile, kdy si vzpomenu. Ale taky nemusi.
Mnohem lepe se mi zije, kdyz v sobe nepestuji zlost
Nemusí pěstovat zlost, ale nemusí mu ani odpovídat. Nestojí za to.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Napsala bych mu, ze se už nemusel obtěžovat, že to už je dávno za tebou a že pokud se někde potkáte, tak asi stejně nebude o čem se bavit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ignoroval bych ho. Pokud jej tíží svědomí, je to jeho boj.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Mě by moje hrdost vůbec nedovolovala reagovat a do budoucna bych ho ignorovala. Žádnou lepší nenašel, tak si mu najednou dobrá.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj, dávno jsem tady zakládala diskuzi jak se se mnou rozesel přítel ze mi napsal sms ze mám jít dop*dele a do oci mi to říct nechtěl a všude mě bloknul, dneska po 8 měsících mi napsal zprávu, jak se mám a ze doufa, ze jsem pro nej nasla odpuštění, ze vi, ze se měl zachovat vic jako chlap a rozejit se normálně, jen to pro nej bylo pry těžký, potom mi napsal ze se mnou nechce být nepřítel a kdybychom se ještě potkali tak doufa, ze si normálně promluvime. Nevim co mu mám na to napsat, jestli vubec něco, proto sem jdu pro radu, prosim poraďte budu vám vděčná
Asi bych napsala, že se neužírám, ale je pro mě uzavřenou kapitolou (a nevidím důvod být s ním v kontaktu).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Stojím o něj, ale tlačí mě do kouta
- Studium medicíny, je to pro mě?
- Znovu ublinkava
- Partner mě nikam nechce brát
- Zajímá mě jenom moje dítě
- Skúsiť zapracovať na vzťahu po rozchode s odstupom času?
- Čeká mě císařský řez i při druhém porodu?
- Nemůžu mu dát dítě, rozchod ?
Ahoj, dávno jsem tady zakládala diskuzi jak se se mnou rozesel přítel ze mi napsal sms ze mám jít dop*dele a do oci mi to říct nechtěl a všude mě bloknul, dneska po 8 měsících mi napsal zprávu, jak se mám a ze doufa, ze jsem pro nej nasla odpuštění, ze vi, ze se měl zachovat vic jako chlap a rozejit se normálně, jen to pro nej bylo pry těžký, potom mi napsal ze se mnou nechce být nepřítel a kdybychom se ještě potkali tak doufa, ze si normálně promluvime. Nevim co mu mám na to napsat, jestli vubec něco, proto sem jdu pro radu, prosim poraďte budu vám vděčná